Човешкият мозък излъчва радиовълни с изобретение от Китай

Приложенията са огромни, но първоначално ще бъдат във военната сфера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега е ред на хакерите! :)

През 1942 г. по време на войната, немски пеленгаторни станции засичат радиосигнал в центъра на сръбско село. Мислят, че партизаните излъчват сигнала от някоя от къщите наоколо. След щателно претърсване не откриват източника на сигнала. И както си седят в центъра на селото , минава възрастна жена и пеленгаторите запушват. Жената е изпратена в Берлин за изследване, така че това не е изобретение на китайците, а чисто и просто е преоткрита възможност на човешкия мозък.

орките ще могат да се свързват с кораба-майка.

Като им знам ,какви са им ваксините,такива са им и сигналите от мозъка... Всичко по китайски,първо се хвалят,после олеле... Засега технологията щели да я използват във военната си индустрия,а след това - ще насилят населението си да я ползва,ако не в затвора,както правят сега с всичко останало...

Абе мухльо, като знаеш какви са им ваксините що се опаковаш с китайски маски, ръкавици, защо пишеш тук на китайски телефон или компютър и защо сисе облякъл с китайски дрехи и обул в китайски маратонки? Шибан цървул вземи иди в Китай да им видиш сградите и сравни с насраната си панелка дето покрива тече от преди да си се родил и тогава се замисли дали пак да се излагаш тук. Дебил.

Що бе? Вируса им беше доста "успешен", зарази и блокира целият свят?

Интересно тези мозъчни вълни дето ще излъчват директно на 5G с 256 битово криптиране на сигнала ли ще са или с 128 битово.

Какво имате предвид? Стана ми интересно.

Прави се на интересен. Иначе като стане въпрос за 128 битово или 256 битово "криптиране", се има впредвид размера на ключа (който е просто едно мноооооооооооого голямо число) който като мине през криптиращия алгоритъм заедно с това което искаш да скриеш и се получава криптирана версия на скритото нещо. По обратния път се прави декриптирането, очевидно възможно само ако знаеш ключа.

Е, от другата страна отдавна са разработили технология " ще правите каквото ние ви кажем". Сега да видим кой кого....

Ама не знам защо се сещам за стара фантастика, при която хората ходеха с метални мрежи на главите, да не ги командват от разстояние.

Китайците влязоха в 1990 година и пак "откриха".

ха-ха. китайците ще четат мислите на хората. със сигурност това ще е задължително за всички китайци, тъй щото партията да е в течение на мислите на хора.