Коментари - Apple отчете рекордни резултати, iPhone 6 е хит | IT.dir.bg
назад

Apple отчете рекордни резултати, iPhone 6 е хит

Успехът на iPhone 6 осигури на американския технологичен гигант Apple рекордни резултати през коледния период.

Обратно в новината

Коментари - Apple отчете рекордни резултати, iPhone 6 е хит | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За цялата работа са виновни извънземните ...как ще си обясните този високотехнологичен скок за има няма 35 години,???

Статия за фирма ,която печели и просперира. Типичен български манталитет-плюене, храчене , обиди, псувни. Това е националната ни трагедия, докато сме стова мислене вечно ще сме в калта. Толкова злоба и простотия има в коментарите зa Apple. Дано, това, че хейтвате ви прави по-щастливи, малки нещастни,дребни души.

Аз пък нямам смартфон и не ми е необходим. Нямам никакви проблеми и драми по темата.Сутрин ги гледам в метрото някакви зомбирани физиономии как са забили глави в шарените си екранчета и цъкат ли цъкат....

Браво. Да си жив и здрав, цял живот да се возиш само в метрото и да гледаш как другите с се забавляват с това, което ти не можеш да си позволиш.

Просто човека влага друг смисъл в понятието забавление. Много от притежателите на смартфони са доста зомбирани. Това с особена сила важи за притежателите на Айфон. Аз също му казвам браво!

Представи си, че човекът чете книга, докато се вози в метрото? И нарочно се вози в метрото, за да има време да чете. А ти какво правиш - висиш всеки ден по 1 час в задръстванията, ама важното е да си с кола и смартфон?

Да не можеш да си позволиш е едно,а да нямаш потребност е съвсем друго. А иначе и кмета на Лондон ходи на работа с метро...

Това е марката, хардуера и софтуера при телефоните. Така както при ПЦ софта е МС. Това са двете компании, ползвам си ги с кеф и съм доволен. А днес получих и актуализация на телефона iOS 8.1.3, ех живей ми се еййййй .........:))))

мечо, забрави да кажеш че тва е по твоите стандарти и тя на бг чалгарите. в другя свят обче никож не брои какво мислят в булгаристан, нито пук ти. фацт е че всеки кожто иска да има безпроблемен и сигурен телефон избира ипхоне пред останалите. може би има засто *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

разбираш само колко на дълбоко го поемаш

Айшита е телефон, който се котира най-много и предимно сред: 1. Гейове (като шефа Тим Кук) 2. Прости селски кифли, за които айфоня е върха на сладоледа 3. Чалгарите - там без изключение, на 100% всички са с айфон При това положение е повече от срамно да си купиш такова компрометирано устройство, даже е въпрос на чест и гъзария да си с някакъв друг телефон. Още повече, че сега набира огромна популярност Low-Tech манията. Всички световни звезди вече ходят с ретро мобилни телефони с капачета. Това се е наложило, за да избегнат хакерските атаки да им свалят снимките от смартфоните и да ги компрометират. Стигнали са до заключението, че телефона трябва да се ползва само за разговори. По този повод Самсунг започва продажбата на нови модели телефони с капачета, които са само за разговори. Апълъ пак ще има да догонва и ще се сети какво е модерно след 5 години - точно както стана с въвеждането на голям дисплей :)))

Марш в кочината, тъпако. Тъп и упорит злобар. Вземи си телефон с шайба, такъв най ще ти приляга.

на тебе маи са ти пръснали шаибата многократно

Не мога да разбера,защо толкова много хейтъри са се загрижили за ползващите iphone?! Я, колко пари сме дали! Имаме-даваме.Кеф, цена няма. Не се тревожете за нас,ще се повтедите от злоба. Ползвайте си вашите телефони, никой не ви кара да сте с iphone.

Злобеят,защото тати и мама не могат да им купят.

