Какво може най-новият дрон на Украйна

Санкт Петербург, Москва и Грозни попадат в обсега на киевските "шахиди"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано този дрон да може да нацели зеленския наркоман, че и Украйна и света да се отърват от него

Този дом ще те нацели теб защото си едно русофилско говедо

"иранските шахиди" са копиран американски дрон. Това са хвърчила за КЪСИ РАЗСТОЯНИЯ. Десетки километри. Докато украинския дрон е БЕЗПИЛОТЕН САМОЛЕТ с обхват 1000 км. Т.е. да прелети 1000 км, ДА ПУСНЕ БОМБИТЕ И ДА СЕ ВЪРНЕ още 1000 км.

В Казань се произвеждат самолетите СУ и основните части за руските катери носители на крилати ракети в Каспийско море. Само през последните седмици на атаки с крилати ракети срещу Украйна, в Каспийско море са ИЗБИТИ НАД СТО ХИЛЯДИ ДЕЛФИНА. Падащите първи степени в морето са на ТОКСИЧНО ГОРИВО.

За Коледа един ще тресне Кремлин Мдаа

Освен ско орките не се предадат И пратя путкин в Хага

Тепърва рашистите ще ядат бахура

Е поредното бла бла. Вече за 9 месеца украинците да са превзели Москва.

Абе да ти кажа тя Украина не е искала да напада Русия че да стига до москва :) Русия е тази дето беше с грумките денацивикации за 3 дена подмяна на оравитествеото за 2 седмици кратак воина за 3 седмици макс после деукраиницазия после де милитаризация :):) ония в бункера вчера се изряза че голяма част от задачите били изпулнени :):) Правителството същото !! Народа вече се самоопределя като украинси !! Има повече оръжие от когатои да е било :) и не благодарение на САЩ ана на русия която. им е наи големи с спонсор Нацистие са пурви приятели с Изреал :):) ЕС е повече от обедиден Китаи стиснаха ръцете с Байдън Ти сега ще кажех кой е наи големия успех на Русия ???????????????????????????

Самолетите Ту95 и Ту160 са част от стратегическите ядрени сили на Русия. Съгласно променената доктрина за използване на ядрено оръжие от Русия, при атака към която и да е част от стратегическите ядрени сили, Русия може да използва ядрено оръжие срещу нападателя. Не знам тези, които се радват на възможността да бъдат унищожавани тези самолети, защото били лесна цел, как ще вият и квичат, ако след подобна атака Русия използва ядрено оръжие в Украйна

Да, за съжаление това е вярно. В новата ядрена доктрина на Русия, от едва преди година. Беше включена възможност за ядрен отговор при атака арещу СЯС с конвенционални средства. Имаше се предвид американските томахавки срещу ракетите в шахти. И изведнъж украинците се набутват между шамарите !?!

хАМЕРИКАНЦИТЕ ги набутват между шамарите и гледат СЕИР.

Отзад гледам надписи на арабски.... може би в Украйна са започнали да пишат и говорят на арабески!?

Не бе капут, просто Дир.бг използва стари снимки

Тоя пък Ватник!?

Копиран от турския. Пълен боклук

Като теб

че фашизъм е имало само в Италия ЗЗД от 1941 г ..... Давал отрязана партизанска глава и държавата ти плаща 50000 лв. след това я бучиш на кол. И изказваш населението да гледа за назидание Гориш живи хора и обявявал че само арийците са коренен народ. В Украйна е същото.Коренен народ само украинци Забрана на руски и български,румънски и унгарски Само че Орбан не е американска урвс като Бг и спря парите за Украйна

Чукчи писател. Прочети какво е фашизъм и след това се излагай. Фашизъм е имало само в Италия В Германия е имало Нацизъм, който сега в голяма степен копира путлерова Русия

Факт джурул

Германският нацизъм и руският болшевизъм са две страни на една и съща монета.

Този дрон е като Байряктар и е гола вода като хазарското чифутче. Укропистсн е пълен капут бе козяци

Ха ха ха

От статията разбрах едно!?Иран е по-напреднала държава от Русия!??Ватниците даже дронове нямат!?!!Много тъжен факт!

Пък, аз разбрах, че Иран са технологично по-напреднала държава от САЩ, щом укрите копират техните дронове ...

