Коментари - Какво знаем за израелската противоракетна система, с която може да се сдобие България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами знаем,че ще ни одере кожата от гърба,а работа няма да ни свърше.

Тая ракета прилича повече от самолетите на това с което ще се сдобие България.

Да си бяхме разработили нещо подобно вместо да даваме милиард и половина за самолети на хартия.. ?!??! Загубена нация сме..

Бай Тодоре, бай Ганьо все го е страх да не настине и да не се мине. Дребната душица само за кожицата си мисли. Докато ние лапаме мухи всички комшии се въоръжават здраво. Скоро и макетата ще имат по-силна армия от нас. Или купуваме сега или после ще се вайкаме

Нали има 4 безплатни американски бази у нас да ни пазят? Нали имаме и 8 ф16 за умопомрачаваща сума (вярно, хартиени, но все е нещо?

Платихме на САЩ за безполезни самолети, ето че и Израел дойде. Спорно е доколо тяхната играчка върши работа срещу "класически" балистични ракети. Но гарантирано е безполезна срещу хипрезвоково оръжие.

Зависи как се смята. Една разработка може да се сметне и с милярд и със 200 милярда. А много често такива данни са манипулирани.

...кой в България ще го разработи - инженерите дето влизат в ТУ с тройка по математика. Щото само IT специалисти не могат да я конструират. Освен това кой в Българяия ще я изработи - ни е нямаме никаква експертиза в подобни оръжия.

Добре изглежда. Ще праска руските боклуци.

Не трябва да купуваме нищо, в чието производство не сме включени пък ако ще и с болтове и винтове! Трябва да правим у нас поне крилата или опашката на ракетите. Не може да сме пазар и да чакаме да сме богати! Да купуваш такива неща без да участваш е недалновидно и ще ни носи бедност.

Много интересно, какво ще стане ако на височина 100 км. свалим с тази нова система ядрена ракета над България. Доколко ще е по- добре да разпръснем радияционният взрив над цялата ни територия равномерно, от това да я оставим да гръме на земята. С две думи какво като имаме ракета, която ще взриви друга ракета над нас? Резултатите ще са неизвестни в ползата на това да имаме такава.

Само му даваш независимо каква тема И той е роден компетентен Няма хънта мънта

Абе Гогов, "редакторе", престани с това твое "прихваща".... Прихваща се трипер или неграмотност, да речем, а летящ обект се прЕхваща...

с този пасаж,,Системата обаче е почти безсилна пред маневриращи хиперзвукови глайдери и хиперзвукови крилати ракети,, е и какво ми я хвалите реклама

Глупи, на 100км височина си има радиация и без да взривяваме ракети.

Това е остаряло преди да напусне чертожната маса. Ефективно било.... срещу неманевриращи ракети, демек по балистика.... Абе алааанколу, то вече 10 години всички ракети са маневрени, не само хиперзвуковите. Ама явно има едни кинти за усвояване.

Ща прЕхвана И ща насера

Докато ни задължават да купуваме

че то IT-то си е чиста математика :)) това , че последните 20 години е обърнато на занаятчийство , не променя нещата . 1% са физици и математици и останалите 99% търсят samples в stack overflow-a

Ще ни излезе 2 милиарда на нас. Все някъде се започва.

Se taia

Приятелю, върни се в основния клас и научи как работи една атомна бомба. След това научи какво е радиация (не не е прах или течност сама по себе си). После ела да коментираш тук, че си леко смешен...

И имаме още от нея. Не ни трябват нищо от Израел. Айде БЛАГОДАРИМ няма нужда. Освен това е горе пише 80% финансирано от САЩ и 20% от Израел. И освен това не е ефективно, ако ще не в Космоса, извън космоса да лети ароуто им: Цитат: "Системата Арроу - обаче е почти безсилна пред МАНЕВРИРАЩИ хиперзвукови глайдери и хиперзвукови крилати ракети. Причината е, че целите й обикновено следват предварително начертан път, който макар и трудно може да се изчисли и предположи с голяма точност." Точка. ........................................ Преди 100 ГОДИНИ гениалният балканец (свидетелство за раждане на български език) Никола ТЕСЛА е направил супероръжието с идеята - ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДА ГО ИМАТ - ЗА ДА НЯМА ВОЙНИ на планетата ЗЕМЯ! "Ню Йорк през юли 1934 г., на 78-ия си рожден ден, Никола Тесла е на първата страница на „Ню Йорк Таймс“ с неговия „лъч на смъртта“. Според статията оръжието може да генерира достатъчно енергия, за да свали 10 000 вражески самолета от разстояние 400 км. (?) Явно е открил, че може да насочи поток от плазма с твърди частици на големи разстояния, нещо като насочена мълния. Нарича го „лъч на смъртта“. !!! ....................... Предлага го в навечерието на ВСВ на САЩ за да се рекламира да НЯМА война, и всяка държава да го притежава! Откритието се предлага заедно с атомната бомба на Айнщайн. Но "факторите" в САЩ преценяват, че до атомната бомба могат да стигнат и други държави, затова я при като оръжие. Не приемат откритието на Тесла .... защото е уникално недостижимо и прочие... Ако ще даваме милиарди - то да бъде за плазменият "Лъч на мира, на отбраната"!

а кой има маневриращи хиперзвукови глайдери и хиперзвукови крилати ракети ??? 99% от тия които се използват в света тая система ще ги свали

...каква неграмотност!

