Коментари - Учен: Ще открием разумни извънземни до 2040 г. | IT.dir.bg
назад

Учен: Ще открием разумни извънземни до 2040 г.

Признаци за разумни извънземни същества ще бъдат открити в следващите 25 години, смята известният търсач на извънземни Сет Шостак от Института SETI, Калифорния.

Обратно в новината

Коментари - Учен: Ще открием разумни извънземни до 2040 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е с промит мозък . Този който вярва в Бог, който вярва в извънземни или този който вярва в Еволюцията (Големия взрив)

НЕ ПИЧ ТОЗИ НЕАНДЕРТАЛЕЦ ПРОСТО Е ТЪП И СИГУРНО МИСЛИ ЧЕ ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА А ЗВЕЗДИТЕ СА ЗАКАЧЕНИ ОТ ДЯДО БОЖЕ ПРОСТО ЕЙ ТАКА.

Ще им намерим най-голямата нива и ще ожънем насред нея една абстрактна картинка, че да видят, че и ние сме разумни като тях :)

И за сво ги търсим - ние и тук си имаме "извънземни". Най-много да прихванем радиопредаване от парламента на планетата XLXMX1, в което комуниста Борисав да казва "Комунистите са виновни за всичко! Аз съм невинен и велик!". Е та за това ли да се дават милиарди, като може да го прочетем и в сайта Му, и във фацебука Му, и в статиите на ДИР-а и къде ли не още? :-)

А разумни земни кога се очаква да се открият ?

Бх мму. Тук има или неизтрезнели от снощи, или рано почнали с домашната.

СЕТИ е все едно в днешния свят да се оглеждаме за димни сигнали като метод на комуникация ... Досега са открили няколко сигнала които не са били обяснени (най-известния е WOW!, oт 70-те). Не са били от сателити в орбита, произхоа им е неизвестен, понеже оттам откъдето са дошли после не е засечено нищо. И си стоят тотално неизвестни за обществото. Щото официално не са били разкодирани какво означават. Та - ква е файдата от слушането, като не можем да проверим (официално) какво означават сигналите?

Самият факт, че някой от някъде изпраща подобни сигнали е сам по себеси достатъчен. Ще минат десетилетия, можеби столетия и все някога и това ще се случи.

"Учен: Ще открием разумни извънземни до 2040 г." Горният цитат завършва така: "или ще се пенсионирам."

Вероятно на извънземните ще им трябва много време докато си спомнят как се комуникира с остарели технологии като нашите.

Според мен, разумните същества умишлено се крият и заглушават сигналите от и към Земята.

Ще открият разбира се. Има план да се изпълнява.

А в сградата на Жълтите павета има 240 неразумни извънземни! Отивайте да го откривате и да ги пишете в "Гинес"

Голяма подготовка ни подготвят, че в най-скоро време ще срещнем извънземен разум. Какво ли всъщност ни гласят?

Подготвят и подготовка на подготовката

гласят да те транспортират на друга планета

и на тия са им спрели финансирането. Съгъ требва да убедиме сенаторите пак да ни пуснат кранчето. Ако требе ше се изстреля на кентавър сонда дет да почне да пиука кат извънземни. само милиарди да падат и да си "геудаме" СМЕШНИЦИ!

Хората в нежеланието си да се срещнат със Създателя си правят всичко възможно да намерят нещо друго.

На мястото на тоя пич не бих бил чак такъв оптимист... Последните разработки и успехи в посока на квантовата телепортация вещаят нещо повече от революция в комуникациите на далечни разстояния... От една страна може да се комуникира на междузвездни разстояния в реално време и от друга сигнала е тотал кодиран и може да си слухтиш колкото щеш, нищо няма да прихванеш... Сега този сигнал го ползват само някои военни структури на китайците и сащанците(поне), но до десетилетия ще е и в сателитната телевизия... С едно изречение да се слухти за високоразвита цивилизация с радиотехника е долу горе равнозначно като леонардо Давинчи или Александър Велики да сигнализират на инопланетяните със сигнални огньове или огледала...

Добре казано, но това за комуникацията в реално време вероятно ще е невъзможно за системи, които се движат със различна скорост в космоса. (Например в центъра и периферията на галактика). Вярвам, че е възможно използвайки квантово заплетени частици, но това не решава проблема с локалното време. 1 секунда при мен може да е 1 час в реално време в система на другия край на галактиката. :)

Бах ва в експертите, ко прайте в България ва момчьета!? Бегайте към Колайдера!

мегду уса и булгаря има 7до10 х. разлика но,микога не сум приемал разговор по телефона с 1х.разлика

Времето е константа - то е такова каквото е! Това, че се извършва дадено действие за повече или по-малко време, не променя самото време.

Многобройни факти тук,на Земята недвусмислено сочат намеса и присъствие на извънземни.Само много силно предубеден може да отрича това.Официалната наука пък дискретно предпочита да не взема отношение по тези факти или упорито да твърди,че няма такова нещо.Ние ще имаме контакт с извънземните не когато " ги открием",а когато те просто пожелаят да контактуват с нас.На тяхно место аз лично не бих пожелал.Земята е едно отвратително место.Колосално замърсяване , милиони измират от глад и болести , докато други тънат в разкош.Лъжи,кражби , убийства.Не контакт , ами по-далеч от такива като нас ,хората.