Нищо няма да спаси хазарочифутската напаст. Нито парите на родшилд, нито купените медии и пионки по целия свят, най малко пък зомбираните привърженици на бандера, които мрът със стотици всеки ден. Прочистването на света от глобалистката чума започна.

Единственият хазар,е в бункера в Урал!!!

Украинските фашаги си го търсят и като нищо ще го намерят.

Фашизъм е имало единствено в Италия!?Защо се излагаш всекидневно???Прочети малко троле ватнишки!

Тъпа статия. Видяхме какво стана с байрактарите и колко ефективни са.

За нищо не стават байрактарите ама Масква утанула. Змийския остров стана незащитим за рашистите , разни случки с хеликоптери на Чернобаевка... Като ударна мощ е слаб , но върши прекрасна работа като средство за разузнаване.

А мужиците, понеже не могат да ги скрият, са започнали трескаво да.....ги зариват с пръст и посипват с есенна шума отгоре, белким не ги забележат. Така, така, вече не са всемогучая всенепабедимая и все отдалеченная армия и само отдалече садистично и методично да сриват и избиват населението! Дед Мороз май подрани с "подаръците", та ще има и други, има още време до "празника"!

Дакелчето нервно обикаля бункера с мънички краченца :(

Милиони блядове ще умрат.

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

пиеш ли си хапчетата?

Прави разлика между руския народ и обхванатите от мания за величие същества които го управляват! Аз съм против войната но не мога да кажа че един народ без значение кой е той е лош,има лоши управници.

А кой ги поддържа като зомбита?

Да не мислиш, че в С. Корея дебелото го поддържа НАРОДЪТ??

Пусни си произволен клип на интервюта с руснаци из рускя далеч от Москва Само орки и полу човеци нито канализация нито вода за тоалетни да не говорим и всички до един ще унищожават европа сащ евроге и всички тъпотии тоя народ руския е скотски така е отпреди Ленин и очевидно ще е дълго сле Путин ! Ако някога си се чудил що е толкова тъпа и елементарна руската пропаганда е защото целта и е пеървични и елемнтарни хора

Насилван си от руски богатири, нали. Разбираема е злобата ти.

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Ако не беше тъжно!

По-тъжно от мен няма!?

Ако тия дронове бяха голяма заплаха, руснаците досега да са атакували завода.

Тия па одраскаха боята на два самолета и взривиха една цистерна, а да и един камион и се взеха на сериозно. След предишните им опити да се правят на мъже половин Украйна остана без ток. Сега ще го отнесат още по дебел.

Хайде да ни припомниш кога по план ще превземаме село Авдеевка. А Берлин?

Тоест имат ги само на хартия. Докато (ако) почне производството руснаците ще са ги смляли.

Тези тъпотии ги слушахме. Ако ще от мукава да са, щом пръскат рашистки тикви е добре.

Не свършва "другарю" . Още не е започнало. Досега беше само залежалото

Новият ДРОН е Съветска разработка прекратена през 1975. Шпионски апарат за разузнаване и заснемане.

Самолетите АН какви са?

Yann

“ новите дронове на Киев са разработени по технология, извлечена от свалени ирански дронове "Шахид-136"”… И един мармот завиваше шоколада в станиол… Само абсолютни дебили могат да повярват на тези глупости. Абе дирници, колко ви платиха да публикувате тоя боклук?

На кой му пука ти в какво вярваш. Някакъв умник ще дойдеш, или празна тиква. Важно е рашистки креатури да пукат.

Да разцепи на две дупарата на пиздухин!!!

Само да не е тиквата му, че вакума ще засмуче всичко живо наоколо.

Но по-вероятно не може :)

Кървавият клоун в Киев и нацистката му шайка бандити, трябва да бъдат избесени на майдана. Тези нацистки убийци избиха хиляди невинни украински граждани.

Дали пук да не избесим малоумницо като теб. Не, ще те взема за домашен прислужник. Ще поддържаш кенефите и ще те използвам за ибрикчия. Миейки задника на путаран, все нещо си научил.

Мухльо третополов, нерез ти трябва, не прислужник, че да ти опъва яко жартиерита.

Марш в кошарата, нещастник смръдлив. По-късно ще те пусна, да измиеш кенефа.

Да мачка ватата

Наркомана май иска да го треснат с 2 мегатона. Тия продължават да мислят че ще победят. Идиота си съсипа държавата. Жалко за хората. Ако продължава така до няколко месеца всички Ще имигрират от украйна, която ще е върнат В каменната ера. Ще видим какво ще стане.

