Какво знаем за новия процесор на iPhone 12

A14 е първият чип на Apple, направен по 5-нанометрова технология

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А14, както и А13, имат по-висока производителност от много high-end лаптоп процесори. Спокойно изпълнява тежки задачи като видео обработка.

Поредната ненужна и вредна за здравето вещ. Да преброим тиквите отново

като не знаете нищо, как може да ги пишете тези глупости

Безполезни дрънкулки.

Точно за това си мечтая да играя ултра тежки игри на 6 инчов екран на телефон и да ми преработва снимките да не са реално а като фотошопирани дори и да искаш просто реална снимка без хиляди автоматични корекции.

Уважаема редакция, Пълен член се поставя, когато думата е подлог в изречението. В заглавието трябва да поправите на "новия". Съсвем просто правило, за да не се допуска такава грешка е - след за, при, под, над, до, около, към и подобни няма как да има пълен член!

На кой му пука за някакъв нов, напълно ненужен процесор!? Дай да дадем кинти! Стоенчо, пиле шарено, ако теб те кефят мобилните таралясници, ходи бачкай при... не им знам имената в бг-то! Досаден си

League of Legends не може да се уиграе на iPhone, защото Ябългата я изтри от магазина си за приложения злоупотребявайки с монополното си положение.

както винаги повечето е хейт иначе iphone е най-добрият

Насирате се вече с тия телефони... то не бяха невронни мрежи, изкуствени интелекти, хиляда камери и куп ненужни простотии... Това е телефон мамка му... що не вградите и система за управление на крилати ракети C-400, дстанционно управление на ядрена подводница и автомат калашников...