Китай откри следи от океан на повърхността на Червената планета

Това е поредното потвърждение на теорията, че на марс е имало изобилие от вода в течно състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това го слушаме вече 10 години. Става банално!

Некой е бил махмурлия и сигурно го е изпил тоя океан!

Я виж ти! Китайците откога цапали по Марс, че и по тъмната страна на Луната! А даже върнали някакъв минерал! Обаче нашите поплювковци ни продъниха ушите с някакъв краварски марсоход ли беше, вертолет ли беше, с Мъск и как манекени щели да ходят на Луната! И като ги слушаш, китайците само крадяли и копирали, ама иначе и един чип не можели да направят. Обаче истината се оказа съвсем друга! Китайците напредват много по-бързо в космоса, отколкото прехвалените кравари, които без руски двигатели не могат да отлепят от Земята! Но това не е нещо необичайно, защото когато имаме платени гъзоблизци, като нашите псевдожурналисти, то довечера те могат да коментират парада на хохлите на Красная площадь!

Следи от океан по открити минерали голям виц. Нещо като измисленото предположение за Големия взрив.

Съм там като ставаше.После едни казаха че нямало как да има хлобално затопляне и ети

Там е работата, че китайците потвърждават неща, които други вече са открили и потвърдили. Кой се интересува от пре-потвърждаване?

Браво на китайците, срам и позор за американците !

"Другарю спри! Като на човек ти се моля, не минавай от тука. Може да има следи!"

Американците съобщиха за водата на Марс през 2015. Те пратиха 2 марсохода, всеки от които изпрати данни за водата далеч преди китайците.

ㅤ

Марс е бил първата Земя в тази слънчева система.

Вече никой не вярва на краварите, затова е

и кво?

Срам и позор за американците, че първи откриха това. Трябваше да чакат китайците да го открият и едва тогава ,те да потвърдят! Мискини. ПП. Умен си, като путинофил.

И да не забравяме, че Земята е плоска, нали?

Копейкаджиите са в потрес и иронизират американските кацания и изследвания на Марс. Викинг 1, Викинг 2, Патфайндър, Феникс Лендер, Спирит, Опортюнити, 2 тежки марсохода, Инсайт. Руската космонавтика е закъсала дали с война дали и без война, защото Русия няма технологиите. Чудесата са им факт 60 те години и 70 те. Връх Буран с Енергия Толкоз.

какво ни топли това нас, земните хора? Марс отдавна НЯМА МАГНИТНО ПОЛЕ, което да удържа собствена атмосфера и живот.

До тези заключения стигнаха и американските учени с първите сонди Викинг преди 46 години.

Докато китайците творят, смешния американски дрон се издигна на 30 сантиметра, стоя 10 мин и си направи сефи. Това е нов рекорд - дрон, селфи, 30 мин, 5 милярда. После за съжаление батериите се изтощиха. Очаквайте нови рекорди след 6 месеца. Ама трябват още 10 милярда …

А най лошото е, че заради този дрон, ти цъфнаха налъмите.

Буран е по крадените чертежи на совалката. Никакъв връх не е за блядките - толкова калпаво са я построили, че след първият полет се напукала и я бракували.

Ясен си отвсякъде. Елементарен до ниво чехълче. Мразещ краварите,но любящ китайците + платонично влюбен в Путин. Естествено,не разбираш руски, китайският ти е неразбираем, знаеш няколко думи английски. Спестяванията ти са в евро и долари,но възхваляваш курса на рублата и юана.

Грозник, продължавай да фантазираш! Включи и фантазията от преди 50-60 години за кацането на краварите на Луната!

Никой не вярва на нечистоплътните жълтури , заразиха целия сват

що все хуя на Ванката ти е в устата?

горе долу същото може да се каже за 99.99% от научните открития последните 1-2 века, към момента на откриването им ... но къде щяхме да сме днес без тях?

Слънцето погледнато от Марс е три пъти по-голямо от Слънцето погледнато от Земята. Това не е възможно.

Китайците не са открили кабели жици, което потвърждава хипотезата, че марсианците са владеели безжичните технологии!

Отдавна се предполагаше, че Марс е била планета с атмосфера и съответно водни басейни... Това само за пореден път потвърждава хипотезата. Остава обаче по-важния въпрос, защо планетата е "изсъхнала" и каква е причината за тази убийствена промяна. Когато и ако си отговорим на тези въпроси, много неща ще се изяснят...

предполага , че глобалното затопляне е било причината :-)

голям Р@збирач , но българският ти май куца....

Може ли и земята да загуби водата си след време благодарение на човешката дейност?

марс е бил населен от хора докато не са го съсипали, както сме на път да съсипем земята. май агент Смит беше прав по отношение на човешкия вид