Какви оръжия тества Русия на мащабното военно учение "Запад 2021"

Русия и Беларус показаха, че могат да провеждат съвместни бойни действия с внушителен брой техника и жива сила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия имала толкова бройки.... Колко бройки има реално е секретна информация. Другото е пропаганда на западните медии.

Единственото смешно в случая е интелектуалното ти ниво. Са сравняваш Орлан 10 с "тия дето американците ги носят в раниците", е същото като да сравняваш електрическа тротинетка с градски автобус

НАТОВците като правят учение може. Ама Русия като направи и става голям проблем.

Малии мали, 200-300 хилядни учения срещу натовските 3 хиляди. А Китай даже не участва в руските учения с малки отряди от по няколко милиона.

Тука съм за коментарите. Тва ми е любимо. Приготвил съм пуканки и ракия. Отбор НАТО срещу отбор МАМА РАША. Айде почвайте, много ми се бавите.

Българския натовски флот пък разполага с десантни гумени лодки, дето навремето с тях гедерманците бягаха по море за Турция. Купени на цената на самолетоносачи от приятелите ни от НАТО.

Гледай да не се задавиш с пуканките.

В ЦЯЛЯТА СИ ИСТОРИЯ НИЩО ДРУГО НЕ Е ПРАВИЛ, ОСВЕН ДА ДРЪНКА С ОРЪЖИЯ! УБЕДЕН СЪМ НА ЕДНО 90%, ЧЕ БЛЯДОВЕТЕ ЗАПОЧНАТ ЯДРЕНА ВОЙНА ... ЩЕ СИ ИЗМИСЛЯТ ПОВОД ЗА ТОВА ... БЕЗ ВОЙНА, ЦЯЛАТА ТАЯ АНЕКСИРАНА ТЕРИТОРИЯ ЗАГУБВА СМИСЪЛА ОТ СВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ ...

Ква война бе, тва всичко е анимация....

Не мога да разбера защо руснаците се връзват на американците и наливат ресурси и целият им фокус е върху армията, а икономически страната изостава, а има ресурси да е по-добре. Вместо да разработват собствени продукти и услуги, които да предлагат на световния пазар, а от там да печелят партньорства, те наливат в армията само. Независимо коя държава е по-силна военно, директен конфликт ще разруши и двете държави, сигурно и Света, затова няма как да стане. Американците са си царе на хибридните войни и това е техният фокус.

Тиквата що не я виждам?

Американците само това чакат. Чакат Русия да спре да се въоръжава и веднага ще нападне. Гадните американски империалисти

Няма отбор нато. Има васали на сащ!

потърсете в YouTube "Изповедта на икономическия убиец" и ще разберете защо за една държава е жизнено важно да развива армията си.

Ако Америка са империалисти, Русия са двойните империалисти. Да гледаме реално на нещата - Америка не води военни действия в собствените си граници, а Русия води.

Тъпотия руска

"С конвенционална бойна глава "Искандер-М" може да унищожи зона от 25 квадратни километра"?!?!?! Посмали, Гогов! Да не е 250 квдратни метра? Пак си превеждал с га си!

Ракийката е за тва. Да прокарва. А иначе аз свира за отбор реалист. Тия всичките простотии са за да има лапаници за военния индустриален комплекс. Ма никой не мое бие Американците по усвояване на държавни пари. От години е ясно, че дизайнът на техните оръжия се създава да е сложен и труден за обслужване, та да пада лапачка. За тва са пак са на чертожната дъска да мислят за ефективен изтребител, който да замени ф15. Руснаците пък горките, дори и да имат интелектуален капацитет, прозводството гарантирано им е наследство от комунизма. Добре, че си купуват чарколяк та поне да има какво да покажат на пропагандните клипчета. Всичко е ташак, щото ако стане ситуация, ще приключи с едни ракетни атаки за нула време, И естествено цялата патаклама и мерене на дудуци ще е поредната човешка трагедия в историята.

Сега се сещам как едно време Полша беше по-зле от Беларус. В момента Беларус е на 109-то място по БВП на глава от населението, между Албания и Северна Македония. За сравнение ние сме на 81-во, а Полша, "братовчедите" на Беларус, са на 60-то. За сравнение на стандарта на живот на беларусите и съседите им не може дори да се говори, освен евентуално с Украйна. Тази красива страна с добри хора граничи с Русия, Полша, Украйна, Литва и Латвия. Историята на Беларус е сложна, но не е трудно да се досети човек коя е била основната окупационна сила на територията им и кой е подлагал населението на Беларус на репресии и асимилация. Но да речем, че това е историята и днес е друго. Въпросът е изключително прост - беларусите са доста образовани хора, страната има огромен човешки потенциал. Но по някаква причина, вместо да развива икономиката си, страната взима милиардни заеми, като харчи парите за армия, която да предпази Беларус от нахлуване на кого? На Литва и Латвия ли? На Украйна ли? На Полша ли?

Ама още по жизненоважно е да развива и икономиката и цивилното производство. Пък аз нещо не се сещам за великите руски стоки за бита. Телевизори хладилници автомобили и така нататък и така нататък. Или смятате че както едно време Русия с тия оръжия ще окупират съседни държави за да я хранят?

