17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До изметта по-долу: Нещастници, които даже не са чували за екзосфера изобщо не би трябвало да си позволяват да репликират грамотни хора. Не ви ли писна да сте такива провали в живота? :) Направо ми е жал за вас. И аз съм живял с малко пари, за да видя какво е и да мога да разбера и опиша душата на мизерника. Но - за цял живот? Това вече е жалко...

Искам да ти напомня, че човек започва да обижда събеседника си, когато почувства безпомощност при спора. Не че намеквам нещо... А ти защо репликираш грамотните хора? Да беше прочел малко научна литература, не само конспиративни книжки! Когато започнеш да пишеш и да се обосноваваш с факти, тогава определяй кой е грамотен и кой не!

Значи не знаеш какво е екзосфера, охлюв? А ако знаеш, обясни на останалите тъпаци, които зееха по-долу.

Бих се обидил, ако този който ме обижда беше интелигентен човек... Добре знам строежа на земната атмосфера. Намекваш, че МКС е в границите ѝ. Дотук си прав. Но е факт, че хора са я напускали и твоите илюзии не променят факта. Каквото искаш си пиши, но това не променя нищо. Има някои, дето вярват, че Бог е създал света за 6 дни, но това не променя реалността. Вярванията идват и си заминават, но фактите остават!

ей що така китайчетата почнаха с лошото, сега на американосите ще трябва да им пращат памперси и в Китайско море, не само в Черно

Би ли се обосновал или отново ще се направиш на ударен? Пишеш глупост и се надяваш някой да се върже. Конспираторска тактика... :)

Къде е Чанчжън-11А - с товароподемност 500кг Къде е Чaнджън-5 с товариподемност 25,000 kg Гогов... излагаш се в мерака си за пропаганда.

За добро или лошо, Китай е единствената държава, поддържаща интригата в състезанието с безспорния лидер САЩ. https://www.rocketlaunch.live/stats

нещо се опитА да кажеш ли ?

Чайниците вървят около 50 години след САЩ и 10 години преди северна монголия/ру(*ия!

можеш само да им лапаш п*шките на 'чайниците'

аве фатмак вземи излез от тая артелна и виж какво става по света, живееш с 30 години назад от всички

Браво, голям подем се наблюдава в космонавтиката (на този етап - аеронавтика, защото никой не е напуснал горните слоеве на атмосферата). С тези темпове - току-виж първият човек стигнал до Луната до края на века...

Глупако, изобщо наясно ли си колко километра е земната атмосфера? Отдавна ти следя глупостите в нета и затова те съветвам - спри да драскаш небивалици и започни спешно психиатрично лечение.

Психиартичното лечение му го спряха преди месеци, беше на такова с години. Сега е в хосписа на палиативни грижи - не можаха да му излекуват нито обсесивно-компулсивното разстройство, нито шизофренията. Една от маниите му отбеляза ремисия - все пак имаше някакъв успех.

Глупав, не ти ли писна да се излагаш всеки ден?

Браво, голям подем се наблюдава в космонавтиката (на този етап - аеронавтика, защото никой не е напуснал горните слоеве на атмосферата). С тези темпове - току-виж стигнали и до Луната до края на века...

Стига вряка, на лелите в хосписа сигурно им е писнало да се занимават с тебе като си все олигавен от врякот.

Разбира се, че без твоя помощ няма да успеят да стигнат до Луната! Както и световната революция не може без теб да успее... Успокой се, пий си лекарствата и не се превъзбуждай, че да не те повтори инсулта! Стигат ти толкова мозъчни увреждания!

за мен бъдещето е на държавите в които това е държавна политика. иначе утре Мъск го прещраква нещо и програмата "спейс екс" приключва. а и колкото да са успешни програмите на американците, все още ползват руски услуги в тая област. нека има конкуренция. по добре да похвалим китайците, отколкото отново някой да обяснява че американците били по добри. аз не си спомням България скоро да е имала някакви космически успехи. всичко приключи след като станахме васали на САЩ. вече нямаме космонавти, нямаме разработки в тази област, центъра за производство на космическа храна приключи. сега правят подобна храна за алпинисти. така че браво на китайците които имат свой собствен път, а не следват сляпо като нас американците.

Глупако, ако ти се чувстваш васал, аз не. Пък и като не ти отърва целият руско - китайски Сибир е твой, за да се заселиш и усвоиш. Апропо, по - добре някой като американците наистина трябва да ни управлява, защото българският народ е доказал отдавна, че е най - простият в ЕС и е безпомощен като малко дете да разрешава собствените си проблеми.

малоумнико теб ако ти харесва да лапаш американски пишки и да си мислиш, че си много добре на други хора не им харесва

Явно си държавен чиновник, щом вярваш на правителствена дългосрочна програма! А всички бели хора по света ще ти кажат и докажат, че ако могат да оплескат нещо по лош начин правителствата го правят.

а бе , нали после държавата (в лицето на лошия стопанин) спасява затъналия (инициативен и проспериращ) частен бизнес (най изразено е в САЩ, но не само там)

"аз не си спомням България скоро да е имала някакви космически успехи." А помниш ли, че при предходната мисия на НАСА до Марс имаше дозиметър, разработен от БАН? А че българска частна фирма разработи камера за израелския "Берешит"? Ако поразровя още мога да ти намеря...

А русия се подготвя за поредното изследване на дълбините на океана , чрез ракета.

Докато САЩ се бият в гърдите за СпейсЕкс, а Русия за Союз, китайците са изстреляли тази година 3 пъти повече ракети от другите две държави взети заедно.

Ъмм не че нещо, ама американските са 25 от които 23 успешни, а китайските са 23 от които 20 успешни, до сега. Та как казваш, че 23 е три пъти повече от 25?

Ааа и руснаците имат 9 от, които 9 успешни. Значи с американците взети заедно, имат 34 изстрелвания. Та 23 казваш е 3 пъти повече от 34.

От януари до края на август 2020, Китай са изстреляли 71 ракети, от които 70 успешни. САЩ имат изстреляни 12, Русия 9, така че всъщност е над 3 пъти пичове. Вашата математика май куца.

Този, който е бягал от часовете по математика /смятане/, сега става само за смях и подигравки... за тролене от друга страна си трябва поне малко интелект... но и той липсва... мъка...