17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лунната им програма е едно огромно менте, както всичко което произвеждат е МЕНТАК на ментаците.

Ще започна с виц, стар разбира се. По време на езстрелване на поредната китайска ракета, 1,000,000 души получили херния. 500,000 от опъването на ластиците на катапулта, а другите 500,000 от смях като гледали. Обаче, по време на изстрелването, се случил дребен инцидент - 5,000 души не се пуснали навреме от катапулта и излетели в откритият космос. А сега сериозно. Не ми се вярва този фкт да е изстина, защото: -изстрелването е пазено в тайна и снимки/видео за него няма. По дължината на огъня при изстрелване се изчислява и теглото на ракетата и въобще, за луната ли е или за близкият космос или за близкият океан... -никакви снимки/видео от обиколките на луната, преди прилуняването -Никакви снимки от прилуняването - биха били много интересни, но няма -Никакви снимки от изстрелването на сателита - ретранслатор -така както са дали орбитата на сателита ретранслатор е НЕВЪЗМОЖНА!!! Всеки знаещ малко физика или астрономия ще ви го каже. Орбитата е все едно птица да лети с едно крило... -има и още....

Снимките от "обратната" страна на Луната съм ги виждал като десетгодишен.

И тогава си бил същия посерко.

Браво на хората! Развиват се хората . Стъпиха на руските технологии и след като набиха милиарди долари започнаха самостоятелно да се развиват.

и за това половината уреди са немски. вземи да се пообразоваш малко.

толкова много разузнавателни спътници, телескопи, МКС, няма как да се прокара някаква измама...Дебилно е да се оплюват такива невероятни постижения на научната мисъл. Ако руснаците бяха направили това, щяха да се леят дитирамби в ДИР-а, а червените тролове щяха да приемат три пъти на ден запичащи средства. Както се казва - повсеместен сюргюн! Русия не може до стори това, както и много други неща, свързани с Космоса, в близките години. Пари няма, технологии няма...Парите отиват за оръжия и подпомагане на малкото сателити.

Ние червените тролове приветстваме успехите на Китай...

Според любителите на конспирациите, снимките в Невада ли са правени? Или в Китай си имат подходящи пустинни райони? Или за китайските истории няма конспиративни теории?

Снимките са от пустинята Гоби. Само велика Русия може да изстрелва ракети и параходи в Космоса и галактиката.

И платноходи...

Следващият етап е заселване на няколко малки лунни села с по 5 000 000 китайци да садят картофи.

китайците не са ирландци;)

Що сега не викате по коминистите? Квото и да стане в България, има една прослойки малоумни идиоти които викат "тяхната мама комунистическа". Е, викайте сега? Ако не, викайте после като станат Първата Икономика в света!!! Да ви еВа у седесарите и капиталистите дето скачахте като глупаци 90те и си продадохте държавата за 2 кила банани и сега пак ходите да миете западни д-та за 5 евро на час! Комунистите ви били виновни! Долна и шибана нация!!!

какъв ти е проблема и какво общо има със статията. Китай е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА държава. Всичко там се управлява от КАПИТАЛИТЕ. Къде си видял КОМУНИЗЪМ и милиардери бе келеш?

Китай е комунистическа държава,заедно със Северна Корея и Куба. За твое сведение.

Много добре знаем какво е на ХАРТИЯ. Сега ми обясни в коя КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА има милионери и МИЛИАРДЕРИ. И Лаос се води комунистическа. И Виетнам. Ама глупаче малко... ползвай тази глава и ми кажи каква е разликатга м/у Китай и останалите наистина КОМУНИСТИЧЕСКИ държави. Знаеш ли какво значи думата КАПИТАЛ? Аре мислете и не ми буквоядете написаното във Википедия. Не може в КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА един да кара МЕРЦЕДЕС и да ходи по СВЕТА, а в друг да бачка 16 часа за купичка ориз!!!!! Мислете бе хора. Тази глава не е само за носене на шапка.

Това комунистите не пропускате да покажете колко сте тъпи.

как да изглежда освен фейк. :-) Китайците много пъти ги хванаха в измама по видеата, които разпростртаниха от "космоса".

говориш?????????????

Мохаве и развихрил се Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър.

има и радио-релеен спътник който да предава събраните данни към Земята защото спускаемите модули са в радиосянка;)

Цитат: "Връзката на "Чанъе-4" със Земята се осъществява с помощта на спътника-ретранслатор "Цюецяо".

снимката малко генерирана ми мяза.... няма ли един хуйавей да щракнат една заоблена снимчица...

В BBC има доста сними има и видео и да, голяма част са очевидно рисунки - кацанто примерно не е особено практично да се филмира, би струвало колкото още една такава мисия. Но има и снимки от повърхността които са видимо истински. На Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър не биха му били достатъчни, еле пък ако не беше китайско а американско кацането, но неговите си болести са проблем на докторите му.

картофи там където лунния ветър вееше флага,ама флага го изедоха колорадските бръмбари родени в мохаве

Китайската програма изглежда като голям чепат, на западналия свят отзад.