17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да оцелеят, да оцелеят... колко ще оцелеят в тези самолети в случай на ядрена война? Или в бункери. Дни... седмици да са. Че дори месеци да са- това ли ще поиска който и да е?! Разбира се обаче, тук говорим за едни странни хора, които ръководят света, така че...

Хубаво де, да предположим че ще оцелееят някак си, а после какво, вождове много, обаче няма индианци?

Авторът на тази "аналитична статия" несъмнено е подтиснал призванието си да е полски пазач, а с изявата си в сайта нанася доста вреди на непредубедените читатели с неточните информации, посредствения стил и граматическите грешки в изложението си.

Земята ще остане, вселената.......... всичко необяснимо за ограничения човешки мозък............... Апокалипсис само БОГ може да направи.................. Простия човк само зло и страдание........... МНОГО СА ВЕЛИКИ????? ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ ДА НАПРАВЯТ ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА МУХА И ДА И ВДЪХНАТ ДУША??????? ПЕ....И :)

И аз имам самолет на Апокалипсиса в гащите!

Като бункер СССР били създали почти град под Урал. Но при тях действа и автоматична система за отговор - Система Периметър (Dead Hand). Тя по датчищи на около 30 критерия, пръснати из територията, решава, дали има ядрен удар и започва някаква комуникация и стартира процеса на команди за изтрелване на всички достъпни ракети, по предварително зададени цели. Като преди са изтрелвали и ракети които само да подават сигнали към другите. Целият процес е без участието на хора, освен че могат да го спрат. Изграждат я след като САЩ разглеждат стратегията за първи удар. Сега се счита, че само Русия на теория може да я осъщестестви, да атакува така, че противникът да не може да отговори. Но поради многото пръснати бази, едва ли е вярно. Преди имали двете държави ядрен арсенал да унищожат 70 пъти човечеството.

Най- ми харесаха балистичните подводници!

Сигурно визират ракетите им, като траектория на полет. Но не са се изказали точно.

Илюшин не е ли украинска машина? Как президентът ще разчита на украинците, за да дава заповеди на подводниците?

Не, това е машина на СССР.

"балистичните подводници в океана"..........

"Балистични подводници." Отивам да се гръмна. Не може човек да не знае за "балистичните подводници", а аз не знам.Простете ми, но с такива повърхностни знания нямам място на този свят. Сбогом.

Няма самолет без ел.генератор...

Помните ли онази стара реклама на Балкан? Вози до този и до онзи свят. Никой не може да се мери с Българските технологии свише .

снимка номер 3 кърти : ИЛ 86 с котелен комин :)

Сега вече е снимка № 4?!?

при ядрени атаки от двете страни, след седмица умрели от глад, нали пак ще кацнат.

Брях! Кое е туй нящо дет лети седмица?

Руснаците няма да имат възможност да се възползват от тези самолети,защото ще ги ударим толкова силно и толкова бързо,че ще се чудят откъде им е дошло

че толкова бързо удряте?

На теб ли да се обяснявам бе...сопол

Кои ще ги ударите?

Ние...

за богоизбраните Робинзоновци .По-близо до Церн , за да имат прехрана.

Стигне ли се до тези самолети, пишете целия свят бегал...на оня свят.

"Балистични подводници" !!!! Бах маму, докъде е стигнала техниката !

Тръгнат ли "конниците на Апокалипсиса", пиши човечеството бегало!

при ядрен апокалипсис боинга няма да има на кого да дава заповеди щото отдолу няма да има нищо

и летища няма да има и боинга може да кацне на ника ти

някой отгоре щял да ми дава заповеди . наеш га ша стане . да кацне и тогава