17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По договор Украйна се отказва от ядреното оръжие , а Русия ще пази териториялната цялост на Украйна. На руски договор вяра нямай. Нито са честни, нито трезви.

като скъсвате с Русия, ще си карате със старите военни бангии, защото за новите - стари американски отрошки няма да имате пари!

която мернах отгоре-отгоре, но ми се дорева за припадналото войниче (обществена тайна е, че не си глезят войниците с големи порции), а те не спират да дуднатза голодомор. Наместо да се прекрати това безумие и да се преговаря, защото много войничета са си отишли без време и от двете страни на разделителната линиия, че и мирно население, паради.

Съгласно Меморандума САЩ, РФ и Великобритания са задължени: - да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна; - да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантират, че техни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна, освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации; - да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните права, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество; - да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените нации предоставянето на помощ на Украйна, като не разполагаща с ядрено оръжие Държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, ако Украйна се превърне в жертва на акт на агресия или обект на заплаха от агресия в които се използват ядрени оръжия; - да не използват ядрено оръжие срещу Украйна, освен в случай на нападение срещу самите тях, техни територии или техни съюзници; - да провеждат консултации в случай на възникване на ситуация, вследствие на която се поставя под въпрос изпълнението на тези задължения.

че и две, ако става дума за т.н Мински споразумения, които порошенко упорито неглижира.

Българските россоватни тролчета да не се подхилват, защото Украйна започна да изгражда армия едва след като россияните я нападнаха през 2014 година! До тази дата Украйна, разчитаща на гаранциите дадени от РФ и Запада при подписването на Будапещенския договор, не се считаше заплашена от съседите си. Украйна стана жертва на маскалското коварство, лишавайки се от всичките си ядрени оръжия. Може би трябваше да задържи поне оперативно-тактическите си ядрени оръжия и тогава едва ли късака щеше да си вее плешивото теме на бял кон, късайки територии от Украйна!

едностранчиво и волно интерпретираш нещата - да не си падаш пропагандист? като си толкова загрижен - в Украйна има много солджърс ъф форчън в украинската армия, мешката - и там.

Едно не ми стана ясно..Кое е проруското и антиукраинското в статията? Старите руски танкове Т-64 и Т-80 ли? Или античните консерви Хамър пета употреба, предоставани от хамърите?

Igor Vaimann24.08.2018 в 16:45 Поздравляю народ Украины с Днём Независимости! Желаю мира, свободы и процветания! Igor Vaimann 24.08.2018 в 18:31 Спасибо! Вам того же Иприт Lost24.08.2018 в 17:15 Путин просрал все, и украину тоже Тимофей Семенов Иприт Lost 24.08.2018 в 17:22 Согласен .но и Украина приобрела не много. Valentin Vygovski24.08.2018 в 17:24 "танк «Оплот» — точной копией российского Т-64.". С каких это пор Харьковский завод, который быпускал Т-64, стал российским.

знаеш ли колко боклук тролски може да сее нарине повсеместно?

Каква? Стара съветска техника, със нова боя.

Статията е написана тенденциозно ,проруски антиукраински!Текстът е пълен с глупости и откровени лъжи!Показаният танк ,представян като "Оплот" е Т84 и е не "модификация 4,а модернизация!Определено е подобър от Руския Т80!В подробности няма да влизам.Показаната РСЗО не е "Смерч",а негова модернизация ,стреляща с УПРАВЛЯЕМИ ракети до 120 километра,докато "Смерч" е неуправляем и лети до 90 километра!Колкото до истинския "Оплот" Русия няма танк на неговото ниво ,който да се произвежда серийно!"Армата"е добра идея ,но самоГоспод знаяе кога ще има пари за неговото производство!Показаната САУ "Богдана" е в пъти подобра от "Мста" и "Коалиция",които стрелят на 30 километра, а Украинското производство е не само с калибъра на НАТО ,а и стреля на 52 километра!

Напоследък Русия много активно е задействала службите си в посока източна Европа и в частност България. Безплатни руски филми в градовете, дни на руската култура, дни на руската комедия, руски балет и т.н. Редакцията на ДИР-а цензурира всички коментари, които не са проруски. Оставят се само коментари с руска пропаганда, основно съшита с бели конци. Позиционират продукта към полудебилната мурзилска маса. ДИР-а, много ли са сребърниците? Повече ли са от 33?

