17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такива събития плюс смъркане и дъвчене на наркотични в-ва в древността древните хора са търсили НЕЩО свръхчовешко и се създавали религиите. Те били потребни на магьоцници и шамани посредством, който самозванци държали в подчинение миндилите от племето в последствие територията.

"Според астрономите именно това явление обяснява Витлеемската звезда, " - Досега всички астрономи отричат това явление да е Витлеемската звезда по простата причина защото Витлеемската звезда се е движила от север на юг и когато стигнала Витлеем е спряла. Разликата е че всички планети и звезди се движат от изток на запад. Витлеемската звезда е просто един рептил , който надлежно е описан в Стария Завет и който се представя за Бог. Всички днешни медии принадлежат на неговите аватари и затова така настойчиво сеят заблуди, но вече не им минава номера. Според древните български легенди змеят може да се трансформира в плазмоид, именно Мойсей е имал среща със Змея на Синайската планина.

Има логика!

С увеличение 50 беше страхотна гледка, но за мен така се вижда от няколко дни . Но съвсем за кратко защото където съм аз беше на югозапад и бързо слезе под хоризонта. А самия момент на максимално приближение го изтървах защото слънцето не беше залязло още ... Абе мъка си е астрономията в градски условия или свети уличното осветление или облаци ту пък друго нещо ... ха-ха!

Едно астромочиско явление показва,как са се раждали легендите едно време,включително и легендата за Христос !

Цял свят включително и мюсулманите признават доказаната историческа реалност, че е Христос наистина е живял на земята.

Да живял е. Но е бил човек. Човек, който е бил много удобен на Църквата и тя го е превърнала в "божия син".

преди 2000г ако пак е имало облаци нямало е да има витлемска звезда, но за 2080 може да се подготвят и да си изберат нов месия, този път киборг

Задължително ваксиниран! И на Тайната вечеря ще се допускат само с отрицателен PCR-тест.

Ами от България както винаги нищо не може да се види, защото сме на особено неприятно място... Впрочем, защо никой не отбелязва, че има съвпадение между това явление и корона вируса? Дали всичко това е случайно и дали нямаше как да се досетим, че ще има пандемия още когато беше предречено подравняването на Юпитер и Сатурн?

Коронавирусът се появи преди повече от година. Голямо съвпадение! :)))

Кво съвпадение бе тъпан ?

Искаш да кажеш че преди десетилетия, като са установили това, трябвало да знаем че ще има епидемия ???? Тоест и лек следващото "сближаване" ще има епидемия ? Верно? Пусна ли писмото до дядо Коледа с тоя твой акъл?

Никак. Спах си

Бас държа че много хора са очаквали да светне като Луцифер в 2010-та и са останали разочаровани.

Това. че обявиха явлението за "витлеемска звезда" не е случайно. Цялата джабала, че се случва чудо трябва да ни подготви едва ли не за завръщане на Месията. Няма да се учудя ако утре Бил Гейтс проходи по вода.

всички масони да се кланят, да си правят ритуалите и жертвоприношенията по този "велик" повод! е то за тва 100 годишната вещица от онова островче, пусна новият щамп на короната - в чест на "великата среща" ! много са шашави "братята" ...

"пусна новият щамп на короната" :)))))))))))))))))))

две планети в суперпозиция ама иначе витлеемска звезда... лелеле после се чудите що децата ви са тъпи..

каква витлеемска звезда ва гони ве? Кви са тия еврейски простотии...

Астрономията е любимото занимание на НАСА. Да не кажа единственото - тъй като по космическите полети никакви ги няма, те са само на хартия.

е била любимото занимание и на оня галилео галилей ... абе имам чувството , че човечеството не е мръднало много в развитито си ... все вярва в някакви "богове" ... или по-скоро - само търси в нещо да вярва...

а в Русия астрологията, Блаватска и други

"В 18:22 часа по Гринуич двата газови гиганта попаднаха в едно и също полезрение" Когато бях млад "полезрение" имаше друг смисъл. Ех, колко много се промени светът!

Понеже знам, че от наша гледна точка, планетите са разположени на нещо като дъга, за първи път видях това на живо миналата седмица, когато небето беше ясно след залез. Близо до хоризонта на запад бяха една до друга Юпитер и Сатурн. Като продължих линията, стигнах до Марс, отгоре, нея не мога да я объркам, защото е червеникава и сравнително ярка.

