Коментари - Какво знаем за руския Искандер-М (видео) | IT.dir.bg
назад

Какво знаем за руския Искандер-М (видео)

Искандер-М е една от най-малките, но и най-опасните ракети в арсенала на Русия. Какво знаем за нея?

Обратно в новината

Коментари - Какво знаем за руския Искандер-М (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не знаем за Искандер и не желаем да знаем. Престанете да ни плашите с руски железа.

След като си изби интелигенцията през 1917-18....г руската наука забоксува.След 1945 в русия много пленени германски специалисти работиха до края на живота си и науката на руснаците креташе до 1990г.С разпада на СССР науката в русия съвсем затъна и могат да откраднат това-онова от развитите държави.умните руснаци търсят начин да работят на запад за да избегнат мизерията.

Русия е една икономически и технологично изостанала страна която се издържа от продажба на суровини.

Чел съм история на КПСС където пише,че Ленин измислил азбуката на руснаците и компютрите са измама на западните страни да подведат русия и компютърната наука е лъженаука от началото на 60-те години

Чел си - друг път. Не компютърната наука, а кибернетиката. И не са я определяли като лъженаука, а като наука на мракобесието. При това само в една статия, публикувана в "Литератирен вестник". Да не говорим, че самата статия е добре да се прочете, особено на фона на ставащите реалност прогнози, посочени в нея. Като лъженаука се определяше евгениката, но нея в момента всички я заклемяват.

Това, естествено, са пълни глупости. Руснаците може да са всякакви, но да ги наречеш нобразовани и неуки е тъпотия. Хората имат ВСИЧКО необходимо икономиката им да върви. Образованието им е едно от най-добрите в света. МГУ "Ломоносов" беше преди 3-4 години класиран от Thames education като 60 в света (срещу 700 за нашия "топ" уноверситет СУ). Разработват както приложна, така и фундаментална наука.

на оръжие е действие по-скоро за вътрешна консумация, колкото за външна...Русия е доста по-назад във военната област от САЩ (все пак съотношението на военните бюджети е 1:12!!!), но нито Русия, а още по-малко САЩ ще започнат война...Тя е безсмислена, защото е ясно, че това е краят на човечеството. САЩ имат съвсем друга тактика, която даде отлични резултати при разпадането на СССР. Битката в икономическата сфера! Тази битка Русия не може да спечели. Не разполага нито с икономически, нито с интелектуален, нито с технологичен потенциал за това. Такива са даденостите. Можете да слагате минусите на воля, може и да изтриете написаното...Това обаче няма да промени същността.

За такава велика икономическа сила САЩ много странно се страхуват от Китай...

разполагат с не толкова ефектно, но далеч по-ефективно противодействие срещу руските ракети. Това е ...шихтовият газ. В близките години, благодарение на рязкото повишаване на неговия добив, САЩ ще се превърнат в главен лидер в света за доставка на нефт и газ, което сериозно, много сериозно, ще удари по икономическата стабилност на Русия. От друга страна Германия поема курс към рязко ограничаване на вноса на газ и въглища от Русия, ориентирайки се към възобновяеми източници на енергия. От трета страна САЩ вдигат сериозно налога за внос на стомана от Русия...А САЩ държи 10% от експорта на стомана на Русия. Така, с икономически лостове, Русия ще бъде принудена да се откаже от разработването на все по разрушителни и убийствени оръжия. Всичко това може да се прочете в официални руски източници. Който знае езика и не е предубеден, разбира се.... Предполагам, че ще изтриете написаното, наричайки го по възприета практика "спам" или "извън темата". Това обаче с нищо няма да промени съдържанието...

Мантрата зашистовия газ ... я слушахме още при боко - 2 ... резултат ???

Шистовия добив си остава по-скъп от традиционните находища. Обаче шистовият нефт и газ ще държат цените в желязна юзда и няма да им дават да се покачват, както преди 10г, когато брент за малко да мине $140 за барел.

AbuTalib

От 2016 година Искандер-М е разположен в Калининградска област - руски анклав, граничещ с Полша и Литва. Ако Горбачов беше инициарил Партньорство за Мир сега нямаше да се деслоцират ракети против бивши страни от Варшавския Договор.Поне да се бяха включили към Партноьорството, когато Клинтън предложи тази ужиким по негова идея Програма. Това бездействие ако не говори за друго, то поне говори за войствени , а понякога даже и агресивни намерения.

