17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С dp-то явно сме партия и защитаваме Мъск срещу останалите чалгари.

Богатите могат да си позволят малко екстравагантност. Да не се бърка с простащина и селяния, която българските "богаташи" щедро демонстрират и населението явно харесва.

Хаха, пича ги бъзика тънко, Ганю с бичи поглед псува ли, псува.

Време е да го прибират на топло маймун, мадофф освободи килията

Мъски да каже каква трева е павкал..да дръпнем и ние по един коз..Белким станем падишах император на цялата вселена!

Споко приятели, белите престилки са готови!

Здравата са те пришпорили, вече близо 100 поста си наврякал само под тая новина. И за какво врещиш толкова - как някой пуснал шеговит пост в туитър, LOL. Обсесивно-компулсивното ти разстройство съвсем задълба, за едно никакво обаждане на Мъск се олигави та и посра от врякане толкова пъти.

Хайл Мъск....

Мъск е комерсиал-масонски, конвейра бълва скраб за космоса КЛЕСАВА МАЙМУНО НЕ ТРИЙ ОТИ КЕ ТЕ КЛЕЦАТ МАРСИАНСКИТЕ МАНАФИ, ЧЕ ТЕ МАНДЪРСАТ ДОКАТО НЕ ТИ ОКАПЕ КОЗИНАТА.....

Идиоттт, а жена му каква татуировка е избарала - и двамата са хахота

Ами, след като Путя поби бетонно блокче в Севверния ледовит океан, защп Мъск да не ги ебава с Марс? Гърмят му варелите, но с всеки гръм е все по- близо. А те се побъркват. Той им скъса шошоните и не спира.

Спешно от сената да му пратят роб да му шепне на ухото "мементо мори".

На баба му г...за

Ше реве мъстията накрая като Александър Македонсков. Платон пише , че като легнал да мре Македонсков се разплакал, щото разбрал че по света има много империи , а той не владее нито една от тях.

Колко находчиво, мале мила. Я си гълтай лекарствата и спирай да врещиш най-после, не се наврещя не се, над 70 пъти си врещял само под тая новина.

Разбирач той бе, ти да видиш как разбирал. Сега опитай да разбереш как да спреш да врещиш, толкова години не успяваш да го контролираш това врещене. Инак да, всички ти повярваха, че не си врещял все ти над 70 пъти тук само, дааа.

А бе dp (d-eбел р_ърдляк), сам ли си баеш на хея сплескан?

LOL, изтри си тъпашкия пост на който е отговор моят и сега гордо врякаш нататък. Бях те поотучил от тоя адет, пак ще те отуча разбира се.

го очакват с нетърпение. ще му дадат корона за "Крал на Марс", придружена с "Жълта Книжка"!!!

по неврология и психиатрия „Свети Наум“

Няма скоро да те огрее да ти е съсед по легло там, стига врещя. Вече над 70 поста си наврякал все същото а трябва просто да си гълташ лекарствата и да не създаваш толкова неприятности на санитарите, че като врякаш първо се олигавяш от пяната после и по-лошо праиш и трябва да те преобуват, това всеки път като ти споменат Мъск или мисиите Аполо или НАСА, тежко ти е обсесивно компулсивното разстройство но сигурно можеш и сам да си помогнеш малко поне, намалявайки вряскането.

Преди 50 години с технология от каменния век безпроблемно си кацаха и излитаха от Луната, а сега бидоните им гърмят и се палят, що така бе бате? А, чакай, май са загубили техническата документация

Той и Цар Киро така... Пък си беше обикновен циганин.

Колко проницателно, LOL. Отде ви изравят бе.

Няма ли малко новичок за този болен мозък и ненормалната му жена..

Не ти ли писна да си все посран за преобуване от гледачките в тоя хоспис бе.

Защо не ! Аз пък съм императорът Наполеон ! С Мъск сме комшии по легло !

Гледал е сериала the expanse явно :)

Няма как да е император...тъй като аз съм се провъзгласил за бог Марс преди него...във фейса...

импедератор на гърмящи бидони и силузи ббаахаха

Мъск се пошегувал нещо и наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър така се развряка - над 60 пъти е врякнал - че пак не мина с едното олигавяне, и преобувания е имало.

