Илон Мъск: Джо Байдън още спи

Шефът на SpaceX коментира защо президентът на САЩ не поздрави астронавтите на първата изцяло цивилна мисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още не мога да си обясня как го избраха при положение, че и на самоте дебати заспиваше, забравяше си мисълта или изобщо не чуваше какво го питат...

важното е че е избран честно и демократично нищо че няма идея къде е и какво прави :)

Има някакво заяждане между Мъск и Байден, макар и двамата да не коментират. Мъск е по-свежият от двамата и с повече пари. Но Байдън е Президент и има огромна власт, ако иска може да разкаже играта на Мъск. Не подценявайте властта на американският президент. Да кажа истината: и Мъск си пада ку-ку, въпреки че е страшно умен. Вожде как си кръсти сина. Какви пари направи и ще прави с тези полети - бедна ви е фантазията. Той иска и собствена космическа станция да си построи. Да бъде като хотел за космически туристи. И Тесла ги направи големи. Мъск = пари.

Огромна власт имаше и Тръмп, на теория обаче. Бидона не можа да откаже заради стари грехове на свои близки "честа" да бъде Президент. Вместо да си живурка на стари години ще стане изкупителна жертва заради това което предстои.

може просто да е първи акт от спектакъла. ПС не си мислите, че хора като Мъск или Безос не са на къса каишка от САЩ?

На Мъск всички му се присмиваха и го сочеха за лунатик. В крайна сметка всички започнаха да правят електромобили. А със SpaceX направо им скри шапката, защото останалите мастодонти нямат собствени двигатели и ги купуват от Русия. А със цените си на НАСА направо им бръкна не знам къде, защото досега държавата им отпускаше луди пари.

и го направи с технологичната, политическа и финаснова под-издръжка на федерално ниво. въпросът е,д али забива нож в гърба на САЩ като цяло, или само подготвя мнението за краха на Байгън. все пак, Мъск де-факто е американски чиновник, на свободна практика.

Отделно всички лобисти на Байдън ненавиждат Мъск просто защото им разказа играта ... като почнеш от автомобилната индустрия и минеш през военния комплекс ... там Боинг ръка не могат да хванат от поръчките на НАСА, телеком сектора .. направо са в нокаут с тая сателитна система за интернет която вече има 10000 абонати и явно се е разбрал с Путин и китайците. Та Мъск в един момент става прекалено голям ... .много по голям от американския презеидент. Според мен Джо не спи. Точно обратното .. защитава си интереса.

Старлинк БЕТА има вече 500 000 абоната, а не 10 000.

надали има толкова кандидат-абонати. факт е, обаче, че (тези зад) Мъск искат да играят правилната игра - не на войни, печатане на пари и 'санкции'. САЩ все още има потенциала да стане лидер без тези простотии, които са временни и са на път да не работят. дано. ПС ироничното е, че Муск се втъзползва на 100% от всичко изброено,

Мъск си играе на котка с мишка ... знае че след подобна изцепка акциите на Тесла ще паднат с поне 10% ... знае и как да завърти нещата че парите пак да дойдат при него.

"компанията не бе поканена на събитие за колите на ток, организирано от Белия дом преди няколко седмици" Това е недопустимо. Не може избирателно да си кани тоя който му е симпатичен ... ПАДАТ НА НИВОТО НА НАЩЕ ПОЛИТИЦИ.

Де що е политик е за трепане!

И ние на времето си имахме баба Цола която се напикаваше на първият ред по конгресите..така, че ,има да ни догонвате кравари..

В отговор защо не излезе вече в пенсия да си кара старините: "Пенсиониране само след насир.ане"...Ѝ Баба Цола ни даде пощенския отбор, който по-късно стана отбора на МВР, уж отбора на народа...

Браво на Байдън! Най-накрая президент, дето не пълни джобовете на Мъск с долари като сутиен на проститутка. На тъпотия на мъск дължим гигантската грешка с лития. Реално елетромобилите на литиеви батерии замърсяват повече от дизели. До 300 хиляди километра покриват емисиите си производство. Ама никой още не знае колко емисии ще е рециклирането на електромобила. Ще се окаже че един дизел за 600 хиляди километра има по-малко емисии от една тесла......

Чакай сега .. ако това е причината да не го кани разбирам ама не е. ... предполагам и ти го разбираш. Мъск прави добри неща ... НЕ Е ПРОБЛЕМА ЧЕ ГО ИМА А ЧЕ Е САМО ЕДИН!

Не ти се разбира. Слагай запетаите.... 4ти клас..... Мъка.....

със заспалия каубой джо си праат ташак вече.. ббаахаха

Аз съм непорочно забременяла еврейска кучка. Римски войници ми бяха клиенти, еваха ме но не си платиха. Забременях, но понеже нямаше плащане, не е имало порок. Следователно съм непорочно забременяла.

Е бил поканен, защото не е дарил нито долар за кампанията му. Затова Мъск и Тесла са обявени от Заспалия Джо за лоши момчета.

