Коментари - Изкуствен интелект разчете по устните 41% от изречените думи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При Оруел ли беше онова, дето героя, когато говореше и се обръщаше с гръб към телевизора (защо ли)? И онова за "Министерството на истината", дето решава кое е истина и кое не е?

В момента на Запад се налага режим, по-лош от тези в СССР и Третия райх.

Да опитат с българските репортери! Половината говорят през зъби, а втората половина махат главата като разярен слон. Интелектът няма да успее да види движение на устните у едните, а на другите изобщо няма да може да се фокусира.

...41% са грешно разчетени, т.е. 59% са верни... Не трябва ли заглавието да съдържа "41% грешно" или "59% верни", някакси заглавието не поддържа тезата в статията...Или аз съм от онези 80%...

Аз имах един съученик който познаваше думите по движението на усните. Така си изкарваше тройките. Напълно му липсваше интелекта.

".... което AI-то не било гледало...." - Който не е разбрал: AI е съкращение от Artificial Intellect, което на български означава Изкуствен интелект. Към английското съкращение е добавен определителен член за среден род и е станало манджа с грозде. Авторът обаче е пропуснал един съществен момент - всяка дума трябва да има и звукова стойност, т.е. трябва да може да се прочете. Интересно как той би прочел на глас думата AI-то.

казал Вуте на Нане, когато дърпали уплашеното магаре с талигата по моста, като Нане казал при приближаването на талигата близо до стената на моста: - Жьо'пре, жьо'пре....

Такъв изкуствен интелект в Северозападна България ще му гръмнат бушоните още на третото изречение...