Коментари - До $550, за да замените iPhone с ново BlackBerry | IT.dir.bg
назад

До $550, за да замените iPhone с ново BlackBerry

От 1 декември всеки в Северна Америка, който реши да смени iPhone с "квадратния" BlackBerry Passport, може да получи до 550 долара.

Обратно в новината

Коментари - До $550, за да замените iPhone с ново BlackBerry | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм с 6+ и за нищо на света не го сменям с каквото и да е било! имам 11 vps-а и си управлявам от телефона когато не съм пред комп. паспорта може и да е добър телефон, но десктпи, лаптопи, айпади, всичко ми е на ябълката и ми е много удобно. имах андроид за 2 години. такова нещо не взимам в ръце дори. толкова много съм страдал, че съм го намразил до гроб!:-)

Blekberry не е с андроид. Просто може да пуска приложения за него. Но определено, щом всичките ти устройства са на apple то най-безпроблемно ще е да ползваш iphone.

Абе хора, гледам че много сте се разпалили да плямпате колко бил хубав iphone и колко бил зле паспортът. Първо да подчертая, че двата телефона като модел са несравними, защото паспорта има хибридна qwerty клавиатура, което го прави съвсем друг клас. Съвсем нормално е, човек който не харесва такива телефони да предпочете iphone. Но ако все пак се стигне до сравнение, паспорта е с по добри камери с оптична стабилизация (такава има само iphone plus). Има физически hdmi и софтуерен miracast + dlna. Има и по добър звук. С 3 ГБ рам е а операционната му система е с истинска многозадачност. Освен че може да стартира собствените си приложения може да стартира и такива за андроид 4.3 Но всеки сам си избира за какво да си дава парите. Някой хора предпочитат качеството други залагат на марката.

Трябва да плащат на тези, които се минат да вземат плочката безвъзмезно. Кой луд ще си смени iphone ?!

Аз тая промоция я схванах така: купуваш blackberry, ползваш го 1 месец - не те кефи и си слагаш обратно картата в iphone. Т.е. не си го даваш и те не ти дават кинти, но ти си им дал..... е това е маркетинг..... поздрави

Е то хубаво ще давате пари ама поне дайте и някакъв телефон-аналог. Тая квадратна недомислица какво ще я правим?

ще търкаш ъглите докато се заоблят и стане на аифон

rado_7_6@

Това е сериозна оферта. Значи ако си сменя лъскавата черно-спейсгрей айфон шестица срещу квадратно блекбери, калеко Мицо няма повече да ми бие чимбери щото ползвам гейфон, а с тея пестин долара мога да купя въглища за печката в хоремага и да бъда уважавана личност в чепръчане. Даже мога и да се кандидатирам за кмет!!!

И тия ги хапе кучето, ама айде простено им.

Как и къде ще носим тази тухла.

Докаде я докарахме! Да не можеш да различиш тухла от плочка за баня.

Конкуренцията е жестока.

Големи тарикати тия бре. Изкупуват евтино айфоните, после ги продават по-скъпо и така си финансират дейността.

бе ''продават'' ги :)) връщат ги за рециклиране, blackberry да не ти е продавалник, да се занимават да продават стари боклуци втора ръка

Много се търсят тези iPhone-и...

все едно да дадеш 10000$ на всеки които смени ес класата си със киа... с класа!

нещо им размени местата на КИА-та и Мерцедеса. КИА-та в случая е айфона

Strikercho

Най-точно айфончето е Бенц, Майкрософт/Нокиа е БМВ, а Санцунг, Хуямивей и компания са КИА. Блакбърито не е лошо, но от към съвместимост с апове е гола вода. А и с тоя формат - плочка от баня, не мерси!:)))

Никога !!!!!!! Дори за 1000€

Паспорта превъзхожда всички модели на apple без 6 plus (там губи заради размерите си). Но сравнението не е коректно, тъй като паспорта е с qwerty клавиатура. По-удачно е да се промоира Z30 така. Но той пък е много стар като модел.