Изстреляха кораба "Дракон" от МКС (видео)

Това стана, след като стартът бе отлаган заради урагана Иън

Обратно в новината

Коментари - Изстреляха кораба "Дракон" от МКС (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Скачването на кораба с МКС е планирано да бъде осъществено в автоматичен режим в 23:57 часа московско време на 6 октомври." Явно краварите на МКС са гласували за присъединяване към Русия!!!

драконът излита от кенеди спейс център ама щял да се скачи по московско време. Бахти тъпите ватници сте дира

...мани времето, погледни заглавието какво гласи : "Изстреляха кораба "Дракон" от МКС (видео)" как успяха да го изстрелят ОТ мкс при условие ,че е бил на земята и са го изстреляли КЪМ мкс ???

Колко умно...

Това ли е трамплина или катапулта, за който дрънкаше Рогозин?

Еко такса плащат ли? Нали има санкции как така руска космонавтка е стигнала до сащ?

Чакаме мнението на космическият експерт Нанайси.

На МКС Русия и САЩ работят заедно, санкциите и войните са за жабетата на земята. Дали няма конспирация?

Сега стана ли ти ясно, къде са шефовете на ДИР? Статиите се пишат, по времето на централата.

Deep penetration известен като dp ,къде си щатни врекалнико.Вресни нещо за Мъски и Укритe./укрофиле мъскофилов вряскав/

Едни хора изстрелват хора в космоса и правят наука... други мобилизират и правят кървави бани. В интересни времена живеем!

А в Русия изстреляха 200 съветски ракети по мирните квартали в украинските градове. Това е разликата между Америка и Раша Лайняша. Едните правят наука за себе си и цялото човечество, другите се бият с по-слабите си съседи, изнасилват, убиват и плячкостват като диви варварски орди.

Нека бъдем обективни! Не като диви орди! те са такива! Винаги са били такива и винаги ще бъдат такива. Руснаци и украинци са тотал щета като нации! Войната между тях си е в реда на нещата. Просто ми писна да занимават всички с психопатиите си!

И аз не спирам да се тормозя от същия въпрос! Не, няма конспирация. Явно в космоса летят по-умните, а на Земята пълзят всякакви твари - хомункулуси. Има ги във всички нации. Сега гледам пресконференция на НАСА. Там присъства и руският космонавт Сергей Крикальов. Зададоха му въпрос не са ли разсеяни и демотивирани поради войната в Украйна. А той отговори, че имат толкова много работа, че нямат време да мислят за друго! На борда на кораба Орион излетяха освен японеца, също и руска космонавтка, заедно с американка, офицер от ВВС на САЩ, участничка във войните в Ирак и афганистан. Как е възможно? На Земята врагове, а в космоса партньори?

Кво стана, нали уж без Русофашистан американците нямаше да може да пращат космонавти на станцията?

три пъти казва че се отказва от дявола и от путин и готово.

ракетата каца обратно на плуваша платформа в кръгчето с точност до метър вътре е като филм от стар трек а в рашка говняшка имат наследена технология от ссср на 60 години и не са меъднали в тяхната капсула са наврени като сардели и пишока на единия е в устата на другия путкинска технология

Аделина Томова може ли да разясни, след като ракетата е изстреляна от космическия център "Кенеди" в щата Флорида, защо е дала времето на скачване с МКС във "московско време".

Нанайси, где си, космически експертино, да ни обясниш нещата?

Заглавието кърти мивки. Можеха да напишат "биха шута на Дракон от МКС"

В момента търси инфо в конспиративните сайтове.

Защото е преписала от руски сайт.

Преди две седмици пък американец летя с руснаците, сега рускиня с американците. Размяна на опит, а вие си лайте.