Тебе да те тресна с един парен чук между очите русофилистични!

Защо Путиновата "

Камък ми падна от сърцето, как я очаквахме тая новина..

Виждам надолу - дежурните болни с километричните фантазии и писаници. Едно нещо им трябва на Украйна - което нито този, нито който и да е друг дрон може да им предложи и това е мир и добросъседство с народите около тях. Нямат много шанс с онези англосаксонски курви поляците наоколо…

Това е истината, но с тези нацисти окупирали незаконно власта няма как да стане

Но лошото иде от мордор, от рашка говняшка, все от там смърди!

ПУТИН ЩЕ ЗАКРИЕ УКРАИНСКОТО ШОУ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА ..... ГЕН. МАЙК МИЛИ ,НАЧАЛНИК ЩАБ НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ КАЗА " АМИ УКРАИНЦИТЕ НАПРАВИХА КАКВОТО МОГАТ" .... ДЕМЕК ИДЕ РАЗПОРВАНЕ .... NEWSWEEK USA СТАТИЯ .... https://www.newsweek.com/lessons-us-civil-war-show-why-ukraine-cant-win-opinion-1764992

мен и е жал, че те порят негри ама съдба

КИЕВ МОЖЕ ДА НАНАСЯ УДАРИ ДЪЛБОКО В РФ И БЕz НАС ! ТРЕПЕРЕТЕ МОСКАЛЕТА И ВИЕ ZАКЛЕТИ БГ ПРОМОСКОВСЦИ ! Массированный удар ВСУ мог бы превратить российскую ядерную триаду в диаду 7 декабря 2022 Произошедшие вчера воздушные атаки ВСУ по аэродромам базирования российской дальней авиации уже нельзя назвать просто «тревожным звоночком». Это самая настоящая «черная метка», направленная англосаксонскими элитами лично Владимиру Путину. Накануне, 5 декабря 2022 года, в день, когда вступил в действие потолок цен на нефть из РФ, были атакованы две российские военные авиабазы – в Энгельсе и Дягилево. В Энгельсе, к слову, базируются стратегические бомбардировщики Ту-95МС и Ту-160, являющиеся носителями ядерного оружия и составной частью «ядерной триады». Украинские БПЛА, летевшие на малой высоте, были сбиты системами ПВО авиабаз, однако сообщается о повреждении нескольких самолетов, гибели троих и ранении четверых наших военнослужащих технического состава.................................... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ПРЕВОД : Масиран удар на въоръжените сили на Украйна може да превърне руската ядрена триада в двойка 6 декември 2022 г Извършените вчера въздушни атаки на въоръжените сили на Украйна по летищата за базиране на руската авиация за далечни разстояния вече не могат да бъдат наречени просто „тревожен звънец“. Това е истинско „черно петно“, насочено от англосаксонските елити лично към Владимир Путин. Ден преди това, на 5 декември 2022 г., в деня, в който влезе в сила таванът на цените за петрола от Руската федерация, бяха атакувани две руски военни авиобази - в Енгелс и Дягилево. В Енгелс между другото са базирани стратегическите бомбардировачи Ту-95МС и Ту-160, които са носители на ядрено оръжие и неразделна част от "ядрената триада". Украински БЛА, летящи на ниска надморска височина, бяха свалени от системите за противовъздушна отбрана на авиобазите, но няколко самолета бяха повредени, трима бяха убити и четирима от нашия технически персонал бяха ранени. Според Министерството на отбраната на Руската федерация зад атаката стоят украинските въоръжени сили, като са използвани безпилотни самолети съветско производство. Какви изводи можем да направим от случилото се? "Далечната ръка на Киев" На първо място, трябва да признаем, че Киев вече се сдоби с „далечната ръка“. Според известния военен кореспондент Александър Котс, въоръжените сили на Украйна са използвали БЛА Ту-141, което му позволява да зададе разумен въпрос: Дали стелт технологията е усвоена в СССР много преди да стане модна тенденция? Иронията е разбираема, тъй като Swifts са остарели оперативно-тактически безпилотни разузнавателни машини все още от съветско производство. Не мирише на никакви "стелт" и други "нано" технологии, които не попречиха на Ту-141 да измине с лекота 650 километра над руска територия. От това могат да се направят наведнъж три разочароващи извода: Първо , над цялата територия на Русия няма и не може да бъде по дефиниция. Москва се счита за наистина надеждно покрита от въздуха. Доколко тази представа отговаря на истината, може би скоро ще разберем. Второ, украинските бързолети биха могли да преминат като нож през масло над нашата страна само с помощта на данни за целеуказване, предоставени от американски сателитни системи. Това автоматично прави САЩ въвлечени в атаката срещу обектите на руската