Коментари - Apple изкупува стари iPhone-и, дава до $280 | IT.dir.bg
назад

Apple изкупува стари iPhone-и, дава до $280

Apple стартира програма за обратно изкупуване на всички модели iPhone, като клиентите могат да използват сумата, за да намалят разходите си за нов модел.

Обратно в новината

Коментари - Apple изкупува стари iPhone-и, дава до $280 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох всички коментари. За разни копчета, бутони, нови телефони пълни с резервни части и т.н. Вий да не говорите за ония телефони дето им искат 1000 и лв.?

Като ги изкупят, ще ги почистят, ще им сменят панелите и батериите и обратно като АйФОн 6, 7, 8...зависи кога ще сколасат с почистването.

А, защо си изгубихте времето да наспамите темата???? и колко точно Ви отне????

Голям праз от цялата работа. Каквато и марка да е телефона си е телефон, 90% от времето се използва ало ало. А тия къде се палят толкова по Епъл че едва ли не не могат да живеят без скапаните си телефони са болни мозъци. Еле пък от типа летял един от Дубай до Лондон, после спял 2 дена пред магазина, че да си къпи телефон който така или иначе на другата година е демоде вече. Ако не го вземе на деня ще се свърши света все едно. Пълни кретени.

Смартфона го ползвам 3% от времето за ало-ало.. 3-5% за игра, 5% за разглеждане на интернет сайтове, 1% за навигация и справки и през цялото време (100% от времето) следи за нови емейли дори докато спя, говоря, играя и т.н.

Я пак: 3% - за говорене 5% - за игра 5% - за сърф 1% - за навигация общо: 14% от времето го ползваш за "смарт". Другите 86% пирони ли ковеш или копаш доматите...?

Браво на момчето. и през цялото време си ПЛАЩАШ! Мноо си богат да си даваш парите за глурости.

Разбира ти главата ... Купувайки Айфон просто го оставяш да работи за теб. Купувайки Андроид тепърва започваш ти да се занимаваш с него -:) ... за хора с много свободно време е ОК.

Момко, в мисленето си си се заклещил в годините на windows 98. Отдавна ябълките не са единствените, които правят нещо което работи без проблем...

Ако наистина вярваш, че телефонът ти работи за теб просто ей-така, значи имаш нужда от лекар. Все едно да купиш лопата и тя да копа сама вместо теб.

3евзек

Като направят айфон, който сам да провежда разговори, тогава ще се замисля. Засега такъв само би получавал заплата и всичко трябва да му се казва.

И на коя планета ги дават тези 280$? За 4$ никой дилър няма да плати повече от 180$.

Определено телефони по 1200 лева не са стандарт в България, независимо от марката. Ако имаш пари и са ти в повече, може и Верту, няма лошо. Ако обаче си купил телефон за 1000 лв. с последните си пари, със заем или на изплащане с тарифа 100 лв. на месец з 2 години и пестиш от закуски, за да го изплащаш, каквито хора познавам немалко, значи си за лекар! Толкова е просто!

И все пак по добре телефонче за 1000 отколкото цигари ,алкохол и дрога ;-)

Чудя се как тази новина се връзва с вица за китайчето и сутиените от заглавната страница...

после ще ги разглобят, съберат с други части, а накрая продадат за 300$ на сектантите:)

ами така се прави. имам самсунг с пукнат екран и един стар аифон които вече не ползвам, много ясно че първо при епъл сте отида.

Да беше прочел ръководството на устройството и да не го беше държал в задния джоб докато сядаш в кръчмата на дървената пейка след поредната наздравица.

каква кръчма, каква дървена пеика в америка бе човек! вие никога ли не си изпускате телефоните на земята! но за да не си говориме празни приказки- проверих в магазина на епъл и там казаха че не всеки използван телефон се оценява на 280 долара, в повечето случаи- 80-100. всеки да си направи сметка дали си стува.

Дядо Стиви се върти като вентилатор в гроба. Елитната му фирма се превръща в най-големия търговец на втора употреба смартфони. Наистина са жалки.