Марс не е ли на югоизток? Поне миналия месец, когато беше най-близко до Земята и много ярък в продължение на поне 20 дни беше там позициониран. Толкова бързо да се е преместил на югозапад.

но в сравнение с Юпитер е доста високо.

Абсолютни малоумници коментират тук. Нищо съществено по темата. 14 коментара на олигофрени. Докъде я докараха тая държава. Само психично болни хора останаха.

си далече, високо над тях! Те тънат в тинята, ти светиш горе! Титан!

друго има БГ Мама

поне им е останало чувство за хумор.

То един хумор...чакам да намесят политиката, нещо там БСП, Русия, Боко и т.н. "хумор" :)))

Боце разрешил ли е планетите да се сближават или и тях ще глоби за неспазване на дистанция?!

Годжи е по разрешенията , Боце е по круизите . Току виж припалил жипката до Юпитер :)

От толкова тролене съм го изпуснал този феномен

НЕ ЗАБЛУЖДАВЙТЕ ХОРАТА - НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО СЛБИЖАВАНЕ НА ПЛАНЕТИТЕ!!!! ТОВА Е ЛЪЖААААААААААА !!!!!!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ГОВОРИТЕ ОТКРОВЕННИ ГЛУПОСТИ??????

Или някоя бг-мама да ти е отказала?

понеже една точно определена бг-мама му е отказала - неговата...

Ти добре ли си? Сближаването е реален факт не само визуално, но и с физически. Визуално се сливат, защото застават на една линия, но това е защото са се сближили и са на едно от минималните разстояния при движението им по орбитите в този момент

През софийската мъгла, образувана от пушека от дюшеците, шперплата и автомобилните гуми, с които циганите се отопляват, ги видяхме точно никак...

НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТАААА. НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО СБЛИЖАВАНЕ НА ПЛАНЕТИТЕ!!!! ТОВА Е ДОЛНА ГНУСНА И ПРОСТА ОПАШАТА ЛЪЖААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ ВИ Е СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ще вземеш някой инфаркт да те ковне.. Никой не говори за сближаване на планети, а за подреждането им на една линия, погледнато откъм Земята...

За да видиш звезди и планети трябва да хвърлиш топа първо.

Евнангелие от Матея ; 2 глава 1 А когато се роди Исус във Витлеем Юдейски, в дните на цар Ирода, ето, мъдреци от изток пристигнаха в Ерусалим. 2 И казаха: Где е Юдейският цар, който се е родил? защото видяхме звездата му на изток, и дойдохме да му се поклоним. 3 Като чу това цар Ирод, смути се, и цял Ерусалим с него. 4 Затова събра всички народни главни свещеници и книжници и ги разпитваше, где трябваше да се роди Христос. 5 А те му казаха: Във Витлеем Юдейски, защото така е писано чрез пророка: - 6 "И ти, Витлееме, земьо Юдова, Никак не си най-малък между Юдовите началства, Защото от тебе ще произлезе Вожд; Който ще бъде пастир на Моя народ Израил" 7 Тогава Ирод повика тайно мъдреците и внимателно научи от тях времето, когато се е явила звездата. 8 И като ги изпрати във Витлеем, каза им: Идете, разпитайте внимателно за детето; и като го намерите, известете ми, за да ида и аз да му се поклоня. 9 А те, като изслушаха царя, тръгнаха си; и, ето, звездата, която бяха видели на изток, вървеше пред тях, докато дойде и спря над мястото гдето беше детето. 10 Като видяха звездата, зарадваха се твърде много.

Четете внимателно !

"звездата му на изток" Само, че тук е на югозапад! Не е същата "звезда" - друга ще да е...

Сливането на Юпитер и Сатурн не е това, което е описано в Библията. Очевидно няма как една такава светлина да насочва хора до определена географска точка, че дори и до точен специфичен адрес (мястото където се е намирало бебето Исус). "Защото видяхме звездата Му на изток". А другите да не би да не са я видели, ако беше от сливане на планети? Следователно става въпрос за две съвсем различни събития, които вероятно по случайност може и да са се случили по едно и също време.

Нищо не си изпуснал. Облаци, мъгла, пушилки от гуми и турбодизели навсякъде.

Виждам Луната размазано и хич не мога да мятам до края на Слънчевата система... кви планети, кви звезди...

Изпуснах да го гледам ще чакам 2080г.

дано през 2080 да не е пак облачно.

ей, като наближи времето, драсни два реда у форума - да не забравиме пак, че после 400 години требе да чекаме...