Кибершпиони на Китай пробили акаунти на западни институции, ЕК не е засегната

Хакерската група е фалшифицирала цифрови токени за удостоверяване на автентичност, разкриха от "Майкрософт"

Обратно в новината

Коментари - Кибершпиони на Китай пробили акаунти на западни институции, ЕК не е засегната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изяснихме, западна Европа не е в ЕС...

Ааа, те от ЦРУЗ И МИ-6, И Германското разузнаване лапат мухи!!! Те не хакват, спят!!! Малоумницииии!!!

Тези са назад от нас..

Цифрова самоличност, а? Лична карта и паспорт в телефона, а? Ко каза, ко? И утре като се окажеш собственик на задлъжнели фирми, изтеглил си кредити и са ти продали имота през собственоръчно поставения ти подпис, на ЕК ли ще жалваме? И не започвайте да ми обяснявате за защити, всичко, направено от човек, може да бъде пробито от човек

Това хакерите ще бъде данък за нас. Не че има толкова зли хакери, просто давос решиха че киберзаплахите са приоритет, който налага тотално следене и цензура в интернет. Понеже руснаците са победени, според западната пропаганда, вече не е модно да пише руски хакери, а китайски. Набеждават ги, за да може да се отвори опцията за война, както и контрол над населението. Сноудън беше прав!

За вас русофилистиците:)

Ти какъв си?! Джендърски малоумник ли!!! Мухльо!!!

Търсят те двама с лопати и един с кирка !!!!!!!!

Беше грешка да приемеат шикмооките в световната търговска организация ... абе трябваше да оствят Китай да произвежда пластмасови легени както беше до 2000 година ....Грешлата на запада е ,че разви силна икономика в диктаторска държава с псевдо-комунистически едноличен режим

Грешката не е на запада.....а на определена група хора които претижават запада :)

Сто е еврейска пумия, на която никой не му трябва. Сто не може да бъде управлявана от фашисти.

"Грешката" се допусна защото западните нации не можеха вече и не искаха да работят ! Смръдливите (днес) старци решиха, че бедните ще работят, а "западят" ще се занимава само със спекула и господарстване. А и освен това,нямаше как да одържаме населението на "запдя" в подчинение - то може да слушка само ако прекомерно папка. Разни там работнически и леви (иситински леви) партии бяха унищожени, като просто махнахме предприятията. Да ама не ! Господ не го е измислил така този свят ... ... и веднага се появиха "страничните" ефекти които краварите от фащ бяха пренебрегнали. Китайчо, Индия, Бангладеш, Русия, Бразилия, Аржентина се научиха да правят всичко (те и без фащ щяха да го направят рано или късно). Сега презадоволените евро-атлкантически шопари, които не произвеждат вече почти нищо и разлагащите се либерлани и кръвожадни старци имащи се за господари на света няма какво вече данаправят. И за това ни говорят глупости - китайците си нямат друга работа та набарали черните дупки оставени от хим микро хем мек за да шпионират те ! Смях ! Продължавайте да използвате американски "технологии" !

++++++++++++++++++++

Брато, много жълти копелета бе, наслагали са ти минуси.

"Институциите на ЕС засега не са засегнати от кибератака на хакери" Как знаете? :)

Екстра. Да ги убият тия. Европа не е Еврйо-фашистка и ще го разберат.

Made in china. Сега ще видят в Давос кой ще се смее последен. Единственият ход на запада да не западне съвсем е 3та световна.

И пак ше го издуха вертикално.

Шило

ЕК не е засегната или още не са разбрали?

Браво, пробийте западните институции и ги унищожете. Квото оцелее Путин ще го довърши.