Това дето толкова го хвалиш е наблюдателен дрон. Предвиден е да се използва от военни части не по-големи от взвод. Размера на същия тоя дом го прави лесна мишена и лесно забележим. Нивото на камерите му е много под нивото на американските. А това което аз ви говоря е наблюдателен дом който може да се използва от един войник, който си го носи в раницата. Но пък вие все още сте на принципа колкото е по-грамадно толкова е по-хубаво.

За един филм с Чък Норис от преди петнайсетина години. Там имаше почти същата такава количка въоръжена с картечница като тези дето ги показват на снимките.

Дираджийското гише за пропутлерова пропаганда работает ... на пълна пара.

Преди 44-та сме произвеждали и самолети. Нещо което едва ли знаеш. Но ето един такъв много неприятен въпрос за такива като вас. След десети на власт бяха същите тия комунисти които управляваха и преди 10-ти. Защо аджеба, държавата изведнъж се оказа пред фалит като на практика ръководството и всичко останало не се беше променило?

с кремлянска пропаганда

то и Варшавския договор правеше мащабни учения докато не свършиха парите, та после Горбачов трябваше да бере срам пред Рейгън как ще се предаваме

Ако погледнем историята не един път Русия е била нападана. Наполеон опита, Китай опита, Хитлер опита... Сега НАТО е навсякъде около нея. Така че армията им е важна, защото явно има за какво да се въртят хиени там. Не мислете Америка, Китай и Русия, те ще се оправят.

Бойна техника от кафявото минало и жива сила състояща се от двукраки пияни прасета. Нирваната на едно жуже

На турската граница на лов за рязани карабини.

защо наричаш САЩ 'блядове'? руснак ли си? ПС българската дума е курви.

Ако искаха САЩ, още втората световна да са окупирали СССР, а те пък ги спасиха. За Афганистан са дали някаква огромна сума, представи си за русия, каква ще бъде сметката. И какво ...американски и европейски компании да помпат руски нефт и да плащат западни заплати??? Путеф ги държи полуприматите от тайгата на хляб и сол и те са доволни.

Защо? Май само кравария е използвала атом сру 2 ГРАДА С ЖЕНИ, ДЕЦА И СТАРЦИ разбра ли бе цървул прост

Преди 40 години Джордж Лукас показа и свръхсветлинни бойни звездолети. А във филмите за Бонд има и летящи невидими подводници.

Какви оръжия тества Русия на мащабното военно учение "Запад 2021" - каквито има !!!

2021-09-18 10:20:14 Хурка (нерегистриран) Защо? Май само кравария е използвала атом сру 2 ГРАДА С ЖЕНИ, ДЕЦА И СТАРЦИ разбра ли бе цървул прост ----- ТАКА ГО УСЕЩАМ ... "ОТГОРЕ" МИ ГОВОРЯТ, ЧЕ ИМЕННО МОСКАЛИЯ ПЪРВА ЩЕ НАТИСТНЕ КОПЧЕТО НА БАЛИСТИЧНИТЕ РАКЕТИ ... ПАК КАЗВАМ - "ОТГОРЕ" МИ ГО ГОВОРЯТ , ШЕСТО ЧУВСТВО ...

Оставете руснаците а я ми кажете ако фесовете тръгнат на север за колко часа ще са на Дунав мост и кой ще ги спре :) Май на фронта ще са само Щерев, Майора, Павел и други от гей дружинката :)

Да , ама булгаристанският натовски флот разполага с десантни гумени лодки, дето навремето с тях германците бягаха по море за Турция. Купени на цената на самолетоносачи от приятелите ни от НАТО !!!

Е щом отгоре ти го говорят продължавай да садиш марихуанка :)

Рубли надо заработать.

Само здрава тояга може да държи англосаксонските чакали на разстояние от Русия. А в случая - и от Белорус.

НЯМА КЪДЕ ДА ИДВАТ ... ТЕ СА СИ ТУК ОТ 650 ГОДИНИ ... ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА ДОВТАСА НЕКАНЕН Е ИМЕННО - МОСКАЛА!

Защото Дир е доста про-Руско сайтче, покрай войните на Русия, се превърнаха във военен вестник...

Ама не беше високобюджетен филм като на Джордж Лукас. Та едва ли са давали луди пари за да изработват тая количка. Но пък като няма какво да им се радвате на руснаците им се радвате на оръжията.

Комунистическа пропагандна статия, като едно време.

Руските стоки били качествени:))) Като са били руските стоки качествени къде изчезнаха? Що ги няма? Няма ги защото не бяха руските стоки, а бяха съветските стоки. А съветските стоки сега си ги произвеждат държавите които се измъкнаха от окупацията на Съветския съюз, когато съветският съюз се разпадна.

Ами по добре отколкото афганци, сириици и т. н.

Затърчал се някой към Русия.

Нали ти казах че си необразован. Орлан 10 се използват по три заедно и летят на височина 1 - 1,5 км. Какъв взвод какви 5 лева

Руските изверги убийци мислят само за война и смърт.

Имат оръжия Руснаците Ползват ги , ние имаме оръжия на Чертежи и едва ли ще ги ползваме в скоро време , може да ни обвинят в нещо и по Закона Магнитски да ги Конфискуват парите за оръжията !