Скъпи сънародници-натовци, явно не сме се поучили от историята.Колко пъти сме били на страната на военолюбците-агресори,сме претърпявали катастрофи.И отново няма да ни се размине/отново по наша вина/ не дай боже.

Този път със сигурност не са пропуснали най-важния компонент, който внася безупречна надежност във всяка руска техника - бойната глава.

Какво знаеме..Знаеме че действат! Лудите говеда пълнеха яко гащите още от старите комплекси Точка У и Ока.....Затова и лудите говеда използвайки еврейската говняна свиня Соломон Паси, ни накараха да унищожим всичките модерни ракетни комплекси с които разполагаше българската армия! А нвоите Искандер М са продължение на линията от тактически ракетни комплекси Ока и Точка У..САМО ЧЕ В ПЪТИ ПО СЪВЪРШЕННИ И ПО ЕФЕКТИВНИ! Искандерите също като Точките имат стелт бойна глава която маневрира, но освен това вече имат и в състава си крилата ракета!!! Така че Искандер М си е истински убиец на краварското ПРО! Затова и лудите свинки и евроКончитите почват да квичат на умряло, всеки път когато разберат че руснаците разполагат тези комплекси, близо до техните граници!

Не са ни накарали САЩ, а руснаците, заради кандидатстването ни в НАТО и договора за ракетите с малък и среден обсег с което сме щели да нарушим паритета. А при толкова филми на изстрелвания няма нито едно с попадение, щото досега не им се е получило нито едно успешно. Самите руснаци не знаят накъде ще тръгне бойната глава и дали няма да се върне

Нима очакваш друго от ракета чиято електроника е от Алиекспрес.

А ти нали знаеш, че си болен мозък.

Не знам за искандерите, ама украинците с Точка-У не можаха от минимална дистанция да улучат цял химически завод. Гръмнаха поляната през портала.

Пак напълних памперса.

То си е страшно. Не го знаеш къде ще падне желязото. Единственото сигурно място е целта му. Нея никога не улучва.

Много ме кефи климатичната система от последните кадри на видеото, в лицето на черния вентилатор над "комуникационното" устройство. Направо кърти миФки ;-))

Това е пулт за управление. Мурзилката си е играла с него и виж какви пируети е направила ракетата!!!!

Нищо не знаем за Искандер-М. Поне не и редакторите в ДИР или пишещите коментари под статиите.

Никой не знае нищо, дори дали реално съществуват, така ли бе майсторе.

Аз съм калфа, все още. Ама ти, като си глЕм майстор, я кажи какво знаеш! Имаш достъп до доклади от изпитния и до проектна документация ли :) Хайде по-сериозно, моля!

Знаем че една от российските заплахи срещу нормалния свят в това число и България.

русия е горна волта с ракети

дано уцели банкянският говнар

Какво знаете ли? Ами нищо не знаете!

договора важи само за ракети на сушата ,а не за морски ракети?

Интересно е не, какво знаем, а какво не знаем за него.

преди дни руснаците писаха че имат искандери а живеят по - зле от нас - това знаем!

Гледам ги по морето как живеят. Хич не са по-зле от нас.

а пък СпейсХ направи 50-тото си "юбилейно" изстрелване на ракета със сателита Hispasat 30W-6 за да се подобри ЖИВОТА на хората на Земята, докато блядките правят поредната си ракета за да сеят СМЪРТ на Земята.

Така наречените от теб "блядки" не сеят смърт, а си пазят границите и гражданите от сеещите смърт САЩ и неговите западни партньори разпалили за последните 70 години над 100 военни конфликта с повече от 60 мил жертви!!!!

Сащ не са присъединили и един квадратен метър, докато за тези 100 години Путлеристан нападна, окупира и заграби територии на Финландия, Литва, Латвия, Естония Полша, Румъния, Украйна, Грузия, Молдова, Германия, Япония, Корея, Унгария Чехословакия, България и участва във над 150 конфликта по света, включително и в 95 от 100-те конфликта, в които участва и САЩ

3евзек

Тези ракети успяха ли да опазят руския народ от врага с партиен билет, по-известен като Сталин?

Имат още много да наваксват!

