17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повърнах.....

често съм си мислил ако човек от бъдещето може да се върне назад във времето къде щеше да бъде и какво би правил . Мъск е арогантен и директен но постигна неща които никой преди не можа да направи..та знае ли човек

Тва ако не го е казала ванга чрез Нешка нейната пророчица няма как да е верно

Айде стига вече.

Да бе да няма да се очудя ако скоро кажат че името на Мъск е било изографисано в египетските пирамиди преди 3000 год.тия на запъд нещо изпращяват.

Дано поне в древният Египет са знаели, да пишат правилно. Че като те гледам теб, хич не знаеш, да пишеш на български.

Право думаш, ама и ти е редно да попрегледаш правилата за запетайките в българския език. Пред "да" не се слага запетайка.

Очудя?

ще вземе да възникне нова религия, фон Браун ще го броят за нов нострадамус.

фон Браун е Бога на реалните сциентолози. Ако не е бил той, нямаше да има нито германска, нито съветска, още по-малко американска ракетни програми.

Да, вече знаем, че: 1. Мъск е пълен смешник 2. НАСА са нацисти 3. Не могат да отидат на Луната и никога не са можели (при все гения на НАСА нацистите)

А звездите са закачени с безопасни игли лампички върху платнян декор, за да ни е гадно...

Притеснително е, че на база лайковете имаме поне 7 човека, които: 1. Са нещо повече от Мъск и за тях той е "пълен смешник". 2. Мислят НАСА за нацисти... 3. Знаят нещо повече от Роскосмос и Путин, защото те никога не са отричали кацането на Луната.

Всъщност, трола ползва ай пи сменячка и сам си набива плюсове.