Коментари - Илон Мъск възстанови блокираните акаунти на няколко журналисти в "Туитър" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера Европейският съюз заплаши "Туитър" със санкции. ООН от своя страна определи блокирането на акаунтите като "опасен прецедент". Обаче за ЕС не е проблем да блокира руските телевизии

блокиране е демократично и за това може.

Много демократично факт чекваха и Тръмп и накрая го блокираха още като действащ президент, Туитър била частна компания аргументираха се тогава, а сега когато някои от техните слуги са блокирани - не е демократично...

_stankow

В случая Мъск правилно се сърди на журналистите, които публикуват лични данни - къде се намира в момента. Война е, другата му система - Старлинк се използва активно от едната страна, ВСУ. Мъск има право да иска неговото положение да не се разгласява. А журналистите толкова хора блокират в техните сайтове - нека видят какво унижение е !

Интересно. Преди Елон Мъск да ги купи, когато Туитър блокираха не кой да е, а американския президент (!) коментарите бяха, че това било частна компания и можели да блокират когото си искат. Сега държат сметка на Мъск за това, че блокирал някакъв обсебен от него псиохопат, който ежедневно публикувал маршрута на частния самолет на Мъск (!) и в последствие и "журналистите", които защитавали психопата. Сега нагледно им демонстрира в кой е и хляба, и ножа и настана рев по всички контролирани от соросоидните демократи институции, от ЕС та чак до ООН! Сами се издадоха кои са.

Мъск е кукуриго, май му свършват кинтите нещо

ООН откога взема въпрос в дела на частна компания. Мирише на глобалистка мърша.

А не се ли замисли, че който иска да му направи нещо на Мъск ще си влезе сам и ще му намери самолета? Мъск трябва да забрани глобалната транспортна оповестителна система, (ако това му е проблема) а не акаунти в Twitter. Освен това има начин да се изключиш от следенето.

Какво му е новинарското на това? Изтрезнял човекот и разбрал кво е направил. За това си е оправил грешката.

Проблемът е, че като се напие пак, никой не знае какво ще стане, включително самият той...

Мъск е по зле от жена в постменструален период

Русия е определена за терористична държава. Ако не ти харесва - заминавай за Русия. През комунизма на нас не ни харесваше НРБ, БКП и СССР, но никой не ни даваше да заминаваме. Сега сте свободни. Хайде, махайте се !