Коментари - Илон Мъск проявява интерес към планетата на четири светлинни години от нас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя идиот накрая ще го изнасили някой робот

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2 Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Не го мислете, както е тръгнало третата световна война е на една ръка разстояние.

На Мъск трябва да му се забрани да пренася земната човешка зараза другаде, преди човечеството да достигне стабилна зависимост от суровини и не достигне по-духовен етап!

В "Стар Трек" , корабите развиват 4-та или 5-та свтлинна, а корабите на Вулканците до 7-8 светлинна ! Въпреки това се чудя как успяват да обиколят цялата галактика за нула време.... В началото на епизода са на Земята, става нещо на другия край на галактиката, веднага тръгват решават проблема и за края на епизода са си обратно на Земята !!! :)))

Пестят от лентата за пътуването.

И аз съм си харесал една планетка на 100 свет години, ама ще чакам да измислят първо кораба, след това кораба след кораба дето ще измислят, и готово, колко му е

И тоя почна да прекалява с напитките и праховете.

Мъск вече пороки и засели Марс, сега идва ред на тази планета.

"За достигането на планетата ще трябва да се измисли космически кораб от нов тип. С класическа ракета пътуването би отнело хилядолетия." Лесна работа......до 3-4 години ще е готов :)

Действито в ,,Аватар" се развива на луна на газов гигант като Юпитер, ако не и по-голям, щом луната е с размерите на планета. Във филма това не беше ясно обяснено.