Какъв телефон използва Путин

Апаратът е по-дебел от обикновен смартфон, заради защитата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, DIR, подобрявате раздела. Браво! "Какъв телефон използва Путин" - аз си мислех, че ще прочета поредната поръчково-рекламна статия за "Apple", "Huawei", "Xiomi" или друга марка, а вие вече за ТТ данни пишете. Та какъв телефон използва Путин: необикновен, дебел и защитен от изкривяване на сигнала и подслушване. Изобщо техническото описание на телефона от статията е в издържан инженерен стил, като са спазени всички правила на техническото документиране и няма ни грам рекламен или "лаладжийски" текст.

Авторчето: - Какъв телефон използва Путин? Пак същия сиромах: - Владимир Путин не използва обикновен телефон! Божеее, божеее, божке....!!!

Ее дебел, дебел, колко да е дебел? Все пак е руски. Рускините за истински дебели неща идват на Слънчев бряг.

освен че е дебел, разбрах че е много бърз. Преди десетина минути написах един коментар, и сега разбирам че вече е докладано на Путин, и той е наредил коментара ми да бъде ...коментиран. хвала на свободата на словото.

Голям, руски, противоатомен , аналогов. (Иначе безаналог в целия свят) Издържа на попадения от РПГ и може да показва колко е часа в момента. Батерията е 100КВ/ч и издържа до 15 мин ако не говориш. В икономичен резим е желателно е да носят една клетка за комуникация в съпровождащия автомобил.

А какви чорапи носи? Че моите са почнали да се късат и ша ги сменям скоро.

Путин звъни по водопровода на Чък Норис, а ББ им праща димни сигнали от вигвама в Банкя

0

Сигурно ще е една от многобройните руски марки телефони, които въобще не използват китайски части и американски технологии хахахахах

ако трябва да обобщим какво реално пише за телефона на Путин в статията то се свежда до не е обикновен и е по дебел от конвенционални смартфони. Останалото безсмислен бълвоч косвено свързан с темата. Журнализъм на висота!

Не знам каПутин, какъв телефон използва, но знам, че не е руски.

Да руските са доста скъпи и са рядкост на пазара, пусант ли ги в бг бързо се разграбват. Задната им стена е e-paper.

Затова ли 99% от произведените руски скъпи от по под 1000 лева са залежала стока и в Руслямска държава, а фирмата фалира и беше изкупена за няколко долара от китайци

0

Данко, за ЙотаФон ли говориш, които бяха толкова "качествени" телефони, че направиха два модела и фалираха? И те не бяха руски, мойто момче, бяха китайски, само в Русия сглобяваха корпусите.

Цяла нощ се въртях в леглото и мислех... какъв телефон ползва Путин? Е най после, довечера ще спя спокойно!

и защо ще спиш спокойно, като не стана ясно какъв е телефона?

как какъв - дебел