Коментари - Разпространиха CAD чертежите на iPhone 8 | IT.dir.bg
назад

Разпространиха CAD чертежите на iPhone 8

В интернет се появиха изображения, базирани на официалните CAD чертежите на iPhone 8.

Обратно в новината

Коментари - Разпространиха CAD чертежите на iPhone 8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сапунерка за балъци.

Редактор: Стоян Гогов, батка вземи прочети каква е разликата м/у CAD чертеж и 3D визуализация. Че разсмиваш само публиката на дира :)))))

И след всички писма и молби от моя страна - отново няма външен тирбушон и клечка за зъби в дупчица! А, кажи ми , как да го зема тоз лъскав убавец ... След CAD чертежите сега чакам да видя и някоя снимка, че не можах да се оправя с тия чертежи, докато ги размотая ...!

В "дира' има само редактори, но не и автори, ха-ха. Редакторите не знаят правописа - в тази статийка има почти във всяко изречение ГРУБИ правописни грешки. Опростачването в БГ достига всякакви нива.

За нас, русофилите, това няма значение. Трябва да се показват повече постижения на нашата, съветска промишленост и разработки лично на др. Путин. Затова, ще помоля редакторите да изтрият новината и да публикуват само горепосочените новини. Иначе ще докладвам където трябва.

Кой го е еня за айфон,освен ако не е комплексар с малка чу.ка и голямо его :)

На мене но лошото е че немам никакви комплекси а 5ицата ми мисля че ще издържи докато излезе 8. преди 3 седмици си купих Самсунг s 7 и сдаде багажа за седмица. Купих го заради ВР очилата които ми харесаха в магазина. Харесвам технологиите и разбира се съм на ясно че в бг все още можеш да се направиш на някъкъв с телефон но аз не живея в бг а тук няма никакво значение с какво говориш важното е да е здраво и бързо за интернет и за това епъла е супер масов и предпочитан а и наистина е глупако устойчив

Zaz ... дали наистина не си в Запорожье ?

Както винаги - Перфектно от Апъл! Ще се изкупи още докато е на "чертожната дъска".

Пак някой меринджей или инджинер без да иска и напълно случайно е забравил чертежите на плота на някой бар.

7 снимки прикачени към новината и нито един CAD чертеж няма вътре. Гогов, ти чертеж знаеш ли какво представлява?

Аз писател, не чертател, капиш?!

Взех те Радке, време е да оттърва и жената от тва недоразумение Андроид

БРЦК

Аууу щело да има недостиг . Супер, тамън ще му турнат двойни цени и зомбитата пак ще се избиват кой да се докопа първи до мотиката.

Аз си продадох бъбрека за айфон 5, но имам още един бъбрек, ще го продам и него за осмицата. А за юбилея ще си продам сърцето, но ще взема новата десятка!

Ех, Млад Китаец, голям си комик :) Обаче същите хора като теб, си правят (изтъркани) "майтапи" за това колко скъп е айфонът, а в същото време дават 2000лв за новото галакси. А айфонът е двойно по-евтин. Комплексари навсякъде, особено в България.

евтина рекламка, ама ще си го купя, щото аз карам само на четните версии... моят 6+ остаря. ще стане на 3 год. екстра си е. но ще го оставя, за да си бъркам по ушите и да си вадя ушната кал с него, а с 8+ ще гъзарея налево/надесно...

Не няма да се гъзарееш с него щото всеки циганин ще има такъв. По скоро можеш да си почистиш една друга дупка... отзад. За учите вече чистачка имаш.