Коментари - LG неволно съобщи за iMac с 8K резолюция | IT.dir.bg
назад

LG неволно съобщи за iMac с 8K резолюция

LG Display съобщи в публикация за пресата на сайта си, че Apple подготвя нов iMac с 8K резолюция. Корейската компания обаче изпревари и Apple с това обявление.

Обратно в новината

Коментари - LG неволно съобщи за iMac с 8K резолюция | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е-ех, ех... Ще дойде време - ще бягаме по-далече от телевизорите ако не искаме да видим някои досадни детайли...

Гаспада не сте разбрали, журналята тоже . Въпросния монитор наистина ще бъде 8к.....нооооооо без ДДС.

Сега вече бръчките съвсем ще ми се видят.

Не бръчките, ами клетките и клетъчните ядра ще ти се видят! По-добре си подстрижи кочината, че следващият модел може и с рентгеново виждане да е...

"X" - много си прав. Трябва да има съдържание с дизайн, отговарящ на тези пиксели. Иначе тук е пълно с разбирачи :)

И как ще го разберете,сигурно ще преброите пикселите на екрана,дали е 4к или 8к реално трудно може човешкото око направи вече такава разлика......

Тъй тъй, След това да пуснат и iEye (чете се ай ай). Нещо като why-why (вай вай ко напрайхме), дето да може да ги различи тия пиксели.

Мижи да те лажем...

То това не е 8к. Това си е направи 32к. Затова е 16 пъти повече от НД което е 2к. Едната разлика са я хванали вярно но другата са я объркали нещо.

точно 8 к си е...

Наш Йота фон 2 с лого снимчица на др. В. илич Путлер, с американска ОС - Андроид. Екран - японски. Процесор американски куалком. Сглобен в Китай. ЦЕНА - колкото айфон 6, само 700 $

Някой да има очи, които да хващат 8К? Само питам де

И ние хората ще го видим отделни я на тази резолюция пиксел, ама ако екрана е 7,68 на 4,32 метра и гледаме от 1 м разстояние.

Чакам да пуснат 1024К... Като започнат с мега, тера, гега... да се отнасят... само пари да цоцат...

тя моята щайга на фулл hd насича, на 2к сигурно ще върви 5кс а този хубавец ще мога да си го ползвам като фоторамка:)))

Май не си чувал за Google Fiber

Ами смени си видеокартата и едноядрения процесор, дъното, сложи си 8 ГБ рам и няма да имаш проблеми.

Само че така и "ОБИКНОВЕНО" hd ще изглежда скапано и пак ще ни се струва бавен нета. Рано е.

Лари Пейдж, Линус Торвалд, Марк Зукърбърг ... всички те имат компютри на Епъл. А за бг панелните комбайнери има теми в дира под които да се пенят безсилно от злоба към най-голямата компания на тази планета ;)

Ми да, ширпотреба. За мейл, офис, чат, музичка, шаренийка, какво друго. Ако трябва да вършиш смислена работа, например с CAD система, ела да видиш каква работа ти върши на Apple играчката - точно никаква...

CAD система? не ме разсмивай. Колко хора в света използват специализираните CAD системи? един на 1 милион? или още по малко

Малко не разбрах какво точно искаш да докажеш с изказването си. Въпреки че изброените от теб хора използват макове, процентът им пак е нищожен в сравнение с персоналните компютри. Всеки да ползва каквото си иска, това не го прави нито по-умен, нито по-добър, нито по-красив.

ахахах, това беше вица на годината. В ПР-а на абълката НЯМА нищо случайно. Всичко е измислено, премислено и гаранция, че това е било в плана. Щом дори тук излезе статия значи плана им е проработил и слабоумните журналя са се хванали на въдичката. Вече отдавна не е интересно за никой какво точно ще пускат ябълката, но журналята още не са сеусетили и си карат както преди 5 години. Всяка глупост за епъл се препечатва. ахахах

Епъл нещата са готини. Освен това са достъпен начин човек да изгъзарее.

Не ми гъзарееш ама въобще, смешен си ми даже.

Щом не е 16К не ми го хвалете! А пък, ако няма и управляване с мисъл , все едно взимате апаратче с бутони! Ае улево

"неволно съобщение" в тези среди НЯМА! Всяка дума се обмисля от съответните ПР-и и чак тогава се "пуска" на медиите по един или друг начин. Големите агенции препращат "новината" на по-дрбните. Те по-надолу и така докато се стигне до дир-а....

Скъпи сънародници, Епъл не е за панелни комбайнери от бг, където си бройкат стотинките за кисело мляко и хляб. Не разбирам защо коментирате въобще?

Ха-ха-ха, глупак си от класа. Всъщност продуктите на апълъ са си точно масовка, дори и цената им вече не е толкова висока, че да си мислите комплексираните снобари, че като си купите нещо тяхно и сте повече от останалите. За гъзар и човек над останалите признавам само някой с телефон "Vertu" и часовник Patek Philippe. Всичко останало си е конфекция с почти еднакви цени. Виж колко е айфоня и колко е Note 4 да речем. Разликата е 100-200 лева, Глупи...ха-ха-ха...А относно стотинките за киселото мляко, точно пък да ти кажа такива селтаци като теб няма какво да ядат, ама си взимат на изплащане чалгофоня да се дуят пред другите чалга-зомби мозъци.

