17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А парички от къде? Пак ли ще дои обикновенните данъкоплатци? То ако ставаше с въздух... С акции и биткоин град не се строи. Балона ще се спука скоро!

Няма ли кой да очисти този злодей . Светът ще е по добър без такива изроди

Отде ви изравят бе.

Чудя се вярно ли има толкоз тролове или толкоз прости хора,очевидни са му успехите почти във всички начинания,PayPal,Tesla,Space X,Starlink...

Е той основният трол тук е един, наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър. Над 90% от врвата против всичко свястно иде от него, това му е работата. И нищо, че вряка за да се прехранва, обсесията му се отключва от името на Мъск, врящата му омраза е искрена - очевидно иемнно по причините, които посочваш. А защо тия неща го докарват до пяна е въпрос за лекарите му.

ъм звездна кочина за тукашните тролякопраслаци кога ще строи. е майора и павката квичат от нетърпение. мухахах

А ток ще има ли?

Ти мисли за канчето с лекарствата, че ако пак го разсипеш вместо да го изгълташ ток ще те тресе цял ден после.

Към звездите трудно ще отиде човек, сигурно ли е че го е казал, виж към Марс по-може, но и за там има много неизвестни още. Като за начало ще трябва да има космически кораб, който е добре да лети по-бързо от сегашните и да успее да кацне там, както и да излети наобратно, аз лично не го виждам това в близките 10 години. Ентусиазма му обаче ми харесва, както се вижда и в момента и парите ги има, разбира се с помощта на САЩ.

Не съм видял статия за вчерашния старт с "бидона" starship - тоя път гръмна доста време след като успя и да кацне както трябва, полека-лека го докарват. Какво ще последва от вече олигавения от врякана наш Стенли Кубрик от холивуд на 4-и километър всички знаем разбира се. Или съм назад с новините и вече се е случило, по-късно днес може и да прегледам сайта по-подробно.

По надолу я има статията за Starship. Но няма статия за днешното поредното изстрелване на Фалкън 9 със спъници Старлинк и 8 полет на бустер с успешно приземяване в доста бурно море. Скоро същия бустер ще лети за 8-ми път.

'Или съм назад с новините ' Що тъй бе вата?! Забравили ли са да ти насипят в копанката Савушкинските животновъди? Проста дападладеиш..

аз ведъж пострих звездна тоалетна в една гора докато бях на палатка там през ноща.

Ти я строиш всяка нощ и в леглото, като не ме слушаш да поискаш нещо против тремора та да не си разсипваш канчето с лекарствата така е. Я да мирясваш.

Ново двайсе !! Ей мноо яка трева пуши тоя човек !...

Само яко хейтене, от екземпляри многократно по-успешни от Мъск. Но няма как, от кушетката в Люлин да си по-неуспешен , това е гарантиран плацдарм за успех - гледаш капките и кълвеш из нета

Илончооо, ако се чудиш, как и къде да си прахосваш милиардите, да те светна, че има много умиращи от глад деца в Африка и близкия изток, на които можеш да помогнеш!...

И както уж умират в Африка, така за 10 години от 800 000 са станали 1 милиард, все качествени екземпляри!

Ей хуманист :) :) :) тоя тип хора дават винаги за такива каузи дори да е само за ПР но винаги дават. Една вечеря на дете в Африка е 50ст да вземеш да пратиш и ти не само да куткодякаш като Стара мома

Ти, като си толкова широка душа, дари ли си половината заплата да нахраниш децата в Африка? Или обичаш да ги храниш само с чуждите пари?

А ти от тия дето искат да трепат мигрантите ли си?!

Този Мъск, все повече заприлична на Хауърд Хюс.

очаквам включване от Рогозин по темата в туитър.... :)

Рогозин е директор на руската НАСА. Там си поручават пари от бюджета, също като НАСА.

"руската НАСА" се нарича РОСКОСМОС, коУега...

Той е включен. Но няма какво да каже.

Работи върху поредния хит.

"Oтиваме на Марс, а оттам - към звездите" Ще строим Социализъма, другарки и другари, а от там - към Комунизъма! И за повече драматизъм, откъс от марша на комсомолците: Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях летят. Пионери, пионери! Славен път ни чака – звезден път!

Бъдещето винаги е било на мечтателите.

За утре щедро ми обричаш палати — блясък и омая… О, зная — много ме обичаш и не обричаш на шега, но не е лошо и сега да пренощувам в твойта стая… А?

Няма смисъл да сравняваме онова време със сегашното. Всичко, което го имаше тогава, сега го няма и сравнението прилича на такова между влак и талига. Но ти в стремеж към самоизтъкване си показал, че добре знаеш "омразните" пионерски песнички.

Всичко, което го имаше тогава го има и сега, само че под друга лъскава форма, а новите попхитове са съвременните пионерски песнички.

Така ли? И кое го има сега? Сигурността, спокойствието за утре, надеждите, мечтите? Образованието, науката, културата, пък ако щеш и самото общество? Всичко беше смачкано. В тази връзка и новите попхитове са смешни даже в сравнение с пионерските песнички от онова време. Пък тогава имаше и нелоши поп и рок хитове. А иначе не е лошо, че си намерил стихчето на Дебелянов. Явно си падаш по поезията :)

Кажи ми само едно нещо дето тогава го е имало а сега не?!

Маск е гений! Както той успява да дои богаташите на Америка и Европа, както и правителството на САЩ никой не е успявал до сега. След всеки неуспех, обещанията му стават все по-бомбастични! Скоро ще има Маск програма за колонизиране на Млечния път.

Сякаш ги хипнотизира! Банкер му казал, че е съгласен да чака 15 години за печалба.

Като всяко поставено лице от масонската върхушка, следва написаните цели с безграничната подкрепа на братствата. Който си мисли, че програмист с налудничави идеи, с последните си пари е вдигнал няколко компании и му е вързало е тежък наивник. Целта е космоса да е частна инициатива. Да може да се гарантира, че демократични процеси не могат да влиаят при разпределение на благата. Хората са неграмотни и прости, на тях им трябва Тони Старк, който успешно "да приватизира световният мир" - както се казва във филма. Като човек го слуша ще реши, че на Марс има кислород и перфектни условия за живот и ще го "окупираме" за нула време. Целта е достъп до ценни метали и производствена доминация. Нищо повече. Стар Линк е дигитален контрол до недостъпни точки досега. Тесла е мониторинг на личният транспорт и дейта майнинг за автоматизация. А народа си мисли, че това е единствената алтернатива за бъдеще.

разбрахме намека, Тексас ще става Марс. Ако Илон не може да отиде до Марс, Марс ще отиде до Илон. Нищо ново под слънцето.

Измислици за наивници! Изстрелването снощи си беше чист спец ефект от Холивуд. Никакви ракети няма.

Да ти изсъхнат пръстенцата, дето се будалкаш с Аполо!

оттам ше гледаме звездни гърмящи силози

Паднах от смях, Мъски ще струпа некви бараки за балъците дето чакат за Марс, а междувременно бидона му пак се е взривил за кой ли път, тук, на земята, пък докато стигне до Марс ще трябва да се почака. Който бърза може да се надруса с наркотици, пътуването до всяка точка на галактиката е гарантирано от Мъски !