тебе мама и тати ти го тласкат отзади

То лошо няма. Само че нека да се замислим - ога в дадена сфера има огромни печалби? Всеки с акъл ще се сети ;) А останалите - бъдете щастлвии :)

Само не разбрах какво стана с майтапите за вратите и телевизорите :))) Щото навремето, докато айфоня беше с портативно екранче, тези шегички много се харчеха сред зомбираните :))) Няма да се учудя, ако след няколко години започнат да разправят, че те първи са измислили и въвели големите дисплеи...ха-ха-ха

rado_7_6@

Айфон е първият (комерсиално успешен) смартфон с ужасно голям (за времето си) дисплей БЕЗ физическа клавиатура и (минус минимума хардуерни бутони) изцяло работещ с тъч интерфейс, за което са били подигравани, че ще е провал :D Просто да пуснат по-голям правоъгълник никога не им е било проблем, но това не е техният бизнес. Това е сламката за която се хващат догонващите удавници :)

Ами в случая догонващите са точно айфонаджиите, че въведоха последни големите дисплеи. Точно 5 години след всички останали.

Не се ядосвай толкова, виж набръчка се като мачкан лак.

Ха ха - съединителите по света са солидарни към шефа на епъл ! За справка на модераторите - съединител е долен ляв педал, не е обидна дума ! И стига с тези платени рекламни съобщения - хит е в сравнение с предишният айфон, реално още се борят да задържат 13% от пазара, за да не отидат на трето място по продажби !

rado_7_6@

Апъл са първата компания минала двайсе процента не къде да е, а в Ю Корея (33 процента айфони) Миналата година беше ТРАГИЧНА за Самсунг по отношение на смартфон бизнеса им и ако тенденциите се запазят (твърде вероятно), апъл освен като първенец по ПЕЧАЛБИ в смартфон биза, като нищо ще станат първенци и като процентно присъствие на смартфоните си в световен мащаб. А тея неща със съединителите вървят пред сбирка на набори трудоваци в кръчма в Ботунец примерно :D

Съжалявам ако съм засегнал женското в теб - кръчма с трудоваци вероятно е в мокрите ти сънища, явно достойнството ти е засегнато и затова хленчиш ! Първенец по печалби теб какво те грее примерно - това означава, че фирмата печели повече от продукта, отколкото останалите - та теб какво те грее това? При условие, че Андроида държи над 80 % от пазара е смешно да ми говориш за печалби - просто ios е твърде ограничена и остаряла и затова и останаха 13% ! А съединителите са свикнали да има някой отгоре върху тях и да им казва какво да правят ! Ама много е смешно, когато съединител се прави на интелигентен - някак си в бистрото с лъскавите пайети може и да си велик, но реално съединителите са тъжни хора - усещат какви са всъщност на моменти и ги избива на хленчене ...

Android softwareto e mnogo zle, niama kak Samsung da sa dobre sled kato OS e zle

Ami kak niama da e taka sled kato konkurenciata e 10 godini sled tiah kato kachestvo

какво казваш конкуренцията? Затова всички минават на сони Z серията и на самсунг нали... И понеже конкуренцията е зле, процесора и екрана са на самсунг нали )

rado_7_6@

Самсунг все още нямат на пазара смартфон с 64 битов процесор. Опитват. И с Куалком и без, но засега не успяват, а този в айфон шес е ВТОРО поколение. Това, че апъл НАЕМАТ Самсунг да произвежда техен ДИЗАЙН процесори ги слага грубо в категорията плочкаджии Самсунг (нищо лошо, хубав занаят щом ги кефи)

Я чакай малко ;) Кои са тези всички, които минават на Z серията на Експерия и Самшит??? Дай някакви доводи, цифри, статистики. Щото продажбите на iPhone никой не е могъл да бие от появата му досега, камо ли пък смешници като Сони и корейските копи пейстъри.

rado_7_6@

За който е 'в час' това не е никаква изненада. Апъл са царе на микса между върхови иновации (64 бит процесори, работещ фингър сензор), стабилни умерени итеративни подобрения (големината на екраните), претопляне на стари (но с недооценен потенциал) технологични манджи (апъл пей) и прецизно маркетингово позициониране. Добре сработена филхармония един вид на фона на симпатичните, но доста по-посредствени читалищни самодейци като Самсунг или Моторола да речем

зомби, га копа кюмюр, га ябълки яде?!

rado_7_6@

Е човек се развива, един ден копа кюмур, пък минава време и става харизматичен технологичен пундит :D

neXus

Ти си някаква рядка порода зомбиран. Вярваш ли си или само си чешеш езика?

