Китай с първия ракетен старт за годината (видео)

Пекин успешно изстреля на геосинхронна орбита комуникационния сателит Tiantong-1 03

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ - 3 (Да... Електрона също изпълни мисята си успешно днес въпреки че дир-а пропуска това) Китай - 1 Русия - 0

и ти кво спечели от това,освен че те опсуваха че си трол

ти за печалба ли коментираш тука?

Отново крадливия трол ми е откраднал ника и пише глупави коментари. Лесно се познава, пише неграмотно. Интересно той какво печели, като троли! Кажи, Кукурузчо, колко ти плащат? Едва ли без пари се правиш на глупак!

ти се напъваш,ние свободните само ви гледаме сеира тролски

рупащите кукуруза и те се напъват за надницата,тролете господа че има доста да заработвате и да рупате,а ние ви се смеем и подиграваме на акъла продажен

Кукурузчо, като гледам броя на тъпите постове, май само ти се напъваш! :))) А дано изкараш малко копейки, че да можеш да хапнеш и друго, освен кукуруза, дето само го споменаваш! ;)

Вероятно различните степени горят различни неща. Но иначе бих ги правил, с влизащ навътре двигател и падащи обръчи. Един вид колкото повече лети, толкова повече да се скъсява, но на един двигател и без отделяне на степени. ;)

Или с някакво изгаряне на крайните обръчи. Както го правят руснаците на закрепване на ракети на установки и не знам за другите. Просто закрепката се троши при излитане.

Аз пък ще ги направя с двигател, който като достигне ниска орбита да се превръща в кошница с бонбони и във всеки бонбон да има късметче с надпис на 18 езика. Кое по якото? Моето или твоето предложение? Кажи честно?

Заради алчността, завистта и омразата сред человеците от Бялата раса, Жълтата раса ще владее света. Така пише в старите книги ...

Щом са стари книгите, не ми ги хвали! :) Иначе алчност, завист и омраза има при всички раси.

А по-добре ли е кривоносата алчна грозна и къдрава "раса" с рязаните пишки да владее Бялата раса, както е сега? Ако китайците изхвърлят евреите на бунището на историята - все ми е едно какво ще направят после със света. Пак ще е чутовна справедливост!

Про-чифутската запетайка дебне и бие минуса на секундата... :)

Внимавай посран памперс,че руския гном може да ти набие канчето някоя вечер до като пикаеш в ъгъла-др. Шаломов не прощава на никого,питай Навални за това

Освен това всички проблеми на Белите хора - включително конфликите между тях - са провокирани, внимателно планирани и отиграни от евреите. Как иначе едно прокълнато и генетично увредено племе от десет милиона ще мачка целия свят на белите?

Този пък евреите му лоши, всички останали са "света вода ненапита"! Не е до раса или народност. Хората са или егоисти или алтруисти. Алтруистите винаги отстъпват на другите, затова и егоистите са по-успешни в живота. Това е навсякъде, сред всички раси и народи.

Внимавай какво говориш за роднините ми. Да не спра копейките ей...