Китай блокира акаунтите в социалните мрежи на критици на COVID политиката на Пекин

На фона на нарастващия брой случаи на заразени с коронавирус в азиатската страна

Обратно в новината

Коментари - Китай блокира акаунтите в социалните мрежи на критици на COVID политиката на Пекин | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи всички затваряние, всички набождания с експериментални биопродукти, наричани лъжливо ваксини, не водят до победа над вируса и прегръщане на живота, както ни обещаваха. Ние сме с най-нисък процент набодени и сме най-добре в момента, защото явно против промяната на определението на групов имунитет, който можел според ново говорното определение, да се получи само чрез набождане с експерименталките, го достигнахме по естествен начин, което твърдяха, че нямало да стане.

когато китай блокира - това е лошо, това е тоталитаризъм. Когато ЕС блокира - това е правилно, демократично и за борба с пропагандата.. Разликите открийте сами!

, всички американски подлоги и соросоидни агенти трябва да бъдат блокирани изтривани

така е, комунизма блокира, и комунизма го блокират за да не завзема нови територии.

Странно, аз пък до колкото знам ЕС и останалата част от така наречения запад подкрепя напълно Китай по отношение на политиката им на нулева толерантност към Ковид19. С други думи момчета нещо се бъркате!

Да имаме едни от ниските проценти имунизация в Европа. И все пак странно е да говориш за България и това как сме били най-добре след като имаме най-високият брой умрели от ковид в Европа. България за пореден път е на върха на класациите и пак за негативна класация си говорим. 547,83 мъртви от Ковид19 на 100 000 население. Това е цената, която платихме за колективния имунитет! И все пак ти твърдиш, че сме били най-добре ... явно според теб да плащаме с мъртъвци е по-добра алтернатива пред ваксината. Да от лично твоя гледна точка, след като не си се ваксинирал и не си от мъртъвците, то си е чиста победа за теб. 100% Без усилия, без мерки, без ваксини ... ти победи Ковид! ЧЕСТИТО! БРАВО НА ТЕБ! Пусни си и тотото утре може и в него да изкараш късмет. После обясни мъртъвците и на роднините им. Обясни им, че си е струвало близките им да умрат, за да не се ваксинираш. В крайна сметка Кво ти пука за някви мъртви нещастници, които не познаваш?