Не се впрягай бе пич:) не виждаш ли че си правят гавра троловете

Ганчо, кой ти говори за телефони бе. Темата е за Мак ако не си забелязал

Taзи резолюция не е реална. Окото не може да направи разлика.

Вземи си едим макбук про ретина като мене и пак ще говорим после за разликата и окото

От стрина Чина: за видиш разлика между 4к и 8к резолюция, трябва да си държиш дръпнати очите като китаец;) Кво ти е реалното? да не си китаец?

уф че якооооо...продавам гарсониерката, зимам си едно гаражче и си слагам там аймак тиливизора, тупкам до мен айфоня, навивам айуоча да ма буди в 6 за работа и кой кат мен турбо гъзар. добре че са мега скъпарските продукти на апълъ чи да мога да изпъкна пред масовката и сички да ми завиждат и в чалготеките да сам номер ено заедно с другите айфонажии. абе до гроб ша бачкам ма ша имам сичко на апълъ

Не се казва "продукти", а се казва "продукчи" .

Смени си работата. Явно ти плащат малко.

Защо всички въртите сучите и го свързвате с грозната българска действителност. Панелки, гъзари, чалготека и други такива малоумщини. Нищо не се върти около вас, България е девета глуха за apple. Защо всеки решава че цените били прекалено високи, те просто не са направени за вас. Няма Apple store в София, няма online магазин в сайта. То така е едно прасе като не е напускало свинарника, си мисли че кочината му е в центъра на света.

Абе да ти кажа колкото по надалече съм от България толкоз кочинките и прасетата са по-излъскани. Дотолкова, че не се различава кое е човек и кое прасе. В БГ поне не се бъркаш.

За резолюция 4к и 8к е необходим много голям екран. ПРедполагам, че иде времето на прожекторите.

И с какво съдържание ще напълним 8К резолюция, питам Аз?

Дали си обърнал внимание, че не става дума за телевизор, а за компютър???

в момента дори 4К сигнал поюти липсва, (то тук и за 1080п важи същото), какво остава за 8К. Тези високи резолюции имат смисъл единствено ако има съдържание с такава резолюция. Обзалагам се, че ако гледаш един 50" телевизор от 4 метра няма да можеш да направиш разлика между 4К и 8К. Ти и между 720п и 1080п няма да направиш особено при качествено 720п без голяма компресия и съответните артефакти

8к резолюцията дори за телевизията е известна много отдавна. Дори японците предаваха в 8к олимпийските игри в Лондон. Очакв се да стане световен стандарт през 2017. Това че нашите телевизии още излъчват с ВХС видеа, не значи, че света е спрял да се развива.

Малко безплатен шум по медиите е добре дошъл за всеки. Особено за компании, които предлагат добре опакован въздух под налягане :)

Мда-ааа, те и чалгарките така "неволно" пускат клипове по цици и футки в нета......

А дисплея е на LG. Памет и процесор на Самсунг. Дъно на Асуус или Асрок. Сглобено в Китай от Фокскон. Но си купуваме Аппле. За едно аппле десеторна цена за аппдали. Поне процесора да е Интел, ама и той няма да е.

Я кажи на руският йотафон кое точно му е руското тогава.

А на тебе кое ти е българското ....?

А той струва ли колкото една кола.

Ох, бедна душичка! Това ли те топли?

От всичко само дисплея позна, ама и той си е разработен от Епъл, дъното също е изцяло тяхна разработка, системите за охлаждане и звука - също. То така се прави продукт - взимаш готови компоненти, сглобяваш ги в Китай и има слагаш 5 бона цена и хората ги купуват, нали??? Смешник!

Я пак ... Освен процесора за Iphone едва ли вече нещо изобретяват.Едва ли нещо в компютрите им е произведено от тях(с изключение на MAC OS който пък е краден UNIX).Ако вземеш един Ultrabook ще е с много по добро качество от техните продукти но цената също скача.

Наистина ти големия смешник.....казваш,те си разработват дисплея а........ако ти кажа,че си шаран ще обидя рибата.....вие ай-зомбитата сте като мангустите......много тъпи но пък и много упорити:))))))

а ти можеш ли да поръчаш на китайците да ти сглобят един телефон и да направиш милиарди $?

Защо не ... ако имам парите какъв е проблема.Само че трябва да го направя триъгълен защото някакви идиоти изобретили правоъгълника и го патентовали.

Нахапаната угризка на капака е "оригинал".....те това само могат:))))

Кой те излъга че Апъл си произвеждат сами електронните компоненти? Те са софтуерна фирма и правят софтуер, освен това брандират своите продукти както всички други компании т.е. правят и корпуса и нареждат компонентите. Ти като ходиш да ядеш пържола в ресторант, главно те интересува как я е сготвил готвача, а не от къде е дошло прасето и какви са картофите (продуктите пак са важни но готвача ги избира).