Във всичките си коментари ,, евлапмпи'' се аргументира отлично. Аз не съм видял твой коментар с аргументи, всичките ти са тъпи и повърхностни, изпълнени с обиди. Явно си мега комплексиран неудачник.

Eпъл отне единственото конкурентно предимство на основния си конкурент - размерът на дисплея , заради което мнозина основно на азиатския пазар избираха друга марка. Не е случайно , че точно на Азия се дължи огромният ръст в продажните. Там потребителите търсят големи телефони и Купертино им дадоха точно такива ;) По всички други параметри като качество на материалите , качество на иузбработка , стабилност на операционна система винаги са си били лидери , но размерът им пречеше. Сега този проблем отпадна и резултата е налице.

геифонисти се разхождат с врати лепнати за ухото хахахаха винаги са били лидери на маика ти в шундата

цървул, от кое село си ?

Да, защото азиатците гледат модата в европа и там след година се натискат за това което се е харесвало тук. Нека видим, следващия модел като излезе дали няма да има 20-30% спад на продажбите, защото в европа и америка са пълен назад ейпълите...

iPhone 5s е най здравия и качествен телефон който съм имал до сега за период от близо 2 години съм го изпускал и мокрил (потапял в вода) поне 15-20 пъти и никакви забележки. Ще го сменя с нов модел на IPhone когато се предаде моят но мисля че няма да е скоро. За сега ми е спестил както пари така и нерви да се разправям с некачествен Google android софтоер. И аз бях много против iPhone защото не ми се даваха пари но сега разбрах че в замяна съм получил нещо наистина добро за цената си.

Макс 1 година и 4-5месеца. Не е две години :)

"софтоер".... добре, баце :)

Ако отидете в Германия или Австрия,ще установите че вашия телефон е един от най новите и хубавите,там хората не робуват на марки,модели и мода....

Българинът няма пари за жилище и кола, кара 20 годишна корсичка и живее у Люлин, но пък трясва 2 бона за телефон и за кратко време се чувства щастлив и успял.

Абе кой ви пита вас занзибарците за мнение? Какво ви пука, нали не сте българи, юроди такива.

Заинтругува ме инфото в тази статия и се поразрових малко из нета. По мои приблизителни сметки излиза, че Епъл печели средно на устройство няколкостотин долара (над 300). И като си помисля, че има хора, които се лишават от доста важни неща, само за да имат лъскави маркови джаджи, на които в случая със смартфоните не използват и половината потенциал...замислям се дали не са луди. Същото е и при дрехи, обувки, козметика, аксесоари...оригинално било и юруш на оригиналното. Маратонки, които излизат от азиатските фабрики за по няколко долара парчето, ама имали запетайка и айде 200 долара. Най-обикновена памучна тениска за 1 евро, ама зашили номера на Роналдо и става 80 евро. За една година само от тениски Реал си бяха изплатили трансфера на Роналдо. Компаниите си гледат печалбата, това ясно, ама що за хора си пилеят парите само заради марката? То бива простотия и снобарщина, бива, ама чак толкова....

масово хората си купуват компютри за над 1000 лв. с мощни процесори на които хората масово ползват 10% от потенциала да не говорим за мерцедесите и високите им цени при положение че и ладата може да те вози

При компютрите нещата не са точно така, програмите и игрите си имат изисквания, ако компютъра не отговаря на тях ще се гледат през крив макарон.

Всичко е заради суетата и гъзарията. Нямам смартфон именно, защото не искам да плащам за екстри, които не ползвам.

На това му казват реклама :) тя приказката е речена: една лъжа повторена 100 пъти, става истина. Та и тука: вой до небесата, че това е еди какво си и еди що си и глупаците идват и сами си дват парите. Тук включвам и подрекалмите и подтекста - забавлявай се, грабни, спечели, вземи заем и си купи, само при нас, само сега; най-ниски цени с най-високо качество; ... и др. подобни капани :) Това е порнография, а онова дето го дават след 24 ч. е секс, не е порнография! Политиката, търговията, вече и образованието ... са порнография!

