Илон Мъск забогатя с $11 млрд. за ден, вече е в Топ 3

Пред шефа на Tesla останаха само Бил Гейтс и недостижимия Джеф Безос

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пирамидка Тука и а тука нема

Мозък Други имат, ти нЕмаш...

Новият финансов балон се надува още повече. Накрая се пука, Мъск губи половината от виртуалните си милиарди без покритие, индексите падат наполовина а ние духаме супата.......

Това "Накрая" след колко века ще е? Че то що поколения се смениха, комунизма умря, а гадния капитализъм още балона надува...

Ти слабоумен ли си, брато!? 2008 какво стана, а!? Или си бил още на тачо си в гащите....!!??

Само не разбрах, теб какво те боли, колко ще загуби Мъск?!? Имаш акции в неговите фирми ли?

Да ама инвестира в бъдещето на цивилизацията, а Безос само трупа!

Единственото, в което Тръмп инвестира е преизбирането му - насъсквайки дебилите които се кълнат в него до положение да храчат кръв но да идат и да гласуват за него. И ще спечели. Не че дебилите са малко но са по-малко от свестните хора, но с неизбираема кандидатура насреща си какво да направи освен да спеччели. Нещо като наш Мунча тук, стана и той президентин напук на всякакъв здрав разум просто защото нямаше избираем кандидат насреща си.

Започва да става тенденция. Това да има само един избираем кандидат. Преди него същото се случи с Обама. Куриоза беше, че лидерите на Ку Клукс Клан призоваха последователите си да гласуват за негър... :) Алтернативата беше по-зле!

Бе тя и визионерката Елизабет Холмс беше милиардерка по едно време. В борда на директорите на Теранос бяха Хенри Кисинджър, Джордж Шулц, Уилям Пери, Джейм Матис и други клечки. А сега се е запътила към женското крило на Club Fed. Изглежда в дълбоката държава има силни подводни течения.

Балон Мъск...

Закъде е светът без да дадеш рейтинг на Мъск, САЩ, НАСА, НАТО и запада въобще от авторитетната си позиция в хосписа.

Аха, а ти сигурно си на Марс вече - щом така казва Балончо?

Нанайси, не знам какви балони ти говорят, но това не е добре! Отиди на специалист! Иначе, пътуването до Марс предстои. Колкото и да не ти се иска, това е бъдещето!

Специалистите от клиниката на 4-и го третираха с години и за обсесивно-компулсивното разстройство и за шизофренията без успех, все така си е обсебен от Мъск, мисиите Аполо и не помня още какво беше и все така го преследват НАСА, НАТО, ЕС и останалите, да не ги изброявам. И се отказаха - сега е на палиативни грижи в хосписа.

ама в кеш ли забогатя или на книжки

Безос. По цял де н кеси във форума на дира и едвам си плага интернета.

На книжки, без грам покритие, чакай последствията в собствения си джоб......

Скоро и Спейс Х ще се листва на Борсата и тогава няма как да не мине пред Безос. Само, че човека си го каза - пари ми не трябват.... Всичкият кеш се инвестира в нови и нови насоки

от от един момент нататък вече е все едно колко пари имаш. дали са 1 или 100 милиарда живота ти е все същия.

Всъщност границата е много по-ниско що се отнася до личния живот. Но когато работата е живота ти няма горна граница.

"при неизбежното по-нататъшно поскъпване" ти да видиш

Бесоз е Световен БИТАК. Мъкс е реален, в ЖЕСТОКА КОНКУРЕНЦИЯ с други производители на космически кораби, електромобили, медицински гиганти. Мъск не е забогатял а трудът му се е оценил! Когато заработи Starlink- тогава Мъск ще изпревари монополиста и БИТАКА по интернет.

Монополист т където има 39 вида Линукс, 20 Андроид и иОС? Където има над 20 офис пакета? А стига бе. И в облачните услуги монополист. Нищо че там са над 20 доставчика. Я кажи в какво е монополист че не разбрах.

я запознай аудиторията: на кого Българската държавна администрация плаща ПРАВА за ползване на софтуер? За да си по-точен пропускаш Бил Гейтс...

Ей свирчо... Кво общо има тази глупост с монопола? Ти в час ли си?

Тук хрантутниците за една нощ забогатяха с 30 процента, той с някакви си 12% се перчи.

Е ти само от заплатки ли си мислиш че се забогатява? Ой милия...

Имаше една пророческа детска песничка: "Балона се надува, надувайте момчета, да стане на парчета, пук!". Мдааа, да видим кога ще е този ПУК, ама ще е такъв ПУК, че ще гръмне по целия свят със страшна сила. Малко остава май...

Сага погледни Амазон как се бадува... 12 години вече, гоогъл 15, Майкрософт над 25. Ама мечтаете та мечтаете на Вуте да му е зле отколкото на вас добре.

боби, Starlink не е балон а КРЪГ от сателити около Земята. Или си мустакат третокласник или си трол от трафопоста, че....бъркаш геометрия със стереометрия.

Преди 3 години си купих лозе с постройка за 30 х. лева. Сега се търсят подобни около мен за около 40 х.лева. Значи ли,че аз съм забогатял с 10 х. лева? Сакън! Да не ме чуят бирниците, че ще ми вземат данък на тези 10 х.

Защото си си вързал парите в рушащ се имот искаш нови пари. Ако беше купил лозе, построил винарна в него, и тя е в центъра на София....продавай на печалба. Мъск произвежда интелектуален труд. За неговият труд се чака на опашка с предварително депозирани пари. В епоха, когато Света е залят от свръхпроизводство. Схващаш ли гениалността на Мъск?

И не само Мъск. Гейтс, Зукърбърг, Зум ... Списъкът е дълъг.

Мъск произвежда доста реални неща - Тесла, Старлинк, Спейсекс. Съчетани със съответен софтуер.

Всъщност той произвежда материални новаторски неща. Това не му пречи да е гениален. И не само защото Тръмп го е казал.