Китай тества своето хиперзвуково оръжие

Снимки от изпитанията изплуваха в китайски сайтове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

треперете, хамериканци ! кикикики

А аз си мислех, че руснаците са 10 години назад, а се оказва че са поне 50 години защото Американците изпитват хиперзвукова управляема ракета още през 1962 г. - балистичната ракетата GAM-87 Skybolt изстрелвана от Б-52 и имаща скорост 15,300 km/h (леле и по-бърза от Искандера, ускорен със самолет Миг като Кинжал). Б-52 носел даже по 4 такива ракети наведнъж. По путлерастска логика те са управляеми щото падат от самолета и се включват по някое време пък накрая целят целта Даже има видео от преди над 50 години в тубата watch?v=-hAf0hUDle0 А аз си мислех, че руснаците са 10 години назад, а се оказва, че са поне 50 години назад

Явно американците са забравили това, защото са се юрнали да разработват и те хиперзвукови ракети. Най-добре е да им се обадиш и да им припомниш, да не се хабят напразно.

Не хиперзвукови ракети, а противодействие на хиперзвукови ракети. Инак всяка балистична ракета се движи хиперзвукови скорости достигащи 25 000 км/сек, пък ПРО-то на САЩ ги лови. Сега искат противодействие на евентуално управляема хиперзвукова ракета.

Да се чете ...25 000 км/час...

БЕТОННА ГЛАВА СИ ТИ . АМЪ ТО СОРОСОИДИТЕ ТОЛКОВА СИ МОЖЕТЕ . ЗА ДА ПРИХВАНЕШ ХИРЕЗВУКОВА РАКЕТА ТРЯБВА ДА СИ ПОСТРОИЛ ТАКАВА . ИЛИ ГОВЕДАТА ЩЕ ГИ СВАЛЯТ С ПРАШКИ ?

Честно казано след 3-тата световна война тия дето оживеят, ако има такива нещастници, ще завиждат на умрелите! Но инак постоянно някой измисля нещо и друг намира начин да го прецака! Това е било това е и това ще бъде винаги или поне докато има хора! Така, че ....

Че нали Китай е комунистическа държава, как така ще има хиперзвукови оръжия ??? Нали само запада може да има такива технологии ??

Руски чукундур

ма зен слу зес т соро соиден либе растки тъ пак.

Ми няма. Прави още тестове с макети. А по милиардери в долари е на второ място в света - много е комунистическа.

Руснаците са овладели хиперзвук а и имат хиперзвукови оръжия китайците също са в последния етап на разработки А кравите какво имат всичко което са показали досега или летяло няколко секунди и с разбива или само го показват на някакви жалки анимации като на glider breaker или както много добре знаем краварското ще ще ще...и никога не вижда белия свят.

Не, че има значение, но си пълен малоумник, ако мислиш, че при игра на покер си показваш картите на противника.... А ако си гледал Тринадесетият войн щеше да знаеш, че врагът трябва да се бои не от това, което знае, а от онова, което не знае. Но си жалко руско мекере и няма как да имаш интелект да осмислиш подобни очевадни истини....

По твоята логика... Какво ли трябва да имат Руснаците, след като показват хиперзвуково оръжие?

Руснаците нищо не показват, а лъжат. Показаха балистична ракета Искандер изстреляна от самолет. Американците това са го направили още през 1962 г. с балистичната ракетата GAM-87 Skybolt изстрелвана от Б-52 и имаща скорост 15,300 km/h. Б-52 носел по 4 такива ракети наведнъж. По путлерастска логика те са управляеми щото падат и се включват по някое време пък накрая целят целта Даже има видео от преди над 50 години в тубата watch?v=-hAf0hUDle0

То всичко ви е в "тубата' за там е правено и само там го има ...

В статията пише глупости. Руснаците представят балистична ракета за която лъжат, че била управляема при хиперзвуков полет., а китайците тествали макет, приличащ на този на Дарпа от преди 10 години, когато САЩ тестваха неколкократно самолет, т.е управляем летателн обект, наречен Falcon Hypersonic Test Vehicle 2 (HTV-2) на DARPA, който летеше със скорост 20М

Човек, ти спиш ли изобщо в тази си мания да осираш всяка статия и да ръсиш глупости!? Чел не дочел разни статии избирателно и навсякъде се изхождаш.

