Коментари - Илон Мъск възстанови блокираните акаунти на няколко журналисти в "Туитър" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъск е по зле от жена в постменструален период

Какво му е новинарското на това? Изтрезнял човекот и разбрал кво е направил. За това си е оправил грешката.

Проблемът е, че като се напие пак, никой не знае какво ще стане, включително самият той...

ООН откога взема въпрос в дела на частна компания. Мирише на глобалистка мърша.

Мъск е кукуриго, май му свършват кинтите нещо

_stankow

В случая Мъск правилно се сърди на журналистите, които публикуват лични данни - къде се намира в момента. Война е, другата му система - Старлинк се използва активно от едната страна, ВСУ. Мъск има право да иска неговото положение да не се разгласява. А журналистите толкова хора блокират в техните сайтове - нека видят какво унижение е !

А не се ли замисли, че който иска да му направи нещо на Мъск ще си влезе сам и ще му намери самолета? Мъск трябва да забрани глобалната транспортна оповестителна система, (ако това му е проблема) а не акаунти в Twitter. Освен това има начин да се изключиш от следенето.

Вчера Европейският съюз заплаши "Туитър" със санкции. ООН от своя страна определи блокирането на акаунтите като "опасен прецедент". Обаче за ЕС не е проблем да блокира руските телевизии

блокиране е демократично и за това може.

Много демократично факт чекваха и Тръмп и накрая го блокираха още като действащ президент, Туитър била частна компания аргументираха се тогава, а сега когато някои от техните слуги са блокирани - не е демократично...

Интересно. Преди Елон Мъск да ги купи, когато Туитър блокираха не кой да е, а американския президент (!) коментарите бяха, че това било частна компания и можели да блокират когото си искат. Сега държат сметка на Мъск за това, че блокирал някакъв обсебен от него псиохопат, който ежедневно публикувал маршрута на частния самолет на Мъск (!) и в последствие и "журналистите", които защитавали психопата. Сега нагледно им демонстрира в кой е и хляба, и ножа и настана рев по всички контролирани от соросоидните демократи институции, от ЕС та чак до ООН! Сами се издадоха кои са.

Русия е определена за терористична държава. Ако не ти харесва - заминавай за Русия. През комунизма на нас не ни харесваше НРБ, БКП и СССР, но никой не ни даваше да заминаваме. Сега сте свободни. Хайде, махайте се !