Направо да пали ракетата и да си заминава на Марс, тоя Император на Марс. И хич да се не връща на Земята. Егати комплексираната откачалка е тоя Елън Маск. А пък жена му оная с татуровките от извънземни, ептен гори масло, като стар трабант. Хлопа дъската, направо дрънчи и подскача като на Вартбург карбуратора. Тия сигурно като правят секс се преобличат и играят ролеви игри като Императора на Марс праска Извънземно от Марс с татуировки. Хахаха

Да го настанят в 7-ма стая на втория етаж на психиатрията между Наполеон и Цезар.

За там си е. Като нищо ще убие хора, с тази мания за Марс. Що не ходи той сам!

СРАМ ЗА САЩ. ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПРАВИ ТАКИВА ПРОЕКТИ, А НЕ ЧАСТНИ ФИРМИ. НЕ РАЗБИРАТ ЛИ ДОКЪДЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ЧАСТНИТЕ ИНТЕРЕСИ В КОСМОСА.

Приятел или не си разбрал или нещо друго.Я кажи как мислиш цялата технология на НАСА се озова в ръцете на един алчен евреин.Дали пък не е избран от някои да разполага със секретни технологии и много пари и да реализират фантасмагории за които само чуваме.Явна кукла на кукловоди.

както му гърмят бидоните със зеле - оттатък марс ще мине.

"Голям залък лапни - голяма дума не казвай!" ама Мъски явно не я е чувал..

Проблемът Мъск е в това, че думите и делата му се припокриват. Досадно, а?

Не

че нещо вече от 50 години все не им се получава

Да викаме ли екзорсист?

Няма ли кой да го въдвори в медицинска институция този при колегите му Наполеон, Александър Мекедонски и т.н....

Ебава се с тъпаците като теб.

по мАкедонски!

И аз ше гласувам за него!

Значи, дайте малко по сериозно. Ще изложим хора на радиация няколко месеца полет до Марс. Ако не греша самият Марс няма магнитно поле, съответно ще ги лъчим и там, освен ако не се закопаят дълбоко. И за чий ни е да пращаме хора, които така или иначе ще умрат от рак?

Ще пратим и онко-доктори, споко!

Явно не знаеш нищо за Марс. Там има живот и хора отдавна, от НАСА лъжат и ти вярваш.

Разбира се това е НЕ успех, да ти се взриви тестова ракета при кацане. Разбира се всички провалени тестове са неуспех, но как тогава след всички тези неуспехи се появява ракета с успех? ммм няма логика! Ахааааа, значи това не са били НЕ успехи а малки стъпки към успеха! Ясно! Дано е ясно и на идиота писал тази статия!

Напълно разбирам злобата ти. Знам че знаеш че пише тестове! Знам че знаеш че пише прототипи. Знам че знаеш че тази ракета изобщо не е в пълния си комплект двигатели и оборудване! Ама поне се зарадва че се е писал император ;) Вие феновете на роскосмос обичате императори :) :) :) ако направи и албум като вашия живота ти ще е на пълно шест. Кое било общото между Рогозин и Мъск знаеш ли?! И двамата живеели в имения за по 14 милиона долара :) :) :)

Кел сюрприз! след още 1г ще открият и положителния ефкт на Аспирин-а!?

Малко встрани, но и до днес не са наясно защо аспирина действа.

Интересно ...

С добавка - Император на Марс и Онождач на РосКокосмос :)

"Император на Пентагона" е по-точно, има договор с Пентагона за изстрелване на 42 000 5G спътници с военно предназначение. Колкото за неговата "Тесла", краде името на изобретателя Тесла без да има никакво право, освен най-големите заводи за акумулатори направени в палатки и работещи вътре мексикански роби, друго не е направил. Въпреки тъпия футиристичен дизайн на неговата "Тесла", това е колата с май-много дефекти, а ако я оставите в гараж за седмица може да не може да запалите и трябва на всеки 250-300 км да търсите зарядно за поне 12 часа - това ако не е мазохизъм, какво е? Купуваха ги заради избягването на данък, но сега вече ги продават с държавен данък и никой не ги купува.

Мерси за есето товариш Кисельогроздев. Добре че сте вие ватните счетоводители и тънки естети да давате оценки на Тесла, нищо че карате Москвичи. Иначе ..в Света на нормалните хора - БМВ обяви че 50% от автомобилите им ще са електрически в съвсем близко бъдеще, а Ауди направо спира разработката на двигатели с вътрешно горене - дори САМО това да беше приносът на Мъск, пак е нещо. А вие все така си грухтете над 'вкусната' Савушкинска помийка...

НОТАРИАЛНИЯТ АКТ Е НА МОЕ ИМЕ !

Нека да погодам друже, вие сте от НовоСкопие - Марс?