Ако някой случаен посетител погледне коментарите и в изумление се запита "тия откъде ги изравят бе" мога да му помогна с отговора. И проруските, и антируските постове идват от все същото място - руската тролеферма. Задачата им е да сеят разделение и омраза; резултатът от достатъчно количество от тях е опустошение, тогава идва и часът който лешоядите хрантутещи троловете чакат. Баш в БГ няма да се получи, хората тук са видели какво ли не, но това не ги спира да се напъват.

Самата статия е тролска. А дирът е най големият развъдник на тролове. Даже админите пишат...

Така е. Но човек като може да отдели някоя минутка нищо не пречи да постне нещо неутрализирайки троловете за момент, подобна обществено полезна дейност коства съвсем малко а може да бъде много ефикасна.

Руска тролферма викаш. Сигурно се казва Русия за България? Или отровено общество???

Тролефермите които доказано съществуват са в Петербург. Къде и какви подизпълнители имат не знам, виждам само постовете им.

Абе модератора защо се изплаши от списък с проруски НПОв България спонсорирани от Русия, толкова триене, че чак и бан използва? Обидно малка ти се видя сумата, която отпускат руснаците ли? Или някоя от тези НПО ти плаща? А може би се опитваш да скриеш истината по тази причина?

3евзек

Няма си име или е засекретено. Подобна информация не е за краварски и соросоидни уши и очи.

По-скоро и двата вида са екс-комсомолски и партийни активисти. Вече зависи кой, къде и за колко се е уредил. Не напразно НБУ е в сградата на АОНСУ - свято място празно не остава. И по същата причина, един даскал по полит икономия, женен за партийната секретарка на ЦНИКА, дето се изявяваше като пръв демократ, преподава там.

Така е Цифрак! Всички трябва по цял ден да поем дитирамби для Могучая! Как иначе ще си изкарваме копейките!

Ей, тъкмо се притесних, че днес я няма поредната статийка за поредното старо съветско/руско Безаналоговое оръжие и хоп - Гогов ни зарадва. Благодаря, че осмислихте деня ми. Какво щях да правя днес без да си мисля за Искандер.

Те Вагнеровците А10, Вайпър и Ф22 не могат да видят, па камо ли Ф35 Евотамнет... Така и ще стане с тези ракети в Кьонинсберг. Изведнъж ихтамнебудут, а на радара ничево нет. Не е като безаналоговите Ан26

Лятото на 2016-та три Руски бомбандировачи Ту-23 М3 извършват въздушен удар по американска военна база в Сирия. Съобщава се за над 70 убити американски войници, за ставащото в момента в Гута не ми се повдига темата....

Стара съветска ракета. Докато припалят двигателя и вече ще е изпарена от някой дрон, ф22, ф35 или някое от космическите високотехнологични свръхбързи свръмощни лазери на американците. И специално тези в Кьонесберг!

това е вечният проблем на краваристан-всичко при тях е на кино и мит.Като стане едно на едно първи пукат балона и викат памперсииииииии ,памперсиииии и почват да "налагат санкции" по микрофона с лозунгите от миналият век напред. Ако не друго то поне ще доуморят от смях руснаците.

Нали. Като на кино 640 Ихтамнет, станаха на Ихтауженет, още над двеста ще чакат Русия да закупи протези от САЩ.

кой ф 35 бе? оня дето при полет му падат двигателите ли?? .ХахахахаххахаТо ако ставаше само със снимки в холивуд сащисаните талибани равни нямаша да имат обаче и Северна корей им се смее.

не зная на кой му падат крилете но наскоро едни 35 ватенки пак гушнаха букета от нищото.....по-големи консервени кутии от руските няма,дори индийците се отказаха от тях а китайците отдавна

Ф35 Евотамнет без да го виждате и става ихтамнет... Вагнеровците са мислели, че небесата са чисти, на радара ничевонет и изведнъж... Поняли?

Това беше Ф-22.

Тъкмо викам да лиша товариш гогоф от дозата му бояришник - а той ме изненадА приятно със сащеЦки безаналогови постижения.

Пак ли оръжия бе мама му.... стига с тая простотия... що не се похвалят че са създали скенер за образна диагностика а не машина за масово убиване.

Всичко създават те, всичко. С тази ракета такъв образен скенер на наглосаксонците могат да направят, че да си седят на задниците и да не си мислят глупости.

Отде ви изравят бе.

Имат скенер с цели четри бойни глави.