за разлика от конвенционалните експлозиви, които са относително лесно запалими и експлозивни при повишаване на температурата, огън, искри, налягане ... ядрените бомби (бойни глави) представляват изключително сложен механизъм за предизвикване на ядрената реакция. с други думи условията за експлодирането на ядрена бомба са толкова конкретни, че минимално отклоняване от тях означава че бомбата няма да експлодира. ако Ароу 3 или друга ракета унищожи балистична ракета във въздуха, просто ще се посипят радиоактивни отломки, които сами по себе си са животозастрашаващи за хората които влизат в пряк контакт с тях, но ядрена експлозия няма да последва.

Иване, Иване, кой те хване кеф да му стане. Преди да не мислиш, че СССР е плащал да има бази тук. Дори е имало разположени ядрени ракети. Чети https://pan.bg/view_article-49-20234-en-v-bylgariya-e-imalo-3-syvetski-podeleniya-prigodeni-za-syhranenie-na-yadreni-boepripasi-chast-2.html Първо самолетите не са платени още. Парите са в Българска сметка в САЩ. Втори не 8, а 80 да бяхме купили без сюъзници си никой. До сега както виждаш работи схемата.

Ще ми прихванете Ярс на кукуво лято!

само да те просветя малко, Ракетата "Авангард" е способна да лети в плътните слоеве на атмосферата с междуконтинентален обхват на действие със скорост, превиващата скоростта на звука с повече от 20 пъти. Когато се придвижва към целта, плъзгащият се крилат блок извършва така нареченото дълбоко маневриране - както странично, на няколко хиляди километра, така и на височина. Това го прави абсолютно неуязвим за всяка система за противовъздушна и противоракетна отбрана, мога да ти напиша още няколко модела

Ами нищо не знаем.....Но предполагаме.... Президентът лобираше"натискаше" за "Грипен" ,ГЕРБ лобираше за "Ф-16".... Сега средства за ПВО.....Кой има интерес да ни напада...!? На "Юг"граничим със съюзници по линия на НАТО...!?На север пак НАТО...!? На запад кой от кой по-слаб...!?За да ни нападне някой ,трябва да сме заплаха някому...!?Нашата импотентна армия ,кого може да уплаши...!?

Кой е свалял активирани ядрени бойни глави от орбита? Цялата тази "технология" е само на хартия и реално опре ли се до нея на никой няма да му пука дали работи или не при всяко положение цивилизацията си отива. Продават плацебо Мошетата. Единствено ефективна тази система може да бъде срещу ракети на треторазрядни тарамбуки.

Какво знаем: - с пари е - стигнем ли до използването и значи всичко е загубено - от израел и сащ в последните 10 години нещо само на война го избиваме - сделката дано не е като със самолетите - вари го ,печи го дорде не се омацаме до лактите в конфликт, няма да ни оставят на мира

Комисионните Елане ,комисионните.....

Сармат ,Ярс и хиперзвуковата ракета Циркон ще минат,като парад през небето на Европа

майка ви тролска да еба

За всичко израелско знаем, че 90% работи за евреите и 10% за този, който го е платил, ОТ ПАМТИВЕКА!

Две полусфери се сблъскват изстреляни от обикновен експлозив. Ядрените бомби може спокойно да ги подритваш и взривяваш.. няма проблем. Тури си въже на шията моля ти се...

Само дето ние не "купуваме", а плащаме и обикновено не получаваме.

А за плоскоземците знаем, че мозъците им не работят изобщо. 100% щета.

Чифутско ли е бегай !!! Скарахте ни с братята ни , най-силните във военното дело , за да ни подложите на чифути и кравари , да ви ебем у педалите !!!

Може и да не се сдобие. Обикновено ние не "купуваме", а плащаме и не получаваме.

А за плоскомозъчните знаем , че нямат много гънки .

Айде пак да седнем на еврейските бляботини!? Айсиктир ве!? Наистина ли натото се управлява от гърчави джендъри, дето нямат 2 грама мозък в главата?! Печалната истина е - да! джендъри без грам военно познание и безмозъчни лелки управляват натото! Значи, за тая система най-важното е - Arrow 3 е екзоатмосферна хиперзвукова противобалистична система. Това означава, че тя може да прихваща противникови балистични ракети, летящи на височини над 100 км. И това е толкова остаряло както концепцията за самолетоносачите, които са излишно желязо на фона на новите руски ракети. Особено след тяхната демонстрация в западна укропия. Та по същество - въздушните атаки вече имат ново направление, което предстои да се усъвършенства в близкото бъдеще. И то е масово използване на нискобюджетни дронове. И тая система за дроновете вече е демоде! Тя не може да отговори на това предизвикателство.

Мале мале колко космически гении и физици има тука. Четеш и невярваш на ушите си.

Евреите може да са всякакви, но с Израел никой не си позволява да се ебава. Нали така, ватници? А Мадър Раша я пердаши Украйна на лягане и на ставане. Скоро рашките ще умират от глад и ще се радват на Москвич и Панелка.

Знаем че България е суверенна държава и всякакви американски, руски, турски... чужди войски са нежелани тук. За справка четирите американски бази, които са тук и нашето правителство изобщо няма информация какво и какви експерименти си правят с нас!

И страх тресе натовците - впрегнаха ЦЯЛ ВОЕНЕН СЪЮЗ срещу ЕДНА Русия?! Срам и позор за щастривият "отбранителен" съюз! Защо НАТО бомби над Югославия в 1999 г. с ОБЕДНЕН УРАН Балканите и отрови всичко - земята водата животните човеците?

Пич, изненадан съм от чистотата на простотията, която демонстрираш. Ти си уникат.

Това означава две неща. 1. Подготовка за ядрена война. 2. България се превръща в мишена за тактически ядрен удар.

Все пак имаме напредък. Досега дадохме илиарди за самолети на хартия, сега ще дадем още милиарди за ракети на анимация. Ура, другари еврогейтаци!

копаят ли ва, отглеждат ли ва?