Илон Мъск разпродаде биткойн активите на Tesla

Инвестицията е донесла лоши резултати на компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стария измамник сега ще накупи на ниско и после ще каже , че е размислил и е добра инвестиция да се купува. И така си става затворен цикъл

Ако изчезне тока, нема крипто. Само златцето дека у джоба и кеша. И кравата дека дава млеко. И свинята у кочината. И кокошките по двора.

То изчезне ли тока изчезва и цивилзацията която познаваме, връщаме се поне в средновеквието

Как ще изчзне тока бе човек, аз със 20 панела на покрива и батерии 600А мога да изкарам два дни без слънце и ток от ЧЕЗ, отделно има вятърни турбини , водни и т.н.

"Аз Озимандий съм и цар съм над царете! Делата мои всички със завист погледнете!“

"опасения относно въздействието върху климата от енергоемкото копаене на биткойни" Туй ще да е било.

И тоя е един спекулант.

Мъск е един мръсник с огромна власт

Богатството на Мъск се измерва в настоящата стойност на инвестициите му в ценни книжа/акции. Когато те спадат, той спада и обратно. По същество, той е груб манипулатор, който печели основно от отромното влияние върху хората, които го следват. Хитър и безскруполен евреин, всъщност спекулант и измамник.

Не е евреин, но е измамник на 100%

Купувайте балъци

Продавайте докато има Ток. После и отзад не може да си ги вкарате защото са виртуални.

Каза 12 и сложи парче кюмюр в старата си печка.

Зелената сделка-ИЗМАМА Криптовалутите-ИЗМАМА Електрическите возила-ИЗМАМА Глобалното затопляне-ИЗМАМА Ваксините ковид 19-ИЗМАМА Дигитализацията-ИЗМАМА

Въшкооо, въшкоооо…гнидо такава… ;)

_stankow

Е, дигитализацията не е имама. Но с "електронното правителство", докъде сме ?

това са поне реални неща, а напълно измислените суеверия, християство, комунизъм и други нацистки типични за русия и гдр култове са за риби които кълват на празна кука.

оффф пак ли Русия ве кретен, тцтцт как може да има такива малоумници с промити мозъци да намесват Русия във всяка новина

Тази продажба със сигурност е повлияла на цената в този период от време, но твърденията за бъдещата неминуема смърт на биткойн са крайно смехотворни. Основният проблем пред публичните компании в САЩ да държат част от резервите си в биткойн са американските счетоводни правила и липсата на регулации. Но това със сигурност ще се промени в бъдеще, а също така е неизбежно SEC / щатската комисия по ценни книжа / да даде разрешение за първия американски ETF за биткойн. Мога да се обзаложа, че не само Тесла, но и други компании отново ще инвестират в биткойн в обозримо бъдеще

Аз мога да се обзаложа,че си Соросоид !!!

Какво е "соросоид"?

Ами дефакто соросоид е всичкокоето не мисли че Русия е велика и един Путин е неЙн пророк! В общи линии всички хора по света с изключение на малката групичка русофили в България защото никъде другаде посвета няма такива водят се полезни идиоти по Ленин!

биткойна и другите подобни "валути" са обречени, няма как нещо без никаква стойност и без никакво покритие да остане на пазара, всичко е една голяма "понци схема" да оберат парите на балъците (и не ми трий коментара ве балък)

Илън ли е, Елън ли е не знам. Но е един побъркан манипулатор, на който почти никой вече не обръща внимание. Ще купя туитър, няма да купя туитър, биткойна има значение, биткойна няма значение. Акциите му се сриват непрекъснато, колите са му боклук. Ракетите му гърмят. Един манипулатор, финансиран от правителството на сащ.

пере кървавите диамантени пари на Дебиърс и другите диамантени компании. Това с коликите и ракетките са му играките, понеже не може да си издялка от дърво

Ракетите му всяка седмица от началото на годината са летели без инциденти. Тази година има 31 мисии и всичките успешни с презимяване на първата степен. Вече има пътви степени използвани повече от 10 пъти Днес или утре се очаква да излиети отново falcon 9 .

Когато си известен, схемата е проста: Купуваш нещо, и след като информацията "изтече" глупаците започват също да купуват и ти вдигат цената безплатно. После продаваш на по висока цена, което сваля пазарната а глупаците дето те следят, разбират след няколко месеца но за тях е вече късно. Това е лесна схема. Трудното е как да станеш толкова известен че глупаците да те копират?!

В случая нещо не се е получило ако са верно данните , че са купили за 1.5 милиарда долара и са продали 75% от тях за по-малко от милиард

След като Мъск продава на загуба само и само да се отърве от биткойните, бъдещето явно няма да е розово.

50+

Не е продал на загуба.

Купувайте биткойни, сега е момента. Ще се дигне поне до 300 000.

И аз като ходя на почивка в Миконос продавам я биткоин, я злато, я прасе ... за яхта и суфлаки там евра искат - не е без пари, я!