17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самолета си кацна. Да беше изключил аварийно двигателите. Защо рискува с катапултиране от кацнал самолет? Ускорението е убийствено. А и нз дали не си счупи краката от тая височина.

'бахти идиотите са се събрали да коментират :)

туй дан е макета на самолет? Мнооо пласмаса!

Датчик за височина не сработи...

Да бяха изкопирали напълно Як 141 и 43, на които са купили документацията, че да направят такова излитане. Опашката е почти напълно идентично със сцепването на опашката и двигателя навътре. Само Як бе с двигатели под кабината, а тези с ветилатори ли. Но вертикалното излитане носи много аеродинамични и други недостатъци, затова руснаците ги зарязват.

Тва да им е проблема. Самолетчето си лети. Като за атака на идиоти с прашки. И само за тях е невидимо. Комбинирана наземна радарна система в ниски честоти ги вижда. И това се знае отдавна. Отделна тема е, че с компютърче не можеш да биеш законите на физиката, можеш да подобриш летателни характеристики но върху платформа измислена за летене бе, като ф16. Военните им трябва фолксваген, не ферари. https://bit.ly/3j9ea4i Ма по интересен е случаят с прехваленият Пейтриът, който отговаря на нивото на ц300. И няма особено успешна имплементация. За справка Израел и Арабите. Ц300 се управлява от 30 човека, Пейтриът от 90. Ма чакай, забравих, че Америка е най-развитата, с най-големият бюджет, с най-великите оръжия. Сори. Няма повече. Слава Кокаине.

как 2 израелски Ф-35 посетиха Дамаск от територията на Ливан ЗАД ЛИНИЯТА НА ХОРИЗОНТА?! Тогава сирийското ПВО в суматохата гръмна РУСКИ ВОЕНЕН ТРАНСПОРТЕН САМОЛЕТ, който кацане в Дамаск, бля.

Всъщност, не бяха F-35, а F-16 и се криеха в радарната сянка на руския самолет, а сирийското ПВО, поради слаба подготовка, свали големия самолет.

С-300 досега, освен рассейски тенекета, нищо друго не свалило.

Дupнuцu, модерuрайте си фopyмa!

Един се разбил в базата си в щатите. Виж руските самолети са си добре. Тия от тях, които не са се опитали да летят над Украйна.

Атакааа видяхте ли че да се бомбадират жилищни блокове и дески градини в Украина дава резултат Що го победим тва НАТО като стои та гледаи. днеска Ф35 утре Ф36

Бе основно тецове май бият ама не знам може в украйна да се произвежда ток е детските градини, затова да няма в момента :)

Ами то дейсттващи детски градини там отдавна няма

как точно каца вертикално ? тва отгоре май е турбина , която балансира задния двигател , който пък се извърта надолу ?

има и един капак , който действа като супло (май така се казваше ..)

А стига!? Под тази новина няма и 80 коментара!? Предствяте ли си, ако беше подобна новина за руски самолет? Вече щеше да има над 800 коментара...

просто инцидент, случва се на всеки. но гледам друго, как бързичко катапултираха пилотите и това е разликата им с руснака... нямам представа дали е за добро или лошо, но руснака нямаше да бърза с катапулта скоро гледах как си се приземи един по корем и въобще не се изстреля въпреки искрите и риска на такова кацане

Тъй тъй, а пилотите на Су-34, който се разби в Ейск и уби 15 човека, вероятно не са руснаци, нали? Щото се катапултираха доста раничко ;)

щеше да е интересно да не му се беше отворил парашута и да се издрънка от 30 метра

Леле изгоряха ни парите такива боклуци ще купуване .

Да не забравите да обвините Путин!

За кое което не е вярно са обвинявали Изродчето.

бяха махнали всички китайски части?!

398 милиарда за 841 грешки! Т.е. по около 470 милиона на парче! Ей това е корупция! Боко е квартален джебчия в сравнение с тези!

"Качествата на F-35 са огромни" Качествата могат ли да бъдат огромни? В случая може би по-правилно е да се ползват "характеристики" или "способности" на самолета, вместо качества. По-скоро многобройни може би? Превъзходни. Разнородни. Великолепни. Както и да е - страхотно отскачане! Явно опитват да го направят да подскача като колите на черните по филмите :)

_stankow

Даже не е катастрофа. По-скоро авиационен инцидент. Няма пострадали, машината е леко повредена - едното крило и носа, няма да бъде бракувана.

Но си убеден, че хамериканците са тъпанари, нали....

_stankow

Не, не съм убеден. Сред тях има много умни и разбрани хора. Същото е както и сред пишещите тук ... Не може да се правят обобщения за всички по отделно взети "постове" :D :D

Преди дни и един еврофайтър занесе на завоя...

Означава "светкавица". Тоест, самолетът е невиьим колкото светкавица.

Сега разбираме къде са отишли нашите два милиарда,за отст

Дефектите са отишли нашите пари.

Е страхотен самолет,знаете ли колко филми заснеха с него!

Не, но знаем колко ирански кретени затри без да разберат какво става.

им се получават нещо самолетите ,откак им измряха германските "пленени" инжинери и почнаха да ги заместват с руски емигрирали. Затова пък си отгледаха милиони афроамериканци. Поне купона ще е на макс.

Колко гущера е бройката? ... за един приател питам, има голям гараж в Банкя !!!

Когато докосна пистата трябваше да дръпне ръчната и нямаше да има проблем. Пилотска грешка.