Честито - поредната "иновация" от епъл ! Едва ли така ще вдигнат продажбите си - аз лично имам 4-ка и повече айфон няма да си купя, каквито и предложения да ми правят - поне докато не си махнат ограниченията на софтуера, не добавят повече функции (поне да настигнат конкуренцията) и докато не въведат нещо наистина смислено и ново, а не да искат нереална цена за прехвален и бъгав боклук ! Сега ще го "рециклират" и ще го продават като нов на двойна цена - разбира се само в развиващите се страни, защото там законите не пазят толкова клиента ! Докато има балъци - ще има и тарикати, които да печелят от тяхната наивност ! Не, благодаря - ядох я ябълката и наистина е безмислено кисела !

Като видиш хора спящи пред магазина за нов модел на смартфон освен пред магазина на APPE ела ми се обади и да не забравяме кой е създателя умнико. Не мисли гигант като Макинтош за по тъпи от теб !

Ами навремето се спеше пред магазина и за Симсон. И кво искаш да кажеш? Че Симсонетата са еманация на двуколесните моторетки? "И да не забравяме кой е създателя..." - създателя на кое? На Света? На хората? На кое "умнико"??!!?

Ифон-капан за балъци :)

Щото нямаш пари да си го купиш ли?

Щото има един милион начина да ги изхарчиш тези пари разумно, а не за една играчка, който ще е морално остаряла преди да си я платил.И не ми разправяй, че тия дето се редят на опашки за нея, все едно ако си я купат след два дена света ще свърши, са нормални.

Kalin

Това не е новина това го казаха преди вече повече от 2 месеца.Явно с стари партенки пълнят......

Сигурно ще ги преопаковат и ще ги продадат като Ифон 7с. Всичко ново е добре забравеното старо, а и апле имат навика да продават на зомбитата едно и лайно няколко пшъти под различна опаковка.

Истината е че продажбите на Apple силно паднаха и се мисли как да се вдигне нивото им. Явно този маркетингов номер няма да може да се отчете като иновация, защото се прилага от 100 години.

Къде по точно са паднали продажбите?Ти да не си счетоводител на APPLE че си толкова запознат?!

Примерно във Финландия?! (данни от пазарно проучване, не от счетоводните книги на Епъл)

Да не би новия евтин модел да е всъшност старите използвани телефони, но с нова фйешън опаковка?!

wtf

Apple безплатно трябва да ги дава тия боклуци! Купих си 5-ца, след 6 месеца се развали Power бутона, дадоха ми нов, след 1 месец на новия му се развали бутона за безшумен режим...И сега ще си доплащам като поп, за да си удължа гаранцията, щото кой знае какво ще се развали на следващия, който ми дадът!

Не се оплаквай - екстра си! Представи си онези, които си купят нови "стари" телефони.

тази акция е много разумна, от гледна точка на опазване на природата и спестяване на ресурси.

Тогава ще си първият на опашката.

Добре дошъл в клуба на разочарованите - ако си направиш труда да пишеш до епъл, вероятно ще ти отговорят надменно, че проблема е в теб ! Аз преди година смених една 4-ка гаранционно, защото умря без причина, а новата като я отворих вътре си личеше, че вече беше отваряна - нищо че я водят чисто нова ! Обясниха ми, че било политика на епъл да слагат части втора употреба в чисто новите си телефони ! Явно за тези пари това заслужаваме ! Не, благодаря !

Ами продуктите на Епъл са правени за нормални хора, не за питекантропи, които не знаят как да си служат с тях.

Телефона ти е мъел или глобул нали?? На мтел, глобул и доста малки оператори в сащ айфоните са ВТОРА РЪКА (рециклирани) заради това имаш тези проблеми!!! Язък, че не са се появили веднага след гаранцията. Щяха да ти вземат 500лв за хоум бутон или пауер бутон. Яко нали??

Мтел и много от малките оператори в сащ продават втора ръка рециклирани айфони за нови!!! Това е и причината да се развалят толкова много мтел и спецялно хоум бутоните!!!! За глобул незнам дали са рециклирани Но е порнография да те лъжат, че купуваш чисто нов телефон!!!! Ако беше изтекъл гаранциония срок това копче щеше да ти струва 500-600лв!!!!!!!