Изобретиха процесор на база ДНК молекули

Прототип на новия чип може да изпълнява основните логически операции в компютрите, което е огромен скок напред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и... плевЪ-ни го, равЪ-ни го, зъмЪ-ни го, накичи го...

Сега ще направят едни ваксини и в задника на антиваксърите с най-големите волски игли. Всички ще ги програмират!

И ще са с 5G модем, за да си комуникират безжично помежду си и с централата в Савецкото пасольство!

Това е официално, не официално масово чипират и дори изтезават хора - служби и престъпни групировки ! От 15 години и в България!

Отде ви изравят бе.

Ако някой знае за какво иде реч, нека да поясни следното изречение от материала: "MPU извършва всички изчисления автоматично с помощта на 3D принтер." Какво печата този принтер и каква е връзката му с MPU и с ДНК?

Ако беше компютърен специалист (по-модерно е IT-специалист) щеше да знаеш, че всичките изчисления в една компютърна система се извършват именно в принтера. Само в началото на Компютърната ера се смяташе, че те се извършват в процесора. Оттогава бяха извършени много изследвания на компютърните системи и науката научи много за тях, включително и това, че оказва се, всички изчисления се извършвали в принтерите. За какво са процесорите науката все още не е установила

въобще как работи това нещо? като го намесват тоя принтер предполагам, че ДНК процесора 'принтира' нова верига, която да изпълнява указаната задача. Както живия мозък се учи - променят се връзките между невроните така и тук - създават се нови ДНК вериги т.е. ако искаш да сметне 1 или 0, то създава определена ДНК връзка и ти после с микроскопа си я виждаш ако искаш да сметне 1 и 1 то създава нова връзка у мен възниква въпроса - ако това е така, дали се разрушава старата връзка? щот на нормалния монитор отпечатаното се трие и на негово място се показва новия резултат а при тия ДНК неща? или си има нещо, дето при команда разрушава връзките??? Демек статията е непълна - безполезна за хора като мен, дето нямат понятие от материала.

Севернокорейците са светлинни години пред запада.

Това е в Южна Корея!

Колкото и да са напред няма как да изпреварят Русия :)

Стига с тая Русия ! Те дира вече им казаха че и космонавтите са гласували 100% за Путя. Казаха им че оръжията им работят . Казаха им че руснаците си имат хем приятели хем доказана колония Беларус сега хем са велика империя колонизатор хем са миролюбива велика сила която дава и подарява на приятелите си. Какво му трябва на българския русофил дребни радости с матушка. Какво повече да се знае за Русия и от Русия мисля че е достатачно за тази година еле пък в ИТ раздела !