Е, ще спи човека, на години е, ама тъпите американци си го избраха! У дома си имаме един старец на 86 години, не ми се мисли, какво ще е, ако му дадат такъв пост!

наистина е Срамно да си ДемонКрат, както през 90-те беше срамно да си Жендр!

Това не е преведено а изсмукано от Туитър гарнирано с пръднята на стоянгогов.

щото за Пореден Път се Оказа Прав като Пръв Нараче Байдън "Заспалият Джо"! Тръмп - Това е Лидер - Винаги Първи!!

не тръмп е добър. демократите са лоши. като в evil.

Байдън е взел-дал. Никой вече не гледа сериозно на него, даже той самия.

Браво на Байдън! За сефте да ми хареса. Ако признае пирамидата, се приравнява с нея.

Каква е тази снимка на Бойдън ,с ореол . Да не е станал светец ,а ние да не сме разбрали.

Това е иконопис.

И двамата тези са лицата на едни, които въртят целия свят на малкото си пръстче.

Мъск ако реши да се кандидатира за президент на САЩ ще отвее и Тръмп и спящата красавица

Няма такъв туит от Елън. Изтрили са го...

Ако някой не знае как е разбивката на полета: Младежът Милиардер плаща 200 милиона за мисията - 100 за болницата и 100 за Мъск. Мъск плаща 50 милиона за болницата - дарение и 40 милиона за полета. Остават му 10-на милиона за фирмата. Равносметката: Една болница за деца беше финансирата със 150 милиона. 4 аматьора стояха 3 дни в космоса. Просто не мога да си представя изживяването. Мъск си направи супер яка реклама и прибра 10-на милиона (вероятно заради принципа). Цял свят се кефи в продължение на 3 дни. Защото това бяха първите изцяло цивилни космонафти. Joe Biden was sleeping.

Не е останал с 10 милиона. Има разходи по изстрелването и кораба.

Е ти не прочете ли 40те милиона къде са отишли ???

Байдън може да спи когато си иска, щото има хиляди сътрудници, които вършат работата. А парите идат от бюджета... При Мъск нещата не стоят точно така. Бизнесмените нямат време дори до тоалетна да отидат. Е разликата е, че Мъск на година прави повече пари отколкото цялата демократическа партия събира по избори, ама това са подробности.

True, true...

е с тежка старческа деменция!

Дано има повече хора като Мъск с идеи и възможности за развитие. Този направи повече за природата отколкото целия Greenpeace за 30 години. Благодарение на него има половин милион продадени електрически автомобили само от неговата фирма. А от там поведе и останалите големи фирми по този път. Трябва да има такива пионери. Колкото и странни да са, колкото и нагли и себични да са. Това са хората които могат да направят нещо за тази планета. Успешна екология не се прави със забрани и наказания на фирмите, прави се като ги биеш в тяхната игра с успешен бизнес които е по-чист. Останалото е ала бала - въглеродни емисии и тем подобни. Да... прави ракети и гори керосин и метан (дай боже), но всички този опит в бъдеще ще е полезен и без да се ходи на Марс дори. Изстрелване в космоса стана детска игра... както на времето самолетите, както преди тях корабите, както преди тях влаковете... без технологиите и хора като него още Варна-София щеше да е "10 дена път с камили"

половин млн само за 2020 година.

Само дето колите на Мъск съвсем не са 'гриин' и са много по-замърсяващи природата от съвременните дизели. Щото производството на батериите е едно от най-мръсните в света. Ама това не го казват по новините , нали?

И не само производството нека да дойде време за рециклиране и да видте какво ще се случва и то само с тези милион автомобили .... а когато станат 10 - 20 - 100 милиона ??? Не напразно взеха да се оглеждат за други планети ... ясно е какво ще става тук.

Мхм. Така ли ти казаха производителите на истински замърсяващите ПЕТРО автомобили?

производството на батерии е мръсно по китайските технологии. По германската е чисто и се добива при пречистването на МИНЕРАЛНИ ВОДИ !!! Седнете малко па се ограмотете вместо да говорите стари мантри научени на наизуст..

Рециклираното на Литиевите батерии от 2018та година е на 95%... поредния който говори наизуст.

Слез от облаците, човече

О,боже мой!Човеко,коментара ти е едно от най-смислените неща които съм чел от много време!!!Аз съм удивен,не мога да повярвам че все пак има наистина мислещи хора!

Едната кукла на конци критикувала другата. Нали сте от един отбор?? Отбора на психопатите.

Илън отдавна се заиграва с болшевиките и скоро ще му резнат крилата.

Бих казал, че по-скоро се eбaвa с тия болшевики. Предполагам на Заспалия не му харесва това, че Мъск се премести в Тексас, за да не плаща безумните данъци на Калифорнийските болшевики.

Ако смяташ че Байдън може да намери Тексас на картата.

Под "болшевики" имам предвид автентичните комунисти, съветските подлоги, хората обичащи сърп и чук, червено знаме, петолъчки. Нещо като нашите нрб-кретени.

Някой не знае кои релано са болшевиките муахахахах