само да попитам: Руснаците си правят парада послучай Дена на победата. Послучай деня на Бандера ли си правят парада урките?

Кой е денят на победата? Капитулацията на Третия Райх. Тя кога е?

Отде ви изравят бе.

Ех, Горбачов, лайно мръсно, колко народ се затри заради тебе...

абе, защо новите руски Т72+ са боклуци, а вехтите Т68 - чудесни танкове? Това важи и за град и за останалите руски машини. (Факт е, че са произвеждани в Украина, има наблизо Донбасс/скоро няма да има/, но те са руски а не украински по проект)

А какво е Т68?

смях... армия в парад не се доказва. помним в що котли ги навряха и как им разтопиха машинарията. и това не бе руската армя, а шепа доброволци от Донбас...

Schilo

"Каква военна тетника бе показана на парада в Киев". Лесен отговор- съветска и руска.

Гадните руснаци не си спазват договора за предаването на ядрените ракети на Украйна и запазването на териториалната и цялост. Какво повече да се каже! Първо гладомор, геноцид и разселване, сега окупация на нейни територии. Какво им се радвате на тия руснаци и какъв ви е проблема с украинците на вас като българи, това не мога да го разбера!

Владо, този договор не е ратифициран от РФ, както впрочем и от останалите западни страни по договора. Ето защо той не задължава никого с нищо!

Ами тогава, след като този договор е недействителен и не задължава никого с нищо, вонащите ватирани да връщат всичко, което в съответствие с този договор, са изнесли от Украйна!

Schilo

Айде, айде...Коментарът ти е манджа с грозде

Скрий се ве скункс!

Гадните руснаци не си спазват договора за предаването на ядрените ракети на Украйна и запазването на териториалната и цялост. Какво повече да се каже! Първо гладомор, геноцид и разселване, сега окупация на нейни територии. Кво им се радвате на тия Руснаци и какув ви е проблема с Украинците то

Укрите са глупавии,искаха да дадат Крим на хАмериканците за военна база на Черно Море!Хайде сега на им американска базаа,даже много добре направиха рашките,само краварите ни липсват там !

Гадните руснаци не си спазват договора за предаването на ядрените ракети на Украйна и запазването на териториалната и цялост. Какво повече да се каже! Първо гладомор, геноцид и разселване, сега окупация на нейни територии. Кво им се радвате на тия Руснаци и какув ви е проблема с Украинците то

Гадните руснаци не си спазват договора за предаването на ядрените ракети на Украйна и запазването на териториалната и цялост. Какво повече да се каже! Първо гладомор, геноцид и разселване, сега окупация на нейни територии. Кво им се радвате на тия Руснаци и какув ви е проблема с Украинците то

Гадните руснаци не си спазват договора за предаването на ядрените ракети на Украйна и запазването на териториалната и цялост. Какво повече да се каже! Първо гладомор, геноцид и разселване, сега окупация на нейни територии. Кво им се радвате на тия Руснаци и какув ви е проблема с Украинците то

Украйна е колкото Франция по теритрия. Голяма. Ще видим какво са намислили. Близко са до Русия, освободитилки са ни от османците през 1878 година. Дано се оправят и станат сила. Пожелавам им го от душа.

ндам, само и единствено украинският цар от украинското царство е освободил Българите. Чакай, чакай, нали опорпката беше, че не са ни освободили, а завладяли? че сме си живеели прекрасно по време на турското 'съжителство'? ааа, ясно!!!! УКРАИНСКИЯТ ЦАР НИ Е ОСВОБОДИЛ, А РУСКИЯТ НАРОД НИ Е ЗАВЛАДЯЛ. ПС хапчетата!!!

Аз подкрепям Путин и неговата дружба с турците. Те, както и руснаците са ни братя.

Ти какво лошо си видял от Украйна ве фишльо?

Бе, трън ти в пета , ху.. ти отзад в дълбокото!

Украинките пак си се женят за богати момчета и бягат с желания за Питерааа и бързо забравят войната щом има златен КОР между крачетата!Смешноо и жалкооо,плачат и се дървят а забравят ,че те са дали началото на Русь белаяя!

