Илон Мъск планира да построи собствен град

Милиардерът има 14 000 декара в близост до столицата на щата Тексас

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск планира да построи собствен град | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такъв номер няма да мине в САЩ.....ще има НЕДОПУСТИМО ГОЛЯМО ТЕКУЧЕСТВО.

Мъск нищо не може да направи сам, може само да купи готова продукция

Така е възникнал Детройт, заради работниците във заводите на Форд. След 30 години обаче всичко се изнася в третия свят и Детройт се превръща в престъпен разорен град

Детройт е мизерия от преди 20 години, не от сега

Не пизди срещу вятъра

Следващото решение да си направи отделна държава.

Има пари харчи. Идеята не е лоша да си направиш цял собствен град. Няма да има местни избори. Няма корупция. Шефа решава защото си е негово.

Шефа решава ... в рамките на федералното и щатското законодателство! Това определение "негово", си има легална дефиниция и властта му над това "неговото" не е безгранична. С други думи сори, но избори за кмет и местна власт ще има! Щом има власт, винаги има корупция!

що не земеш накрая да си седнеш на заадника?!

Ами вие 45г. си седяхте на задниците и видяхте до къде стигнахме но мразите да мислите и само чакате някой да ви каже какво да правите-комунизъм,живот в комуна и само старейшината може да казва

Aре стига с тоя палячо след теслата /която е спорно колко е успешна колко е хайп/ само издънка след издънка и моля не споменавайте spaceX тоя не е допринесъл почти с нищо

А докъде стигнахме през тези 45 години - безплатно здравеопазване и образование ? Смешни цени на енергията ? Силно развита тежка промишленост ? Работа за всички и липса на безработица ? Лесен и безгрижен живот ? А да - нямаше банани ! Уф ! А ти докъде я докара с този живот на кредит бе палячо - плати ли си вноските ? Трепериш ли от сметките за ток и парно ? Нервно ли ти е в болниците ? Робе - изкарваш ли колкото да си плащаш сметките за храна и болници а ? Лъскаво ли ти е ?

А сега какво е .... , а тарикат? Да не би Мъск да не командва и работниците да не отлепят очи от ПСтата. Ще живеят както каже той, ще си харчат парите в неговия град, ще ядат и е..ат когато той им разреши! Аман от диви капиталисти !

По-добре да ги качи на един кораб и да отплава в океана. Няма да има къде да мръднат, по цял ден ще са на работа. И ще ползват Старлинк безплатно.

Тоя само планиря някакви неща и още нищо...

Евалата Илонче! Моля те вземи при теб школуваните шарлатани Кирчо и Асенчо. Дай им работа там - я градинар, я да чистят басейна, я в пералното да бачкат. Измисли нещо, брате мили!

И на Боко и магистралните му строители също.

а ще има ли безплатна столова ?

Бялото робство - най-демократичното робство в света!

Съветски град, той е от болшевишкото племе

Ако всички хора с пари бяха като Мъск, светът щеше да бъде едно по-добро място!

Харесваш ли НРБ?

Ще стане като Перник ... град създаден ( изключвам Кракра ) за нуждите на минното дело :)

Или като Димитровград

Или като Детройт, преди да стане бунище.

Ако може направо на марс да го започне. И да се пресели там :)

По-добре е да го кръсти Мъскарад

То си има - Чуека