Коментари - Тайните служби шпионирали и през Angry Birds | IT.dir.bg
назад

Тайните служби шпионирали и през Angry Birds

Когато потребител на смартфон отвори приложението Angry Birds и започне да обстрелва кикотещи се прасета с птичета, може би на заден план се спотаяват шпиони.

Обратно в новината

Коментари - Тайните служби шпионирали и през Angry Birds | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде ве тарикати, я турете едно видео подслушване в женската баня! Да видя моете ли или сте калпазани! Турете адреза в дира - да го скиваме сите чикиджии! :)

...представям си, как брадати джихадисти бъцкат "Angry Birds" на ултрамодерните си смартфони...;-) Нещо, май съвсем ни взеха за канарчета!

Даже се и съгласяваме доброволно да ни следят и на никого не му пука! Почти не се сещам за андроид приложение на което да не ми се наложило да се съглася то да има достъп до контакти, местоположение или и друго при съглашението по време на инсталирането, било то платено или безплатно.

Да следи някой да не му бие рекорда.

Те всички безплатни софтуери са толкова безплатни:) Получаваш едно, даваш друго. Не знам защо ги водят безплатни? Обаче и за платените няма гаранция. Би трябвало да има нещо като защитна стена за смартфон. И да отсява полезния трафик от съмнителния, като ти дава при нужда информация. А пък ако има и надеждно криптиране, службите ще трябва да си измислят друго занимание. За предпочитане да полагат обществено полезен труд.

> Те всички безплатни софтуери са толкова безплатни:) ... Не знам защо ги водят безплатни? Ако ползваш безплатен продукт, всъщност ... ти си продуктът.

След като част от трафика си отива за службите, защо ли не вземат и да ми плащат част от сметката за интернет? ;)

Ние японците си ги знаем нашите "приятели" отдавна. Затова си сгъваме оригами и да ни шпионират игрите остава вариант само през ключалката.

mdkbg

Много моля Тайните служби д не ми крадат от трафика, че и без това е кът. Нека ми се обадят по телефона.Поне за това ресурс, т.е. кинти имат достатъчно. Аз веднага ще им кажа текущите си местоположение, състояние, възраст, пол и всичко друго, което ги интересува.

аз в късните часове не знам в какво състояние съм :(

Въх ами сега като съм регистрирал таблета с мия мейл и детето шляпа разни игри , включително и споменатата, онея хамериканци ме мислят за полуидиот и няма да ми дадат виза. Колко трогателно.

Онзи ден, слизам до мазето да наточа малко винце, обаче лампата беше изгоряла и аз останах на тъмно. Носих си обаче старата нокиа с фенерче. Светвам и усещам, че тайните служби влязоха през фенерчето и събраха информация за мене - колко луканки и суджуци съм направил, колко ми е голяма кацата за кисело зеле, колко компота от круши и колко от сливи имам. Със сигурност са видели и бурето с домашна парцуца. Там ми е голямото притеснение, защото я варихме в нелегалния казан на съседа Гошо и не съм и платил акциз. Та се притеснявам, че скоро ще дойдат бирниците да я конфискуват. Язък. Като си няма човек късмет...

Остави ти, ами на мен ми пропуска канализацията (leaky), a тя съдържа почти всичко като информация за мен.

И колко от сливи имаш

Колега по част от съдържание на мазето, имаш проблем - не ередно да държиш зеле и вино на едно място, че ще окепазиш виното. Но има и добра страна като доидат хамериканците или бирниците им сипи от прее*аното винце и направо ще им разкажеш играта.

Виж какво, пийвай, хапвай от всичко, дето си скътал в мазето, а тия, дето ги очакваш, докато се накумат по процедура да дойдат - ще им останат само миризмите да надушат, без веществени доказателства. :)

Та къде каза, че се намира това чудно мазенце ???

Със здраве да си ги хапваш и сръбваш! Дано на гладен подслушвач да попаднеш :D

+++

Абе кво ви дреме, освен ако няма какво да се крие?

Не ги разбираш ти работите защо и за кога се правят тия неща.

Дреме ми щото не знам кой ще реши да ползва информацията. Пък и все още не съм станал толкова извратен ексибиционист, че да си излагам на показ всичко - притеснително или не.

Само ти ли си на този свят, че не ти дреме????

Върви да живееш в къща със стъклени стени тогава :)

Обратно към старите телефончета!

Кои - тези със шайбата и жицата ли?

Че кво им беше :) Не ти звъняха постоянно, не ти пращаха спам под формата на СМС за томболи.

Може да е любимата игра на терористите...

То затова лошите май са прасета. :-)

Немам думи просто!