17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъск е един публичен палячо през който другите перат парите си.

Налагат го за еталон на подрастващото поколение, обаче - кой се оженил за жена палячо - кой си кръстил детето пи ер квадрат на осемнайста степен - кой направил 5-6 деца от 3-4 брака - кой не направи обещаните покриви за които събираше пари - кво стана с тунела? - марс е като ключова дума за отваряне на хазната Е да ти таковам еталона, ако този ще подражава новата генерация

Илонка, литна ли бидоня до Марс, и ли ще преговаряме да го дадеш с отстъпка за зелето ми?

За цели 20 години Спейс Х и смешника Мъск едва едва постигнаха това което ръснаците бяха постигнали още преди 60-70 години. Въпреки че Мъск получи наготово всичко разработено от НАСА.

Мъск не е на 100 г. ха.ха.ха. Мъск от 11 г разработва космически кораби. Първо ТЕОРЕТИЧНО. В САЩ цели 4 различни корпорации разработват космически кораби. В КОНКУРЕНЦИЯ. Мъск е този, който победи от 4-ката. Затова НАСА изпрати Дракона до МКС. Но Мъск има договори с военните, частни корпорации, чужди държави и собствената програма. Така са изведени в орбита СТОТИЦИ САТЕЛИТИ ....без участие на НАСА. Откъде ви раждат тащива МАКРОПОПУЛИСТИ?

Фараона Мъски критикувал Боинг и Локхийд Мартин! Баси наглото фараонче! Що не разкаже боклука как Путкагона и НАСА безплатно му даваха на нещастника технологии СТРУВАЩИ ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ! Как му предоставиха разработките на НАСА напълно безплатно( къде ли по света държавата дава нещо безплатно на частника) и колко инженери от НАСА , Боинг, Мартин се прехвърлиха при него с благословията на Путкагона а? Как му осигуриха на "частния" бизнес ДЪРЖАВНИ дотации а? Това само някой много много тъп козяк може да си мисли че Спейс Х бил частна фирма!

Мъск прошзвежда, побеждава мастодонти с технологии и качество, цените му са недостижими дори за ушанките с държавни дотации.....има право на мнение.

Мъски, ходи джасай пак к*рвата на Джони Деп - за друго не ставаш. Може да й платиш сега и разходите по изгубеното дело (Джони унищожи парцала!), ако изобщо имаш толкова кеш, измисленяк.

Старшата сестра не е в Отделението. Санитарите пак са пуснали интернета от другата страна на решетките а самите те спят необезпокоявани.

Нещо за флагмана на ямиуя няма ли днес?

Мъск е каубоеца крадец на новия век Според мен при него се налива с милярди а не с милиони

Абсолютно си прав! Цитираната от журналята сума на договора е в милиарди. Не че са важни някакви си 3 нули пък и журналист не прави разлика между двете :))

Всичките са измамници така или иначе. И гледам, че никой не остана да им вярва. Платените ционистки тролове и заблудените и напасени с ТРЕВА овчи-зомбита не се броят.

Канчето с хапчетата и марш в леглото.

Колко трябва да си тъп, за да искаш да работиш като санитарка - и то без да ти плащат... Пълното дъно, овчи... Срамът на целия род.

Чувам, че забягналите на запад се реализират главоломно и почват да печелят десетки долари на ден!, бършейки дърти задници. Прегърни тази кариера, и няма да има нужда да се хабиш тука за без пари.

Илончо, колко ще искаш(мангизи ) за осъм аеропланя на хартия?

Не иска конкуренция. Да е единствения олигарх в бранша.

Мъск е почнал от нулата и стигнал до договори с НАСА военните. Историята на другите 2 компании почва от ВСВ и процъфтява през Студената война. На Мъск не му пука за конкуренцията - смазал е всичко по пътя си. Човекът просто се чуди защо се дават пари на 2 старчета със стари идеи и нулева иновативност.

Не се чуди. Иска парите той. Има икономически интерес. Само че в дългосрочност е по-добре да има конкуренция. Освен това Локхийд и Боинг имат изградени лобита в управлението на САЩ.

