Капсула за самоубийство може да заработи скоро в Швейцария (снимки/видео)

Своеобразният 3D принтиран ковчег ще се използва от хора с нелечими заболявания, които искат безболезнено да сложат край на живота си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова лесно и отдавна измислено средство. Ефективно, евтино и безоказно. Купуваш си билетче, качваш се на ешафода, слагаш тиквата на дръвника и сам натискаш копчето. Хиляди зелки са отсечени така и нито една рекламация до момента... еврогейски капсули... тинтири минтири.

Сигурно ще е много скъпа тази услуга, но без паника, винаги може да се ваксинирате безплатно и доброволно.

Евреите дали ще си я купуват ?.

Там ще им потрябва. При тия големи пари, дето ги имат, и отрицателни лихви - то си е за самоубийство.

При толкова много пари в тази държава се правят съревнования кой по -голяма щуротия /глупост/ да измисли.

Това ще има търсене в Европата, където притежването на оръжие е проблемно. Иначе в Щатите няма да има никакъв пазар, тъй като всеки може за 10 мин. да иде съвсем законно със $100 и лична карта до близкия магазин и да си купи пищов с един патрон.

Хората с нелечими болести не могат и пръста да си мръднат дори, та камо ли бутон да натискат. Ще трябва капсулата да действа само на умоляващ, изпълнен със страдание поглед!

Да си я ползват със здраве!

100% измислено от фен на Сесека така посещават мачове на любимият отбор

Германците отдавна са изобретили подобен уред, дори са го ползвали на групов принцип.

Добър си, от мен 10/10.

Не е нормално това. Някакви изроди ви пробутват смърт в очите и вие ги мислите за филантропи?!

В България ДАНС, МВР и Пернишката секта се грижат за самоубийствата!

Наистина има нужда от това.Не знам как да се помогне на хората отключили психически заболявания или онези старческите изменения.

Хахаха... това е някъв 1во априлски майтап, ама дирниците се навързаха като мухи на фъшкия.

Ще ги продават ли на изплащане?

ама защо капсула, то вече има легално шмайзер, модерна, янсен, мансен, то това същото. Само дето ще е бавно и мъчително.

Бегай да пазаруваш, личи си че си неизлечимо мозъчно увреден.

Самоубийството е най големия грях,не трябва да се позволява това! Трябва такива хора да се накарат да повярват и да се борят да се излекуват,а не да им се помага да се самоубиват... Има много случай на повярвали хора, с които се случват чудеса и се излекуват,но първо трябва да повярват...

Не знаеш какво говориш!

А нещо полезно, не можаха ли да измислят ...

Тази Новина трябва да се разследва от Главния Прокурор и ООН .

Да дойдат да живеят в България. Бързо ще им омръзне живота

Аре сега, чак пък толкова. Ако ти е омръзнал живота то нещо у тебе не е у ред.

Защо е този зор да не легализират тежката дрога?!

Пуснете първо тия от СЗО-то, те са бустерно факсинирани и тях вируси и азот не ги хваща.

Този свят се е затичал с всички сили надолу към пропастта.

Смъртоносен азот... браво. Използва се инертен газ, човек не усеща задушаване, защото си диша нормално, просто губи съзнание от липсата на кислород.

Вече си умирал така ли? Ми то като се натровиш с въглероден окис, пак е същото, дишаш си, ма се задушаваш, хич не е фън!

Изобретателят на гилотината сам е бил гилотиниран за удобство...

Да не се ваксинираш е престъпление, нали? Баси малоумните дебили

Престъпление е да не участваш в клиничните изпитания на медицински продукти с неизвестно съдържание, защото е патентовано. Някакси, когато шефът каже всички да участват в игра на руска рулетка, не е честно да биеш отбой и да се скатаваш!

Самоубийство посредством задушаване ми се вижда доста мъчително...

Дават ти газ като при упойка и нищо не усещаш освен кратка еуфория и след това заспиваш и не се събуждаш. Няма нищо общо с “мъчение”.

Самоубийството е вариат да приключи страданията на неизлечимо болни хора...

Самоубийството, независимо от причината и мотивацията, е най-тежкият и непростим грях пред Бога - Творецът на живота, защото самоубиецът след смъртта си няма как да се покае и поиска прошка от Него! Уви, душата му е осъдена на вечно страдание в ада...!

Библията или отчето ти каза това?

ай стига с тоя бог! И хич не ме плаши, че заради богохулството си ше ида в ада, щото аз отдавна вече живея в него! Аман от промити мозъци!!! Имали нужда хората от морални правила - измислили си религия, е тва е бог! Проекция, а не създател и всякакви там други врели-некипели!

И какъв е проблема вие набожните да се гърчите в мъки и телесни течности, а ние неверниците да си отидем с достойнство, ако ни се наложи? На вас никой не ви пречи да умирате бавно и мъчително, защо вие искате да решавате за другомислещите?

Да влиза този,който го е конструирал и без повече проби.

Откачени, извратени. Кой ненормален е мислил, проектирал и изпълнил това? Ако неизлечимо болен желае да си прекрати мъките преждевременно винаги може да се натъпче с приспивателни. Няма нужда от нищо друго. По онези ширини наистина живеят болни мозъци.

Ганьо, ти живееш на същата географска ширина или паралел нищо не ти говори. Присмял се Ганьо на най - богатата държава в Европа, че и почти по целия свят. Гвоздей за дисагите ти с розово масло в банята във Виена ще търсиш ли?

Не минава. Епстийн е богат. И педофил. Осигурявал младо месце за Гейтс, Клинтън, Тръмп, Мъск, принц Андрю и още цял списък с умно, преуспели, богати извращения, на които се кланяш, защото имат пари. Живял съм в Швейцария, Англия и Дубай, нагледал съм се какви са супер хора. Дори не си излизал от България, нали?

А на Луната ходил ли си? Глупак!

И дори да имам възможност, няма да отида. Защото ти си паднал от там и не искам да ставам като теб.

Идиот!

А зелен сертификат и бустер трябва ли?

Интересна и оригинална идея и продукт. А дали няма да е по-евтино, сигурно и екологично да се наема и да се използва многократно?