Коментари - Затвориха завод за фалшиви iPhone-и | IT.dir.bg
назад

Затвориха завод за фалшиви iPhone-и

Полицията в Пекин е затворила завод, произвел над 41 000 фалшиви смартфона iPhone на стойност 120 млн. юана (19 млн. долара), и арестува деветима заподозрени.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха завод за фалшиви iPhone-и | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупавите американци да купуват! Тия жълтурковци са по тарикати от нащи сигани :)

Затова ли се появи реклама за летни намаления?

копират ЛЕНОВО той е най-вървежен

Браво на китайците! Много умен народ, щом са прекопирали иначе "върховното технологично постижение" от фирмата Япъл.

За китайците не знам, но българи не знаещи какво говорят дал господ. Тоя завод просто е правел същото, което правят и законните заводи произвеждащи тия телефони. Един китаец работещ тук споделил файлове с друг китаец работещ там и толкова, голям акъл се изисква да откраднеш. Последното май немалка част от българите го мислят всъщност, предстои им да схванат разликата между печалба и измама.

Да ама на айфон прават менте, не на пластмасовото менте гнусмас

Че има ли кой да купува айфони още?!?

НИК

Много свежи коментари, бравоооо...

Без коментар

На стадионаааа!

Интересно ми е ментето по кво го познават при положение и че оригинала се произвежда в Китай освен ако е с по ефтини компоненти и може да се различи само от специалист

Познава се по това, че е по-добър :)

Един приятел внася менте часовници от Китай.Обсъждали качеството с китаеца и той му казал: за 10 долара-такова качество,за 30 долара-ей такова,за 100 долара-близко до оригинала,за 150-200 като оригинала,а за 300 зелени китаеца се замислил и казал: Даже не ми се прави-Ще е по добро качество от оригинала :) .....и става въпрос за часовници от 2000+ долара

Това няма значение. Не са си платили на Apple. Само оторизирани производители имат право да сглобяват iPhone от части втора употреба.

Не се различават изобщо навярно. Няма как компонентите да са "фалшиви", ще има неработещи неща ако е така и ще им ги връщат гаранционно. Почти сигурно е, че става въпрос за производство на нормални телефони за които просто епъл не знаят - и парите ги прибира друг. Най-вероятно властите в Китай са ги спрели след като се е разчуло и навън, преди това са се правели, че не знаят.

Все пак Китай е законова държава и взема мерки. А какво да кажем за САЩ, където местните власти не са затворили навремето завода за производство на фалшиви атомни бомби? От което пострада Япония горката.

Китайците направо ме разбиха! Не е някаква малка работилничка, а ЗАВОД с ШЕСТ!!! поточни линии! Това се казва мащаб! Лошото е, че почти сигурно ще ги разстрелят.

ако това се случи в България ще ги наградят с орден стара планина за подмолни действия против капитализма,със същата цел на времето България изнасяше наркотици на запад.

Че то оригинални има ли?! Не вярвам ментето да е по-евтино от оригиналЪ. А на епъл вещоманите не им пука какво си купуват за 1.5-2 хил. лева, така или иначе :)

Завчера гледах предаване, в което обясняваха, че "фалшивите" са много опасни и гърмят. Ако потърсиш в гугъл, ще видиш, че и "истинските" от време на време гърмят (даже има снимка на човек с едно ухо).

Той и Ван Гог е бил с айфон :-)