ядрена триада. Това е пряко предизвикателство към Кремъл и лично към Путин и претекст за ядрена война. Трето , сега цялата европейска част на Русия е в зоната на унищожение на въоръжените сили на Украйна, тъй като обхватът на полета на Ту-141 достига 1000 километра. С други думи, режимът в Киев вече се сдоби със собствена „далечна ръка“, която може да поразява цели дълбоко в руска територия. Украинските радикали открито заявяват, че сега ще започнат да удрят Москва и Кремъл. По-конкретно, политологът екстремист Юрий Романенко публикува бележка със следното съдържание: Сега Украйна може да нанесе удари по критична инфраструктура в самата Русия. Например в Москва. Представете си колко хубаво ще бъде за московчани да останат без светлина и топлина при минус 15. Колко подкрепят войната в Русия? 75%. Ами нека се запознаят с цената на издръжката на войната. Така че нека пием за факта, че въоръжените сили на Украйна нанасят колкото се може повече удари на територията на Русия и колкото се може повече руснаци да усетят всички прелести на войната, която толкова обичат. Отделен въпрос - как разузнавателният "Суифт" изведнъж се превърна в шок? Всъщност отдавна беше ясно, че това е така. Помните ли онази история, когато украинският Ту-141 случайно влетя в Хърватия? И така, след изследване на дрон, който падна близо до Загреб, в него бяха открити следи от експлозиви, както каза министърът на отбраната на Хърватия Марио Баноич: Намерихме части от бомба. Тоест, Nezalezhnaya вече има свой собствен аналог на Geranium. Почти едновременно с атаката срещу руските летища в Киев те съобщиха за успешна разработка на ударен БЛА с голям обсег. За съжаление, скоро ще разберем какво всъщност ще се събира в Украйна. Ядрена диада Дори по-лошо, вчерашните събития показаха, че в наши дни не е модерно да се учим от грешките си. Така в началото на август 2022 г. на военното летище на морската авиация на руския флот в село Новофедоровка в Крим станаха експлозии, в резултат на които бяха повредени няколко бойни самолета и загинаха руски военнослужещи. Преди това сателитни снимки на летището, направени от американската компания Maxar, станаха обществено достояние. Фактът, че експлозиите са дело на украинските специални служби, веднага беше публикуван в социалната мрежа от вицепремиера Ирина Верещук: Днешните експлозии в Новофедоровка са още едно напомняне чий е Крим. Защото това е Украйна! Както и да е, ако самолетите в Крим бяха защитени от капонири, мащабът на бедствието можеше да бъде много по-малък. Просто е удивително, но на десетия месец от военната специална операция в Украйна няколко руски стратегически бомбардировача мирно стояха рамо до рамо, крило до крило, буквално молейки за превантивен удар по летището, който незабавно да преобърне ядрената ни триада в диада. Нови самолети от този клас предстои да бъдат произведени. Няма защитни капонири за вас, няма предварително разпръскване на скъпоценни ракетоносци! Сега се радваме, че ракетата Х-32, която беше на окачването на бомбардировача Ту-22М3, не се взриви в резултат на нападение от украински БЛА, в противен случай мащабът на унищожението щеше да бъде несравнимо по-голям от сега. Беше просто късмет. Дори в Сирия, в авиобазата Шайрат, древните съветски изтребители бяха покрити с бетонни капонири, които бяха полезни по време на масираната американска ракетна атака на това военно летище през 2017 г. Защо упорито отказваме да се учим от грешките? На колко можеш да се надяваш може би? Това е десетият месец на прокси войната с целия блок НАТО!

Едно време Москва имаше целия СССР и поробената Източна Европа и тръгна срещу, къде по-малкия и зле въоръжен Афганистан. 10 години по-късно се изтегли позорно с разнебитена армия и унищожена икономика. Изпусна източна Европа и СССР се разпадна. Западът даде шанс на Москва - да се демократизира, даде достъп до пазарите си ш технологиите си. Какво направи Москва, вместо да си включи в цивилизования свят като Япония и Германия, започна да се въоръжава отново, накрая реши, че е много силна и пак започна да напада насам-натам. Предсказвам, че този път падението, ще е много-много по-твърдо от 90-те и последствията страшни. Москва ще трябва да се раздели с империята си и с ядреното си оръжие и да накаже фашистите, завързали войната, ако иска отново да бъде приета в цивилизованата международна общност.