Твърде вероятно е да стане като с колите му - много са хубави, ама сглобката им е кофти, боядисването е некачествено, ръждясват (поради слаба обработка) там, където не се вижда, отвреме-навреме им изпадат разни брони, прагове и други чаркове ... та така. Не всичко е идеи, старите производители имат огромна база от информация, трупана в продължение на десетилетия - Мъск игнорира или неглижира много неща, които му оскъпяват продукция. С други думи - произвежда ширпотреба, която да ползваш и да изхвърлиш след края на гаранционния срок, оставайки с горчивото чувство, че всъщност си се минал.

Скоро време мъск ще научи че физикиата и природните закони не се подчиняват на модните закони за евтинат гаражна конфекция, ама по трудния начин. Ако беше сигурно и евтино НАСА нямаше да спрат совалките.. Просто го чакат да падне в канала и да се оцапа до ушите докато откраднат кинтиъте от фондовете.

Изгълтвай чакшката с хапчета и лягай, стига вряка из хосписа.

(сестрището пак е докопало таблета на ДвойноПреебания)

ДОЛУ Boeing ! ДОЛУ Lockheed ! Да ЖИВЕЕ ВЕЛПАПЕ МАКЕТ !!!

къде без Autodesk 3ds Max

А къде са парите за руснаципе? Пусни една статия за калашника!

То ясно че всички са на хранилка от държавата, но харчат не пари на данъкоплатците, а от неспиращата печатница. Да видим колко още ще издържат с подобна анти математика

Абе дрипльо, пръдльовци и крадльовци като теб, много разбирате от всичко и накрая сте отрепките и боклуците на Европа.

Ми то това е благодарение не само на американската печатница, но и на европейската. Засега в това им е съревнованието, печатането на пари

парите са отношение към положеният труд, не към златния прах, затова на изток няма пари и само предизвиква смях, какъв труд очакваш от впиянчените граждани на нрб и ссср

"Шефът на SpaceX смята, че неговите ракети са по-евтини" - и почти като истински, но пък неговите космически пижами са идеални - сънуваш - КОСМОСИ, ГАЛАКТИКИ, ПЛАНЕТИ и най-вече, че марсианките имат боци и отпред и на гърба... за всеки вкус

Ако беше споменал и убийствената космическа радиация, щях да съм на 100% сигурен, кой стои зад поста. Сега съм 99% сигурен... :)

Разбира се, че е 100% наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър. То е трудно да намериш двама с неговото заболяване в цял град, та и да се окажат сред неколцината които постваме тук.

Интересно, как да се каже меко, че Боинг харчат много пара за същата работа която върши Спейсхикс?

А защо мислиш, че Мъск харчи по-малко????? Всеки старт на Мъск е спонсориран от държавата с по 150 мил. долара с основание "Запазване на имиджа на САЩ като Световна космическа сила". Всеки старт!!!! Излиза, че държавата плаща на частна компания да извършва комерсиални полети... В икономическите среди за това си има термин - Дъмпинг.... За ефикасността на корабите за многкратна употреба фима го гледахме вече - космическите совалки.... познай зашо ги презимиха - оказа се че всеки полет на совалка струва около милиард долара!!!! Първта степен на ракетата, като себестойност представлява едва 10% от цената на пуска, като се предвидят парите за оценка на степента след използването и и се оказва, че по-скоро излиза по-скъпо, от колкото по-евтино.... На практика без държавната субсидия Мъск не е в състояние да извърши дори един полет, а полетите на Фалконите се оказват безбожно скъпи... просто цифри, нищо повече!

Седни си! Слаб две.

глупост до глубост .. пак си си напълнил тиквата с руски псевдоинформационен боклук поне елементарен филтър нямаш ли какво да пускаш в тая тиква и какво не ?!

Значи казваш, че когато Мъск изстрелва собствените си сателити, държавата му плаща 150 млн., когато изстрелва нечии други сателити (на частни компании), държавата пак му плаща 150 млн. долара... Ами да вземе всеки ден да изстрелва, то голяма далавера! :) Иначе совалките ги приземиха поради много причини, вкл. и цената на изстрелване. Но разликата е огромна, защото само совалката се ползва многократно, а ракетните степени не! Като цяло, много глупости си изписал!