Коментари - Изкуствен интелект слага край на екраните | IT.dir.bg
назад

Изкуствен интелект слага край на екраните

Изследване на Ericsson ConsumerLab разкрива какви са последните технологични тенденции и как си представят близкото бъдеще потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Изкуствен интелект слага край на екраните | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бацета, с изкуствен интелект youtube не се гледа... Все си трябва екран ;)

Чакийте слагат край на... кекса!

Учените изобретяват от любопитство, съответните фирми произвеждан за да са първи, а кой ще ги спре за да не станем носители на програми, съществуващи в света на дигиталния свят. Т.е.-искам да ходя,пътувам,а не в стаята или в главата ми да се проектират изображения,със звуци и миризми!

Значи като си пусна видео - ИИ ще ми разказва какво се случва, вместо да го гледам ?

"Тийнейджърите гледат повече YouTube видео съдържание дневно, в сравнение с другите възрастови групи." - много умно! Това е все едно да кажеш: "Грамотните четат повече от неграмотните."...

На баба им хвърчилото. Докато хората могат да виждат, ще има и екрани.

Ако спре тока и свърши батерията остава само реалната реалност!

...и тогава разбираш, че любимата ти, за която би дал живота си, е всъщност само една топка гума около жезъла ти...

Стига вече промиване на мозъците. Каквито и простотии да се измислят, те са от ползва само за корпорациите и властимащите, всичко друго е отвличане на вниманието и най-вече контрол върху масите, само че с интересни нюанси, малко са наистина смислените неща. Каквото и да си въобразяват някои хора, особено технически неграмотните, никога няма да спрем да: 1. Ходим до едното място 2. Ядем. А някой трябва да сади май, особено ако искаме храна, а не пластмасова или ГМО слама с 2 тона химия 3. Спортуваме, което почва да изглежда все по-неандерталско едва ли не, в условията на великия технически прогрес да ходиш да се потиш като магаре. Някакси се очаква да пиеш едно хапяе, някакъв уред да те раздвижи, нещо ако може да свърши работата вместо теб 4. Възпроизвеждане (+опити) - като оставим настрана "съединител" кампанията, която иска да разбие семейните ценности, почват да ни внушават за джаджите, коит ще заместят и нормалните хетеросексуални взимоотношения с разни виртуални недоразумения и прочее уреди Колкото по-бързо осъзнаем, че сами си слагаме въжето с тези отпадъчни "изобретения" и че имаме нужда от живота си такъв, какъвто е бил с хиляди години - естествен, здравословен и истински, толкова по-добре за нас.

Едно време Сократ казал, че гимнастиците са най-безполезните в Атина. Аз казвам, че в момента най-безмислени са статистиците. Всъщност такова чудо виртуална реалност няма. Има само една реалност - когато те подхване шефа или жена ти.

И каква е ползата от всички тези велики джади, които очакват да се обзаведем с тях, освен по-натаъшно зомбиране и контрол на плебса?! Впрочем всички ам. филми от последните 15 год. на тази тема, всъщност ни разкриват каква реалност ни чака. Това е изпитан метод за подготвяне на масите за предстоящето бъдеще.

В аптека студент се нахвърля грубо срещу продавачката, че му е продала некачествени кондоми , които се късат и създават опасност от забременяване на партньорките му. От опашката се обажда пенсионер: - И пиши синко...че се огъват.

За какъв изкусвтен интеект говорят тези фантазьори? Такъв няма и никога няма да има по обективни причини.

Те в САЩ и Европа до скоро си мислеха, че живеем в колиби, та не падай до тяхното ниво на мисловна дейност. :-)

Пак някой отчита преди коледа резултатите от безсмислената си работа през годината.

Ако тия проучвания са правени в щатите не ме учудва резултата. Там народа е тотално изперкал, половината са потенциални убийци а другата половина са потенциалните жертви, треперещи от страх.

Както казах навремето има три вида лъжи: обикновени лъжи, нагли лъжи и статистика.

Най-опасни обаче са полуистините! Т.е. онова, от което е изградена реалността ни (виртуалната). А родните "политици" са баш майстори в тази насока.

Абе я ме светнете, какво е това виртуална реалност и има ли тя почва у нас? Да не би да е нещо като да гледам порняк и лъскам очите? Или както казваше Дядо Пешо лека му пръст, очи пълни ръце празни.

Мара ба робот...

Останалите нормални 5,5 милиарда от човечеството трябва веднага да прекратят описаното по-горе безумие-ВСЕКИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО ДА ГЛЕДА ФИЛМА ТЕРМИНАТОР!! С ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ ШЕГА НЕ БИВА!! ВСИЧКИ ФИРМИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ НЕГО ДА СЕ ОБЯВЯТ ИЗВЪН ЗАКОНА И ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ, А СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА!!

И от какво се плашиш? Щом по-развит от нас интелект смята, че сме вредни, то явно ще има много основателна причина за да ни изтрепе. А щом има такава прични - явно сериозно сме го закъсали! МИСЛИ!

Трябва да се забранят веднага всички остри предмети. С остри предмети шега не бива.

Да не забравяме "Дюн" - за времето след бунта на мислещите машини... От Оранжевата Католическа Библия: "... И не прави машина по подобие на човешкия ум!"

Всички технологии са насочени в усъвършенстване на виртуалния секс. Там е големия интерес и големите пари. Всичко останало са "отпадни" услуги и продукти за вторичния пазар.

Лигично е. Като "мислиш" с долната глава - не мислиш (или по-малко мислиш) с горната! А на ТЯХ мислещи хора не им трябват. Мислещи с горната глава де. Една моя учителка навремето когато видеше някой "отнесен" ученик и питаше: "Влюбен ли си или си загубен?"

Тъпотия след тъпотия са изписали. Най-много ме кефи как ичисляват, колко човека са склонни да използват "новата" технология, хахаха :-) Има 2 варианта, или е платена пропагандна статия или некадърно, нескопосано написан ПР за пред медиите. И двата са кофти за организацията и с отрицателен ефект.

Хартиените пари отдавна са отживелица по българските села, въведена е тетрадка с вересии.

боли ма фара аз тел нямам :)

То и компютъра вече е отживелица по новините отпреди 5 години

Ей, доста глупости. И как точно ще стане смартфона отживелица за 5 години?

Сетих се! Ще проктираме на друга повърхност. Ще стане след около 10 години и ще си носим хладилника с нас за да има на какво да проектираме

Не бе, с очила за виртуална реалност. Обаче в този текст непрекъснато смесват/бъркат "виртуална реалност" и "изкуствен интелект" и поради кофти превод или несмислено писане се е получило нещо лишено от смисъл ... иначе казано глупости