Китай откри следи от океан на повърхността на Червената планета

Това е поредното потвърждение на теорията, че на марс е имало изобилие от вода в течно състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

марс е бил населен от хора докато не са го съсипали, както сме на път да съсипем земята. май агент Смит беше прав по отношение на човешкия вид

Може ли и земята да загуби водата си след време благодарение на човешката дейност?

Отдавна се предполагаше, че Марс е била планета с атмосфера и съответно водни басейни... Това само за пореден път потвърждава хипотезата. Остава обаче по-важния въпрос, защо планетата е "изсъхнала" и каква е причината за тази убийствена промяна. Когато и ако си отговорим на тези въпроси, много неща ще се изяснят...

предполага , че глобалното затопляне е било причината :-)

Китайците не са открили кабели жици, което потвърждава хипотезата, че марсианците са владеели безжичните технологии!

Слънцето погледнато от Марс е три пъти по-голямо от Слънцето погледнато от Земята. Това не е възможно.

Докато китайците творят, смешния американски дрон се издигна на 30 сантиметра, стоя 10 мин и си направи сефи. Това е нов рекорд - дрон, селфи, 30 мин, 5 милярда. После за съжаление батериите се изтощиха. Очаквайте нови рекорди след 6 месеца. Ама трябват още 10 милярда …

А най лошото е, че заради този дрон, ти цъфнаха налъмите.

голям Р@збирач , но българският ти май куца....

До тези заключения стигнаха и американските учени с първите сонди Викинг преди 46 години.

Грозник, продължавай да фантазираш! Включи и фантазията от преди 50-60 години за кацането на краварите на Луната!

що все хуя на Ванката ти е в устата?

какво ни топли това нас, земните хора? Марс отдавна НЯМА МАГНИТНО ПОЛЕ, което да удържа собствена атмосфера и живот.

горе долу същото може да се каже за 99.99% от научните открития последните 1-2 века, към момента на откриването им ... но къде щяхме да сме днес без тях?

Копейкаджиите са в потрес и иронизират американските кацания и изследвания на Марс. Викинг 1, Викинг 2, Патфайндър, Феникс Лендер, Спирит, Опортюнити, 2 тежки марсохода, Инсайт. Руската космонавтика е закъсала дали с война дали и без война, защото Русия няма технологиите. Чудесата са им факт 60 те години и 70 те. Връх Буран с Енергия Толкоз.

Буран е по крадените чертежи на совалката. Никакъв връх не е за блядките - толкова калпаво са я построили, че след първият полет се напукала и я бракували.

и кво?

ㅤ

Марс е бил първата Земя в тази слънчева система.

"Другарю спри! Като на човек ти се моля, не минавай от тука. Може да има следи!"

Браво на китайците, срам и позор за американците !

Американците съобщиха за водата на Марс през 2015. Те пратиха 2 марсохода, всеки от които изпрати данни за водата далеч преди китайците.

Вече никой не вярва на краварите, затова е

Никой не вярва на нечистоплътните жълтури , заразиха целия сват

Срам и позор за американците, че първи откриха това. Трябваше да чакат китайците да го открият и едва тогава ,те да потвърдят! Мискини. ПП. Умен си, като путинофил.

Съм там като ставаше.После едни казаха че нямало как да има хлобално затопляне и ети

Следи от океан по открити минерали голям виц. Нещо като измисленото предположение за Големия взрив.

И да не забравяме, че Земята е плоска, нали?

Я виж ти! Китайците откога цапали по Марс, че и по тъмната страна на Луната! А даже върнали някакъв минерал! Обаче нашите поплювковци ни продъниха ушите с някакъв краварски марсоход ли беше, вертолет ли беше, с Мъск и как манекени щели да ходят на Луната! И като ги слушаш, китайците само крадяли и копирали, ама иначе и един чип не можели да направят. Обаче истината се оказа съвсем друга! Китайците напредват много по-бързо в космоса, отколкото прехвалените кравари, които без руски двигатели не могат да отлепят от Земята! Но това не е нещо необичайно, защото когато имаме платени гъзоблизци, като нашите псевдожурналисти, то довечера те могат да коментират парада на хохлите на Красная площадь!

Там е работата, че китайците потвърждават неща, които други вече са открили и потвърдили. Кой се интересува от пре-потвърждаване?

Ясен си отвсякъде. Елементарен до ниво чехълче. Мразещ краварите,но любящ китайците + платонично влюбен в Путин. Естествено,не разбираш руски, китайският ти е неразбираем, знаеш няколко думи английски. Спестяванията ти са в евро и долари,но възхваляваш курса на рублата и юана.

Некой е бил махмурлия и сигурно го е изпил тоя океан!

Това го слушаме вече 10 години. Става банално!