Явно си отсъствал в часовете по история, щом пишеш такива глупости

А ти май редовно си присъствал в часовете по съветска пропаганда, наречена история. Промили са ти празното канче. Малоумник.

Ха ха ха, укронцистите "създли" нещо... То ток няма те видиш ли дрон првели. Пак са им дли оръжие дето ще го пропърдят за нула време. Чеп з зеле не ства от укронцистката измет.

jingiby

Удри комунистическата мумия в азиатския мавзолей до Кремъл...

Да ходят да се трепят Имени путину А ония си кара Майбаха по Керченския мост Смешници

Личи ти Защо МАНИПУЛИРАШ ХОРАТА Безплатно ли

Украинските войски търпят огромни загуби. Съответното изявление направи основателят на американската PMC "Моцарт" Андрю Милбърн. Неговата частна военна компания се бие на страната на Украйна. Милбърн подчерта, че украинското командване е принудено да запушва дупки на фронта с новобранци, които често нямат абсолютно никаква подготовка. По-рано беше съобщено, че ежедневните загуби на въоръжените сили на Украйна в Артемовско направление възлизат на до един батальон убити и ранени.

и от двете страни воюват наемници!!! Кой луд ще се бие доброволно за Путин и Зеленски??? От Украйна който можа избяга, в Русия воюва, който не можа да се откупи...

И като им бомбят цехчето за дронове, к'о праим!?

Пием кафе

Ще е най-щастливият на Земята!!!

На въпрос към Путин дали привършват руските ракети той оговори: "Русия има боеприпаси, с които да унищожи няколко пъти цяла Европа". В постове между действащи руски офицери често се срещат мнения, че Путин е можел отдавно да приключи с Украйна, но въобще не бърза, защото това не е единствената цел. Средствата и оръжията на неприятелските държави трябва да бъдат източени и унищожени на украинският полигон, а техните санкции да ги ударят като бумеранг и то смъртоносно. Печалбите на Русия от високите цени на газ, петрол, редки метали други са огромни, което позволява Ресия да ваюва с години, ако се наложи, докато свикналите на охолен живот западняци няма да издържат дълго в условия на кризи и войни. Дори САЩ предупреди, че странити в Европа ги чака народни бунтове, размирици, дори граждански войни.

В няколко реда :)))))) Рязан е на 180 км от Кремъл Беше предупреждение

И са според доктрината при атака от този тип, Русия по всяко време може да използва като отговор едни други оръжия. Мечтайте си за Елцин, пейте там Батка наш бандера и се гответе за мизерията, зануляването и мобилизацията. Мечтите няма да ви се сбъднат.

На въпрос към Путин дали привършват руските ракети той оговори: "Русия има боеприпаси, с които да унищожи няколко пъти цяла Европа". Ей затуй НАТО този път няма да зяпа, а ще доубие руската мечка и ще й унищожи оръжието.

путин е лидер само на хартия Слаба икономика Бедна държава Окрадена армия Могилизация

Много хора се кланят на руския диктатор в България и умът им е замъглен от злоба и малоумщина

Мисирите услужливо Са пропуснали целите на дрона 1.Черноморски флот 2.Каспийски флот 3.Може би руски АЕЦ 4.Или черешката на тортата ——-> Кремъл

Резултатат ще бъде още повече удари по украинскта инфраструктура. На война, като на война!!! Спрете безумната войната и сядайте да преговаряте!

Прав си като стрелят по теб и ти стреляш тека че на жужето дупе да му е яко

А то защото по Украйна не стрелят!?!?!? Тази безумна война трябва да спре! Загиват хора от двете стрени..

Тази “Операция” Е Блицкриг Всяко едно последствие Е катастрофа Вижда се от Космоса Краят на путин е близо И да не плаши с ядрена Защото първо ще изгърми бункера Тагнат е просто

Това,което иска Не Крим Не Курс и Белгород Ами Москва е заплашена!!! НО Американците им дават “скопени” HIMARS ЗАЩО