това е точно като моите вертикални приземявания с ф-35 на battlefield 4

a аз кацам по добре на ГТА5 от тоя

Супер самолет ,само как каца по таван! Гроздето е кисело,нали така ватници.....хихиииии

На американския пилот ще му дадат нов. Руският пилот ще го разстрелят.

Много хубаво катастрофира този супер СТЕЛТ самальот хамерикански

Включил е бутона за самоунищожение и ще го дават на екометал за 200 леа

Има ли каско

Най-скъпия оръжеен проект в историята ! В крайна сметка за нищо не става !

катапулта е читав. Катапултирането от място е опасна работа.

_stankow

Добре сработи катапултът ! В труден режим - нулева височина, нулева скорост. Но катапултирането на висока скорост е още по-опасно и травматично за пилота.

Човека трябваше да сложи ръчката за газта на "P", нали щеше да паркира ама той- на "D" и нещото полетя напред, то с автоматиците е тъй

Ватниците и феновете им по тая територия с пяна на устата вият в захлас..... Ама за разлика от руZкото су дето има 20 бройки и си ги пазят само за празници, тва железо се поужули само, ше му одухат прахоляка и пак че лети а ватниците ше продължават да се насират само като чуят за него и че е наблизо

Супер! Винаги така да бъде!

И ТАЯ ИМПЕРИЯ Е КАТО МУЖИКИСТАН - ГОУЕМИ ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ ПОКРИТИЕ!

Ха-ха, нов вид военен самолет - самоизтребител...

Лудите Кравари,...могат да правят САМО,..финансови кризи , Пандемии (корона-вирусни ) , цветни революции , Птичи Грип , Свински Грип , Луда Крава , Ебола , Спин , Енергийни кризи , войни, хаос... На всякъде по света ...МАЙСТОРИ са , НО ...за оръжия , самолети , ракети са,... ЗЕРО ...въпреки ОГРОМНИЯТ си военен бюджет !!! Те без ..Военно-Промишленият си комплекс са ....Н У Л А !!;) xaxaxa ...;)

Самолетът е страхотен.Гроздето е кисело за русоробите. Нещо да напишете за повредата на руската капсула на международната космическа станция.Всичко руско се скапва.Спътниците им падат един по един.Не остана нито един в орбита.Боклуци.

Страхотен бил Ф35, ама катастрофира. И ако не беше Русия, нямаше да има МКС, В КОЯТО ДА ПРЕБИВАВАТ АМЕРИКАНЦИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.

Да му изтъркат ръждата. Двойку бюрЮсуф ши им даде 2 милярда за туй кочина.

Това е поредната добра новина, която чувам за този много скъп, американски самолет. И кафето е по-хубаво с такива новини

SU-152

Как Ф35.................това е замаскиран руски СУ-57,и ватника е пиян отново...........

Ватника е чернокож американец

Ватника е чернокож американец

Като чета бисеритев този форум как веднага се противопоставят руснаци на американци за пореден път се убеждавам, че професор Иво Христов е бил прав като казва, че 80% от българското население са дебили. Аз бих добавил, че са повече от 80%.

SU-152

А Вие с професора като кокнстатирате.....................полза някаква?!

Козяшките фенове, тук ли сте? Русофилите тук ли сте?

добре, че само плащаме, а нищо не получаваме.. така хамериканчетата ни спасяват животи :))

бушмени

Интересното е, че пилотът катапултира при приземен самолет и оцелява без наранявания. Преди време двама руски пилоти катапултираха по подобен начин и загинаха, защото парашуте се отваряли над определена височина.

Ако е руски самолет -пилота е пиян Но щом е хамерикански-грешка в софтуера.

Важното за този самолет е, че руснаците нямат нищо с което да му се противопоставят. А той тепърва започва да се развива. В Русия са останали има-няма 300-400 самолета годни за употреба. А изтребителите прихващачи които могат да се изправят срещу F-22 или дори срещу F-35 са все още нула. И няма да има скоро самолет от подобен клас в Русия, а американците след 6 години ще имат 6то поколение изтребители. Така че квиченето и воя ще продължава, все пак това е единственото което руснака може да направи в случая.

ТОЯ САМОЛЕТ СЛЕД КАТО ИЗЛЕТИ И НАВЛЕЗЕ В РУСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО ..... НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА КАЦНЕ АКО СЕ ВЪРНЕ ОТ НЕГО .... ВСИЧКО ЩЕ Е РАДИОАКТИВНА ЛАВА :))

"Важното за този самолет е, че руснаците нямат нищо с което да му се противопоставят" Ама сърбите имат едни руски системи ПВО от 60-те години дето не знаят, че самолетите на американците са невидими и ги свалят заедно с цялата им програма за въоръжаване. Пример програмата F117.

F-35 е отбранително оръжие - успяло е да спаси пилота от него, като го катапултира. Нека сега германия си поръча още 35 бройки. Така ще може да си спаси пилотите от него - с катапулт. F-35 е катапулт за пилоти. Скъпа военна катерушка - батут. Качваш се и те катапултира.

Ти какво предлагаш да си поръчат Су 57 ли? Има ли 5 бройки от прословутия руски смолет? Те първоначално бяха 10 ама изпопадаха един по един за няма и 7 години! :)

А какво тогава да си поръчат германците, ако не най-доброто в момента?? А десетте милиарди за тези 35 бройки, е все едно Бг даде 100 хиляди за тях. Немското правителство хвърлят по 200 милиарда за енергийни помощи за промишленост и население. По време на пандемията отпусна пакет от 700 милиарда в помощ на потърпевшите!