Коментари - Индийският смартфон за $4 се оказа лъжа | IT.dir.bg
назад

Индийският смартфон за $4 се оказа лъжа

Историята с 4-доларовите смартфони на индийската компания Ringing Bells се превърна окончателно във фарс.

Обратно в новината

Коментари - Индийският смартфон за $4 се оказа лъжа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой го интересува някъв смартфон. Вие кажете кой субсидира китайския чесън, та излиза на пазара по-евтин от нашия. Не знам с какво го превозват.

Циганска работа.

То какво ли в съвременната журналистика не се оказва лъжа???Пускаш пръднята да излезеш най-четен,гледан и слушан и хич не ти дреме за истинност и обективност!ЖУРНАЛЯ А НЕ ЖУРНАЛИСТИ!

Както казва Домусчиев - Олигофрен.

Съвсем нормално е да се продават смартфони по $4. Важно е доставката да струва $44 и сметката излиза.

Джагалите са наследили бруталната лъжа от британците.

Да бе да. Опитай да продадеш такава лъжа в Британия и ела да разкажеш с колко години си се отървал.

Mай ние сме наследили от тяхните хора (циганите) желанието да се лъже. B Британия не съм срещал лъжци, поне не от нашето ниво.

Кои сте вие? Ти и майка ти ли?

и после правят каквото си искат.Наште политици всичките да черпят опит от изтока.

Странна работа! То от самото начало беше обявено че цената ще е 4 долара, не защото телефона ще струва 4 а заради държавна субсидия. И какво в крайна сметка субсидия няма да има ми много ясно че телефона никой няма да го произведе и продаде за 4. Нещо не схващам идеята на тази новина!

Каквото и да говорим, мога да кажа само: Циганска работа.

тяхната дума за Българин!Колко са умни,че от хилядолетният ни общ живот/нали са дошли с Аспарух/ не можаха да си пречупят езика и да запомнят думата за народността ни в нашият език!

Открихте света, браво. Най-големите лъжци на планетата са индийците. След тях следват всички азиатци. През ръцете са ми минали хиляди сивита, бедна ви е фантазията какви работи се пишат. Даже вече сме на път да им искаме само името, телефона, къде са учили и къде са работили, само с по един ред.

ROFL, ми то май друго освен това не можете да проверите при толкова голям брой така че какво ви остава.... Явно е загуба на време да се четат съчиненията им, жалко за единиците, които няма да видят шанса си заради манталитета на сънародниците си - ама какво да направи човек.

Избрани бройки пращаме да минават през асесмънт център. Справят се отлично, бият всички тестове и могат да заблудят професионални психолози. След това като отидат в някоя фирма 99% от тях отпадат след 6 месеца. Изобщо тия центрове за пресяване са пълен ташак и вече се разчита само на интервю и пробен период.

Абсулютно-тия са ме отказали да им отговарям на запитвания, почват едни пазарлъци 1 месец, накрая ти предлафат цена 10-20% от стартовата - загуба на време си е само!

Сега да ги прекръстят за назидание "Ringing Balls"