Letto (нерегистриран), ха сега напиши нещо и по-темата. Дай нещо, с което да обориш Дада-то :)

Осират я такива боклуци като тебе, дето нищо смислено не казват, а карат с общи приказки. А мога на бас да се хвана, че имаш поне тройно повече постове от мен и всичките безсмислени, като тебе и живота ти.

Абе, че не ти харесва една информация, понеже си тежко болен от русофрения, си е твой проблем! Но защо се оптваш да внушаваш на другите, че информацията е лъжлива, само защото е от Русия! А на американските глупотевини, които са ти написали, за да ги препишеш тука, трябва да вярваме безрезервно! Жалък смешник! А, че в САЩ пръскат парите по приятелски за оръжейните концерни от които после някои сенаторчета гушкат милиони,си е техен проблем! Имат си пари - раздават си ги на когото искат! Не можеш да ги спреш! Но това не значи, че са постигнали нещо съществено в областта на хиперзвука, както самите те признават! Изостанали са и сега догонват! Но като пръснаха милиарди за тяхната ПРО, какво постигнаха? Парите им отидоха на вятъра, само с няколко оръжия, разработени от Русия и Китай! Затова сега военният им бюджет е с толкова нули! Но във военнат област, когато догонваш е така, както във футбола - губиш много повече усилия, за да изглеждаш като равен! Айде сега пак плачи за някой цент от Козяк, че омръзна с повторенията си - само тук, под тая статия са няколко!

Пак общи приказки и тъпотии. А и статията е за Китай а не за Русия, малоумници, за да повтаряте като папагали русофилия и т.н. А и не смятам да ви изнасям технически лекции тук и да преповтарям статии. А и колко тъп трябва да си наистина че да не можеш да разбереш че двете разработки нямат нищо общо....

А балоните хиперзвукови ли са? Колко бързо са се качили на нужната височина?

Руснаците също. Така е при високотехнологичните държави с развита наука и индустрия. Другите правят паурпоинтски презентации и дуят бузи колко са велики.

Цялата сган негодни за нищо чакате все държавата да направи нещо. И се прехранвате като умствено изостанали руски тролове на щат, това виж го правите.

Майната и на прехраната. В Расията се избиват за западна битова техника. А дали е хубаво или не там - нека видим вота на бежаците. Те винаги гасуват с краката си. И кой знае защо - абе не отиват в прехвалената от путиноидите Расия....

Китай тества своето хиперзвуково оръжие Kитай,Русия и САЩ хвърлят милиарди за създаване на хипер не знам какви си оръжие, като е ясно че при един нов световен военен конфликт едва ли някой ще оцелее,освен хлебарките.

Чорбаджията на света?

Предпочитам, разоръжаване,и запазването на "баланса" само че на по-ниско ниво.

Крави 10 пъти по-голям военен бюджет от Русия и пак Горките изостават с по 10 години след руснаците жалка работа просто жалка работа

може всичко да се купи. Поредният Скрипал ще продаде и това.

Така е горките педерашки изостават с повече от 10 години. САЩ още през 2010 г изпита самолет със скорост 20М, а оттогава досега кой знае какво имат. Руснаците сега се хвалят с балистична ракета Искандер, която уж била управляема, защото я изстрелвали от самолет, а не от наземна установка и на това му викат Кинжал. Искандера се движи със скорост около 9500 км/ч, а заради преносната скорост на самолета добавят още 2-3000 км/към тази скорост. Китайците пък са на фаза тестове на макети за аеродинамика.

И къде го този самолет на малоумните луди говеда смешко И той ли е Стелт ама от този тип дето нито се вижда нито го има! Горките луди педоговеда Те могат да разчитат само своите жалки анимации ки и на фантастиката но не и на реалността

И къде го този самолет на малоумните луди говеда смешко И той ли е Стелт ама от този тип дето нито се вижда нито го има! Горките луди педоговеда Те могат да разчитат само своите жалки анимации ки и на фантастиката но не и на реалността

BajMihal

До наакания: DARPAFalconProject Ако имаш умствения капацитет да разбереш какво е написано

Когато рашките го видят вече ще е късно. В смисъл за тях. За това и не се пенят много, а го карат со кротце и со благо. Ако имаш нещо на аркаръ - виж как дадя Путя оправда загубата на цял самолет и 12 руски жертви след случая с евреите...