Даа така те получава когато развиваш много мускули - закърнява мозъка, целия парад е насочен срещу мускулестия рекетьор Русия, ама когато малките са притиснати повече и си намерят по-големи приятели почват да се зъбят на големия тъпак с бухалката! Дори по-руските форуми се определя като най-успешна стратегия срещу американските противотанкови ракети жавелин-копие пред танковете да се движат снайперисти които да убиват операторите защото веднъж прихванала целта тази ракета няма пропуск. А се очаква след Украйна решителен отпор на руската агресия да окаже и Молдова и те са си поръчали противотанкови ракети, ама американците още не дават зелена светлина на такава сделка, а и Грузия са си извлекли поуки и скоро ще се пробват пак, ама този път по-добре подготвени, дори арменци и азери вече предпочитат немците да им посредничат отколкото руснаците да ги насъскват едни срещу други за да си пласират боклучавата военна техника, а хитрата лисица Лукашенко в момента си прочиства собственото КГБ от руски агенти и много скоро и Беларус ще се откаже от онова недомислие с митническия съюз, защото в последно време ползите са и далеч по-малки от загубите, ама ние тепърва ще гледаме сеир, ще съчустваме на братушките и ще плюем по краварите, а всъщност ще ни е през долуподписания какви ги вършат мужиците защото всеки който е ходил във великата и могучая страна им знае дереджето с две думи "дураки и дороги", ама ни е хубаво че на белия свят има някой който хем се мисли за по-велик от нас, и хем е мнооого по-зле с тендеция да става още по-зле и да се мисли за още по-велик!

Чукча не читател, чукча- писател!

Охоо,цялата техника от матушка Россия,а иначе се дървим с дървения нож!Ха хаа смях в залатааа,ще пълзят отново към големия брат ,но нека потанцуват още малко!

Майната й на Покрайнота...бита карта! Западът да й бере кафявото гайле. Ние воюваме за Матушка Русь в Сирия. Вървим към победа...

смешници....

Цитат:Порошенко: Скъсваме със Съветския съюз и Руската империя...Какво скъсвате ве малоумни дебили!! Я кажете, за тия години независимост укробидло като вас какво е построило или създало?! ЕДНА КРЪГЛА НУЛАААААААААААААА!!! Ако се вземе всичко съветско, няма да ви остане нищо ваше малоумни нещастници! Дори танковете Оплот, Булат, Ятаган малоумни дебили, са ЖАЛКИ модификаци на съветските Т-64 и Т-80!!!! Дори на парада ви, цялата техника е или съветска, или краварска! Дори новите неща които имате, всичко е на шасита на западни джипове или машини!!! Едно време бяхте НАЙ-БОГАТАТ ТЕПУБЛИКА В СССР!! Сега сте най-големите жалкари!!!! Свине кат свиня Прасенко,

Валцман, Турчуна Яйцето и останалата еврейска сган разпродаде Крайна на парчем на западните си господари! От едни от най-големите армии с най-модерно въоръжение, станахте някакъв жалък придатък на ГОВЕДАРО БАНДЕРОВЦИТЕ НЕИНДЕРТАЛЦИ!! А как нарязахте промишленоста и разпродадохте ресурсите си.>шапка ви свалям! Вашите еврей са по големи и продажнио боклуци дори от тези от СДС ДПС БСП И ГРОБ!!!

олигархът президент Прошенко (на 7 място по богатство във Форбс в списъка на богатите украинци) доказа, че Украйна е държава, по-богата и по-добре въоръжена от САЩ, и проведе военен парад, за разлика от Доналлд Тръмп, който отмени парад по повод някаква стогодишнина (ако не се лъжа).

отмени го с довода, че това би излязло твърде скъпо на САЩ и не си заслужава да се дадат няколко милиона за подобно мероприятие.

BajMihal

А заслужава ли си да се дават пари за подобни мероприятия?

независимост - не.

Парадът в Киев на Майдана означава: Край на Путиновата Империя. Украйна от нищото създаде армия, с която може да се сражава с путиновите пълчища. Украйна има техника, която ако не е най-съвременна, като американската, но е по-добра от на руската армия. Какво да кажвем за Новороссия? ДНР и ЛНР? Те нали преди 4 год се фукаха, че хранят Украйна. Опустели територии, избягало население, плячкосани заводи от руските войски в Донбас (по стара традиция), вчера от Русия тръгна поредния хуманитарен конвой ХА ХА ХА

като гледам списъка със съветска техника от едно време, наистина е от нищото, същото за старата американска. това останалото е плод на болното ти въображение - и въобще какво си се закъхарил за държава, от която нямаш никаква представа?