Ей как седейки на дивана сметна набързо печалбата,страшна работа е българина..ми те трипъл произвеждат още един куп неща бе пич,отделно от патенти ,от маркет,от филми, музика,ма ти като раздели милиардите на бройките и готово...даже една морална реч ни дръпна евала

да ви обясня щото както обикновено само плямпате глупости епъл направи сделка с най-големия китайски телеком китайците са луди по айфон-а ;)

Благодаря, че ни обясни! Ние нямаме интернет и няма от къде да научим тези новини.

китаиците са луди и по пържени ташаци от всякакви твари, нищо чудно

Това само доказва зомбирането на западното общество - трепе се да купува най-новото, при положение, че е същото като старото. Но са му казали, че новото е по-добро и давай. Същото важи и за другите марки. С какво най-новите версии на флагманите се различават от предходната? Освен това нарочно забраняват новия софтуер на по-старите устройства. Дори да може да го подкара без никакви проблеми.

Нищо не доказва, само показва разликата в стандарта.

Явно си голям разбирач! Колко е твоята печалба за същия период, разбирачо?! Това е бизнес, и Apple го правят най-добре. Престанете с тъпите коментари!

Да ,щом има балъци да им купуват прехвалените,скъпи телефони,айде стига.Било разлика в стандарта,ха-ха-ха.За тези пари и малко отгоре ще си сменям всяка година телефона с последен модел, а сега де това ,стандарт ли е ,а?

Като сте балами ,давайте си парите за Мяуфон,за половината пари имате същите показатели ,дори по-добър от гейфоня,ама щом искате да сте гъзета......

Ако искаш да си купиш показатели китайците ще напишат каквото пожелаеш.

защо беее, аз си мсилех че йотафон е разбил пазара, а и ладата я спреха в европа, цели 5 хил бройки били продали от нея там мухахахахаха. Абе що така на технологии само за американски компании пишете, а в раздел Днес виси незименно путлер, кимченун щел да му ходи на гости, войни, газ тръби?

Слабоватите ви опити за ирония са неуместни. Не бих се радвал на несвободен пазар, управляван но от здрви икономически принципи, а от решенията на комунистите в ЕК. Но вие си знаете.

burborko

Сигурно би се радвал и на дървено желязо. ;-)

Който не е снимал с камерата на Iphone 6, той не знае защо е по-предпочитан и от dslr фотоапарат!!! А iOS както винаги, си е класи над андроид! App Store няма база за сравнение с Google Market!

Те заради такива "реалисти" като теб са на печалба. Време е да си извадиш главата от пясъка, лайфона от з* и да погледнеш реалността в очите, но не онази "американската мечта"!

Мааааалко преувеличено. За селфита и фацебоок е ок. Има обаче хора, които държат на качеството, а то е комплексно във фотографията. Като видя рекламните фотографи да си заменят 5-6 цифрените апарати и обективи с телефон ще ти повярвам. БТВ и не този телефон има най-добрата камера, но е добра :-)

Мисля, че тук е уместна приказката за лисицата и гроздето....затова коментарите са повечето такива.Малко хора могат да си го позволят и казват че е "кисел".

Абе не ви ли омръзна да я въртите тая плоча с киселото грозде непрекъснато. За всеки влак си има пътници. Няма нужда да ме убеждаваш, че влакът, в който ти си избрал да се возиш, е Най-Единственият, Най-Неповторим и Най-Иновативен влак във вселената... :)

Ще умра от смях. Ти, кога за последен път си виждал DSLR? Когато излезе Гейфон 4 един такъв юнак като теб обясняваше на целокупното население, че камерата на телефона е по-добра от Марк 2. Просто няма такива зомбите като вас.

Странна работа, моите наблюдения са че на хората им писна от ейпъл напоследък и взеха да се отдръпват. Когато излезе петицата и есовицата, почти всички мои познати бяха с тях, а със шестака не съм виждал никого досега...

Добре ще е, да обиколиш по света. Нали не очакваш, че 74 млн са закупени от българи?

Не знам как е по света, аз споделям моите впечатления. Имам две чеворки, две петици и една еска, но шестицата никак не ме грабна, нямам нито един познат със айфон 6, при положение че преди това всички се радваха на предишните модели, сега нещо се дърпат и не вярвам да е заради цената, не че нещо. Но вие си теглете заеми и си купувайте на лизинг де :) няма лошо, щом ви влече :)