Твоя Falcon Project се оказа пълен провал, прочети малко повече за него, а не само да го вадиш голям. Че са правили тестови изпитания - правили са, но важното е да направиш нещо работещо, а не какво си пробвал неуспешно.

скоро ще духат супата. Ориза ще им се види твърде горещ.

Точно така,с българското хипер оръжие ще им стоплим ориза.

отрицателното IQ на соросоидите си личи по постовете, в които не могат да измислят нищо забавно . само си мелят едни и същи тъпотии един върху друг. измислете нещо смешно бе !

За това, какво могат или не могат соросоидите - ясно! Давай сега да видим какво можеш ти, като ударник на русофилистичните напъни. И като се напъваш внимавай, та да не овонявиш нета!

"САЩ междувременно е отделила..." САЩ - Съединени Американски Щати, множествено число. "са отделили". Айде обратно в 3-ти клас!

Държавата Съединени Американски Щати Е ОТДЕЛИЛА... или Всеки от САЩ е отделил... или Всички САЩ са отделили? Мисля, че се има предвид държавата и нейните фондове, а не структурата й.

Системата копи пейс е в действие ще имат скоро и те да видим кога американците ще отктаднат чертежите

BajMihal

DARPA Falcon Project започнат преди 2003г. Та кой ли е крал чертежи?

Айде и тия се научиха от малоумните руснаци да се надъхват с анимацийки :))))

Всяка солоидна икономика, без солидна отбрана, е робска икономика, чиито постижения, рано или късно, биват ограбени от по силния, а не от по трудилюбивия или по умния. А без отбрана, видяхме как една мощна икономика се срина като клос от кал -България е пред очите ни.

Много точно си изпрал ник-а си!

Няма да ги мислим САЩ, те са водеща сила в науката, така че ще се справят и с този проблем. Пък и тежко му и горко на този, който реши да ги нападне. Тези глайдери са всъщност отговор на противоракетния щит.

Я погледни към юздата -дали не си впрегнал каруцата отпред, а коня отзад? Прочете ли статията? В нея пише обратното на това, което твърдиш. А по отношение на науката... Това, да купуваш чужди учени, говори само едно - няма свои. В даден момент, може да се окажат без нито един учен. Познай как? Това, че си създал Брист Ли и Дан Колов, не те прави техен собственик. Както Наим Сюлейманоглу беше "българин", така и онези учени са "американци".

троловете, специалисти по всичко (израелски, американски, руски и т.н.), знаещи китайски, да започнат да сипят коментари като от рога на изобилието. сега е времето да покажат какви са разбирачи.

Ойде коня у ряката!

Руснаците имат Китайците имат кравите кога въпросително както винаги някога ще ще ще.......

Свинете и китайците имали, ама само макети. А САЩ понеже нямали още преди 10 години тестваха САМОЛЕТ с 20М, т.е. 2 пъти по бърз от педеруските и китайските предположения докарани до макети, движещи се с едва неколкостотин километра в час. Руският Кинжал се оказа обикновена балистична ракета, за която джуджето излъга, че можела да маневрира с висока скорост, защото няма подвижни части, а и досега няма видео на която да се вижда каквото и да е маневриране.

Абе ти и Сатурн-5 "тестваха" уж, пък нещо и изгубиха чертежите и сега от НАСА се жалват, че не могат да я направят отново. А, и "лунните" камъни, дето никой не ги е виждал, също се затриха някъде...останаха само холивудските ленти...

Докъде стигнахте жалките путлерасти - да отричате Сатурн 5 въпреки, че и руснаци летяха по програмата Съюз-Аполо. Не са изгубили чертежите, а е много скъпо, защото трябва отново да се прави завод. Лунните камъни за раздаден на 170 страни, включително и на Русия към половин килограм. В последствие Русия ги изгубва уж и уж после доставя 200-300 грама от Луната. А и в нашия природно научен музей в София можеш да идеш да видиш подарения на България лунен камък, преди да седнеш да пишеш тъпотии. 160 лунни камъка са загубени в страните където са подарени исамо 40 в САЩ. Другите са си в НАСА.

Ако имаш предвид HTV-2 на Darpa, да, тестван е, но не е самолет, а глайдер, и е постигнал невероятния успех да контролира полета си цели 3 минути преди да цопне в океана. Това е сигурно уникално постижение, с което трябва да се гордеят братята американци. Вероятно и за теб е нещо велико, щом го пишеш през няколко минути.