Това е човека, дай му пари, известност, власт... и му гледай сеира ! Човек и целия свят да спечели, ако душата му отиде в ада след смърта , какво го ползва?

Ти за путювия ватен 'рай' ли имаш резервация, душко? Със 72 дашни кАмсамолки :)

Ти навсякъде ли си ве, джендърокравар еврогейски? Марш в хамерика да те гъзят педалите!

Този да се провъзгласи и за ГЛАВНА ПРЪДНЯ на САЩ - засега нищо от обещанията му не е изпълнено. Прилича с изказванията си на самозабравил се комплексар диктатор на някоя бананова държава

Мъск пусна в Туитър една шега и на майната си в България, тролетариата се насра. Звучи абсурдно, но за съжаление е вярно.

не съди за другите само по себе си

Ми не съдя. Аз не съм се насрал.

Imperator of Mars? Сериозно ли? На английски император се пише Emperor, а не Imperator!

Това е на Afrikaans

Imperator от латински. игра на думи със закачки, ама как да го обясниш на плебеи приемащи всичко буквално дори няма да се обидиш ако те нарека "тъпа УФСА"... нищо че знаеш за какво става дума макар да е с 4 грешки.

Само дето се е кръстил Imperator без да го интересува как е на английски в случая

Тоя кой го бадара в калъбълъка..... ПОРЕДНОТО ПСИХО СТРАДАЩО ОТ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ. РАЗКАРАЙТЕ ИГРАЧКИТЕ СИ ОТ ИМОТИТЕ НИ ПРЕДИ ДА СМЕ ГИ ПРЕВЪРНАЛИ В НЕНУЖЕН СКРАБ..

не те ли е срам да си толкова необразован и първосигнален и най-вече да парадираш с това

Да, не е лошо да се чете, но не и бавните простотии на еврейското психо Мъск. Ти си първосигнално и необразован. Ама нормално любимците на матрицата сте така!

Тревата дава крилааааа

Твърде далеч сме от пилотирани полети до Марс. Дори теоретичните технологии ги нямаме. И става дума за предпазването на хората от чудовищните количества радиация който ще получат през месеците път.

Не съди за другите по себе си....

На Марс отдавна има хора каква радиация бълнуваш? Чети правилната литература, не официалните овчи теории.

Този се обяви за тотално куку

Пилотиран полет до Марс скоро няма да има. Поне с настоящите технологии. Това е лична прогноза.

е доста общо понятие

Аз пък се обявявам за Царица на Долно Нанагорнище.

Аз съм Кралят на Долно Нанагорние.

Zip2 - развит и продаден на Compaq и печели 22млн долара PayPal - развит и продаден и печели 100млн долара SpaceX - стойност 10 млрд, 9 500 работещи Тесла - 22 млрд стойност, 70 000 работещи, 2 млрд приходи годишно, 721 млн годишно печалба SolarCity Neuralink Hyperloop OpenAI Само до 2002 преди да продаде PayPal прави 165 млн Е кой сте вие бе дървени философи дето да му стъпите на малкия пръст и да го критикувате. Какво сте направили през живота си и оставили след себе си освен няколко тона лайна?

въпроса е ти кой си, та да оценяваш другите? или твоите л-на са по-специални?

кой съм оценил? Някъде да пише че съм оценил някой? Зададох въпрос на който явно не можеш да отговориш и от злоба плюеш по хората.

Няма нужда да съм професор по музика, за да видя разликата м/у Моцарт и Криско

Нищо от тия не ползвам, не ми трябват. Аре заминавай на Марс да ни отървеш от присъствието си

То и ние не те ползваме, освен ако не бачкаш на околовръстното някъде...

От всичките изброени трябваше да посочиш (но съм сигурен, че нямаш понятие и не знаеш) колко са получените като държавни субсидии от държавата? Така че кротко с пръдните, че си се насрал до ушите.

хайде да посочиш с ЦИТАТ къде го пише това за ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ за ЗИП2, ПейПал, СоларСити, Нуролинк и т.н. Ей... злобата ви изяжда от вътре. Лъжете на поразия. Щото НАСА направила договор за ПОРЪЧКИ мнооооооооооооооооооооооооого след като се разви Спейската и веднага - субсидии. аре бе. Ма виждаш ли Роскомикс били много добри... нищо че уволниха 2/3.

Е, я сакам тогава да съм херцог на Фобос.

Мне, за теб сме отредиле титлата "Главен домакин на купоньо у с. Краводер"