Понеже Ердоган не ще вече в НАТО - правят трампа с Турция: ръждясалата руска железария за модерното западно оръжие. Така и ние ще сме спокойни армията на южната ни съседка няма да става за чеп. А дъмбас-ките 'миньори' и заблудените 'екскурзианти' ще се пробват срещу F16 и Леопарди.

Със сигурност не си бил лично в описаните места и написаното от теб само доказва, че си трол-драскач, на който някой дава насоки какво да пише. Въпросът е дали някой вярва и се надява, че подобни писания могат да имат някакъв ефект. По същество е излишно да се оспорва написаното от теб. А иначе да са ти честити заработените центове.

Ти пъ кво съ ипържи тука изведтъж? Ние очи си имаме.

Я, бейгееца излезе от гжендър клуба. Първо, извади си презерватива, дето ти виси от гза. Второ, чу ли какво казват украинците - обещаваха ни голям уй, ако дойде Путин. уя доде, къде е Путин?

Смешно и тъжно!!!

Жалки смешници. Жидофаишистите все още се дървят на Русия. Скоро ще им дойде краят!

Военният министър докладва на Путин, българите ни обявиха война. Колко са + Около 20 000 души. В кой хотел ги настанихте ?

За 28 г. откъсване от Русия и западна демокрация, станахме най-бедни, корумпирани и с най-висока смъртност държава в Европа, докарана до пълна ликвидация и като нация.Началото на този процес отлично се вижда в Украйна.

Не виждам да се радваш. Радвай се, нали фашистите от Украйна ще измрат и избягат. Само дето опустя Новоросия, а Украйна върви напред и нагоре

дълбае извън атмосферата вече.

за корупцията също трябва да благодариш на 'братската' ти Расия (една от най-корумпираните държави в СВЕТА) и чиито мръсни пари и 'бизнес модели' се въртят у нас. И по смъртност са по-зле със сигурност.

Генерал от украинската армия докладва в щаба в Киев: - „200 на 200 сме.” От щаба: - „Чакай подкрепления и танкове”. След малко, генералът: - „300 на 100 сме.” – „Чакай подкрепление и танкове”, отговорили му от щаба. Накрая генералът отправил отчаян призив: - „Сам съм срещу 399, питат кога ще дойдат танковете...”

Цялата Савушкинска тролеферма сигурно се е напънала да го роди тоз нечуван 'хумор'. Ама руските танкове не са в Киев нали? Само кирливия Крим остана утешителна награда, но докога..

Скоро в Украйна ще има референдум за присъединяване към Крим!

Смешник и кретен. Когато Путин ритне камбаната, с кеф ще направя купон пред руското посолство - да отпразнуваме събитието

...Като изпусна гейпапада!

Поживем- увидим!

С тази техника Украйна допринася за борбата за мир! Защото с тази "военна техника" не е възможно да се води война! Особено срещу Русия!

Тъжна въоръжена Украйна. Странно защо една част от войниците им на парада бяха с черни очила. И защо им беше нужен този парад? Най доброто за хората днес е, че имат четири дни почивка. И сетете се къде отиват тези дни.

Вие питате: Каква военна техника бе показана на парада в Куев? Ние отговаряме: Която става само за скрап!

Toя таралясник на снимката направо да го приземява в някой пункт за вторични суровини и да го оставят там.

горкият порошенко, след тоя прайд на армията му на украина сигурно очаква нахлуването на танковете на варшавския договор в киев. моля ви да накарате някой съветник или плевенлиев да му прошепне на уше, че ссср отдавна не съществува и дори няма берлинска стена, че се излагаме, като партнери. аз лично се чувствам неудобно от подобни неуравновесени изцепки.

са показали укропите !!!!!!някъде по време на парада се мярна един тичащ с противогази че задимяването беше тотално !!!!!!!

са показали укропите !!!!!!някъде по време на парада се мярна един тичащ с противогази че задимяването беше тотално !!!!!!!

Някой добре е платил за да ни занимавате с тази огромна глупост на Тъпи хора и държава на хазарите !

