Италия блокира частично ТикТок заради смъртта на дете

Мярката цели приложението да направи невъзможно откриване на акаунт, ако потребителят не докаже възрастта си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По същите разпореждания ... тубата трябваше да е изтрита от сървърите отдавна .

Дарвине, Дарвине...

а що не забраните играта?

Друга ще се пръкне.

Ако има някаква работеща служба у нас трябва да го забранят на момента, защото 80 процента са псувни и разголване, а малки деца гледат и копират.

А, защо малки деца гледат? Къде са им родителите? Аз имам две и не са пипвали въпросното приложение. Забранено им е. Пък и периодично проверявам телефони, таблети и т.н

Вкъщи на вашите смарт устройства може и да не гледат, но със сигурност на техни приятели и съученици когато са навън, гледат.

Ей затова гледат, заради родители, като теб, които си мислят, че в къщи контрола е достатъчен.

Блокират акаунта на иничиатора да го подведът под съдебна отговорност както да блокират акаунтите на всички които са започнали това предизвикателство и участват в него.

Да ви серем на технологиите и демокрациите

Дори и овцете се съпротивляват, когато ги водят на заколение, докато ние сами се бутаме, щото е "модерно" да "принадлежиш" към стадото.

Всяка монета е с две страни. Въпросът е в плюсовете и минусите.

Жалко за детето, но къде са били родителите на това дете. От къде на къде толкова малко дете прави такива глупости. Като са му дали телефон/таблет, те не знаят ли какво прави това дете с тях, в какви групи участва. Аз на моята знам всичките и приятели, знам какво се е записала да харесва, говоря с нея редовно, обяснявам, казвам с непознати хора (хора, които не познава в реалния свят) въобще да не се занимава и т.н. Родителите също имат вина, че не са положили основите. Бог да го прости детето

Родителите са си били вкъщи, детето се е затворило в банята и се е задушило с колана на хавлията

Не е толкова просто. Имаше един експеримент - непознат (поставено лице) със сладко кученце заговаряше малки деца. Родителите бяха на 100% убедени, че децата им са възпитани и няма да говорят с непознат. Всички деца не само говореха, но и тръгнаха с непознатия.. Бъдете внимателни и си пазете децата.

Това приложение е за постоянна забрана ! Няма простотия , която да не може да се види в него и няма контрол на показваното ! Пълно е с идиоти , които се показват в действие ,а младите ,дори и деца на по 4,5 години гледат и копират без контрол. Ще има още инциденти,ако не се сложи тотален контрол върху показваните клипове !

Точно ... а сървърите на тубата , трябваше вече да се изгорени ритуално .

Естествен подбор в природата. Умират идиотите.

Ако потърпевшият беше пълнолетен, щях да се съглася напълно с теб.

Трагедия

Дреме ти - важното е , че в тубата можеш да видиш демократично видео от даеш как деца режат гърла на пленници . ,, демокрация" к'во да пра'йш .