Хм, звучиш малко депресирано... почти като самоубиец... Смъртно болен ли си или умиращ от глад?!

Отчитайки резултатите от контакт м/у различно напреднали в развитието си групи хора, човечеството трябва да е много предпазливо при опитите си за контакт. По добре наблюдател, отколкото наблюдаван. Пращане на мощни сигнали от Земята напосоки из Космоса е голям риск !

Който търси - намира... себе си! Просто до тогава телескопите вече ще могат да гледат криволинейно и наблюдателят ще може сам да се види, гледайки в противоположната посока...

+++

И откъде ще се види?

ще се види отзад

Докато написахте тези мнения знаете ли колко събития се случиха във вселената?

намерете в youtube: How big is the Universe?

за всички наивници дето чоплят семки и вярват че бог е създал хората или дарвин е прав...гледайте това! наистина ли мислите че аджеба ние дето славно се самоунищожаваме и консумираме сякаш няма утре, сме единственните в целия космос? приятно гледане: https://link

Чисто статистически не може да сме единствени във вселената. Какъв е смисъла да съществуваме, ако нямаме възможност да контактуваме с други цивилизации? Но да казваш, че няма създател е толкова нелепо, колкото е било твърдението на времето, че земята е плоска. Живота на земята не е възникнал случайно, както някой учени твърдят. Висшите многоклетъчни организми са прекалено сложни биологични машини, за да се пръкнат от случайността. Доказано е математически. Създател определено има. Друг е въпроса как ще го наречеш.

А него кой го създаде?

BЪPKOЛAKЪT

Аха, а тоя създател се е самосъздал... просто защото е създател... Или защото е ужасно прост по своята структура и потенциални възможности?! С едно изречение, като разнищим в дълбочина, в началото се вихрят урагани от случайности...

след петото уиски всичко е възможнооооо

ние човеците сме точно като аборигени на остров които махат на прелитащ самолет...всички които могат да стигнат до нас са определено много напред с материала ...ами ако не са приятелски настроени ко прайм?...седете си на топло и не дигайте ного шум...:)

Толкова ли е трудно да се проумее,че не е имало,няма и няма да има извън земни.Живот има само тук на Земята и той ще изчезне след най-много 4 до 6 милиарда години.А при лош късмет това може да се случи и утре.

ти първо се научи да пишеш думата извънземни, и после давай такъв категоричен акъл дали има или няма !

СЕЛСКИ НЕ ДАВАЙ АКЪЛ ПО ТЕМИ КОИТО НЕ РАЗБИРАШ. Я ПИИ ЕДНА РАКИЯ И ПОСЛЕ НАБИИ ЖЕНА СИ И СИ ЛЯГАЙ. И БЕЗ ТЕБ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА ИМА ПРЕДОСТАТЪЧНО ОЛИГОФРЕНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.

И като ги открием, какво ?

Нали се разбрахме , че извънземнит са били тук пред0и хиляди години и са създали (посяли) част от сегашното население на земята: семититските народи според Захария Ситчин са клонинги на Анунаките! Освен това в момента на нашата планет има много други извънземни, които имат договорки с ам. правителство най-вече и си сътрудничат и пр. Нацистите са имали връзка с същества от друга планета или измерение и на тях дължат голяма част от техническите чудеса на арията си, невиждани за онези времена. Защо е нужно да правят подолбни малоумни изявления - освен ако с тях не се цели да се отклони вниманието от ставащото и това, което ни очаква! Ние от входа сме си купили вече знаменца и тренираме посрещане на извънземни с добре дошли на поляната пред блока...

Лакърдии ама за пари-и!

ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ТЪПОТИИ СЪБЕРИ МАЛКО ИНФО И ТОГАВА СЕ ПРОБВАЙ. ПОСЛЕДНОТО ОТКРИТИЕ НА КВАНТОВИТЕ ФИЗИЦИ Е ЧЕ ВСЕЛЕНАТА НЕ Е ПОСТРОЕНА НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП.

И на базата на какво направи този извод "ученият"? Просто се събудил един ден и го решил.

Точно под заглавието е обяснено на базата на какво е извода.

Аз ако съм извънземен ще направя всичко възможно да не ме откриете. За съжаление човеците сме далеч от времето, когато някой би искал да контактува с нас. Мръсна политическа система, желание за власт, пари и надмощие, разврат и малодушие. Извинявам се, но това са предпоставки всичко разумно да стои колкото се може по-далече.

М-да, да, звездите му говорят.

а дано, ама не може ли по-бързо да ги изследват, не мога да чакам толкова

Не можеш да откриеш нещо, което го няма...

Хаха, и според теб сигурно бог е създал хората?

Ех брато, отдавна сме тука. Що ни дири в небето, ела у градо Пернико.

Сет Шестак, ми се струва че отдавна е открил и си говори с извънземните.