Украйна не показва кой знае какво като техника ( то и Русия не показва кой знае какво). Но показва нещо много по-важно - решимост. Решимост повече никога на не допусне Русия да й се бърка в работите. Решимост да се присъедини към цивилизования свят. Със своята недалновидна външна политика Русия си спечели още един враг. Враг, който е близо 40 млн. И който вече е настроен срещу Русия при всичките си действия. аз не знам точно какво е спечелила Русия от окупацията и анексията на Крим. Но знам какво е загубила. На първо място Русия показа истинската си същност на агресор. И ако до 2014 някой все пак се е съмнявал, сега за никого няма никакво съмнение че Русия е агресор, славен продължител на агресивната политика на СССР спрямо съседите си. На второ място Русия си спечели враг в лицето на Украйна. На трето всички бивши съветски републики си имат едно на ум с руското неселение там. И с еотнасят по-резервирано с Русия. На трето място Русия на Путьо показа че се държи както Германия на Хитлер. И никой в Европа няма как да приеме такова нещо. Така че санкциите ще бъдат дълги и напоителни.

Ама тo щото запада изобщо не е агресор !?! За да го осъзнаеш, първо трябва да се научиш да мислиш, ако можеш разбира се!

Не знаеш какво спечели Русия ли? Добре ще ти кажа и повече да не бръщолевиш глупости. 1. Русия спечели един естествен самотоленосач в средата на Черно море. 2.Спечели Черно Море. и 3 спечели сигорност.Е тези неща са по-важни от една предателска страна. А какво щеше да загуби ли, всичко каквото спечели.

Ама ти това си го написал под десетина публикации. Като готов материал ли са ти го дали или си го събирал изречение по изречение? Или е част от пропагандата на чужди на България лица, които са те купили да им вършиш мръсната работа. Или пък просто си тъпичък и затова ти е по-лесно да копираш едни и същи простотии. Извинявай ако с нещо съм прекалил, но нищо особено. Просто ми стана смешно да чета едно и също буква по буква...

Пропуснал си нещо важно - най-голямата печалба на Русия е, че се освободи от "приятелството" и ангажиментите си към тази нелоялна сбирщина от разнородни етноси и религии, наричаща се сега украинска нация. Последната сега е на хранилка на тъпите еврогейци, вкл. и за наша сметка. А парадът командват щатите, които се отчитат със скромни военни доставки след прочистване на мобилизационните си резерви.

до КГБ/Бейгеец/ХанПутку/МАЙОРА и прочие шизоидни модификации под въздействието на хашиш: УКРАИНА ПОКАЗА РЕШИТЕЛНОСТТА НА ПРОСТИТУТКА, ама от евтините.

"Уплашил се е" като е видял парада на украинците!!!

и попаднали в лапите на бандеровци и всякакъв род вид и подвид местни, национални, и международни измамници, това са днешните украинци!

Имам приятелки и приятели от Русия.Нали така ,само на картата е чудесно да видя половината кълбо в Червено и да се усмихна.Копелета това са невероятни хора-не,не казвам добри може и да хапят и бият но ни имат за братя.

Теб те смятат за брат, защото им се прекланяш и им обясняваш колко са велики. Я вместо да им обясняваш колко са велики им обясни колко грешки са направили и тогава виж дали ще те имат за враг. Познавам ги много добре - можеш да ги муфтиш колкото си искаш стига да им чешеш егото. В първия момент в който им посочиш грешка - ти чужденеца и веднага обръщат края. Затова в България Андрешко си пада Русия и не си падат хората с достойнство...

Простите, тъпите и некадърните страхливци са противници на Андрешко. Само един честен и достоен човек може да направи това, което е направил героят от едноименния разказ. За разлика от престъпниците от държавната администрация, от така неречените в днешно време колекторски фирми, от предателите в правосъдието и полицията актуалността на Андрешко се запазва като един достоен образ на човек, който не може да бъде доносник. Затова е достойно да се чувстваш като Андрешко, да не си предател, да имаш честно и достойно отношение към Русия базирайки се на историческите факти! А тези, които иронизират Андрешко и постъпките му са сегашните доносници. Те същите бяха и през соца. Доносниците и техните деца, макар и сменили посоката отново са доносници и само доносници!

Най-податливата с нашата мила татковина държава, на американска пропаганда,но няма как с руска техника американец да станеш ...

Сега разбрах защо преди 200 седмици руснаците се заканиха, че след 2 седмици ще бъдат в Киев.

За добро или лошо няма да ни позволят това, да затрием планеттата покрай жалкото си присъствие.