Коментари - Китайският аналог на Starlink от 13 000 спътника ще бъде изведен в орбита тази година | IT.dir.bg
назад

Китайският аналог на Starlink от 13 000 спътника ще бъде изведен в орбита тази година

Проектът ще се изпълнява от Китайската корпорация за аерокосмическа наука и технологии (CASC)

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Китайският аналог на Starlink от 13 000 спътника ще бъде изведен в орбита тази година | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тях астрономите няма да се жалват. Никой няма да каже, че замърсяват небето. И всичко ще е тип топ за руснаците.... щото не са на Мъск.

И НА КИТАЙСКИТЕ САТЕЛИТИ .......МАЙНАТА ИМ И НА ОСТАНАЛИТЕ КОМПАНИИ С ПРОЕКТИ ЗА ХИЛЯДИ САТЕЛИТИ В ОРБИТА И ТН.......ПРЕВЬРНАХА ПРОСТРАНСТВОТО ОКОЛО ПЛАНЕТАТА В СМЕТИЩЕ....САТЕЛИТОСФЕРА.......ЛИПСВА КОНТРОЛ ВСЕКИ БОЛЕН МОЗЬК КОМЕРСИАНТ МОЖЕ ДА ИЗПРАТИ И РАЗПОЛАГА САТЕЛИТИ........ЛИПСВА МЕЖДУНАРОДЕН КОНТРОЛ ПЬЛНА КОМЕРСИАЛНОКАПИТАЛИСТИЧЕСКА АНАРХИЯ.........ДАНО СЕ СРИНАТ НА ГЛАВИТЕ ИМ......

Поредното колхозно менте! Естествено пак ще е некачествено! :) Интересно ми е кой ще си плаща и ще се закача към филтрираният китайски интернет, където не се отварят 2/3 от сайтовете по света! ХИ ХИ ХИ

_stankow

Тези, дето се "закачат" към този "интернет" не плащат. Екипажи на кораби, подводни лодки, самолетоносачи (и Китай ги има), разузнавателни дронове, разузнавателни спътници, полеви щабове, шпионски мисии в чужбина, оборудване в чужбина, военна и научна техника извън Китай, такава на съюзници , посолства, космическата станция, телеметрични данни на изпитвана военна техника и прочие и прочие. Не е проблемът, че 1/3 или 2/3 от китайския интернет бил филтриран. Проблемът е, че тази мрежа няма да може да се контролира от американците. И няма да може да се подслушва. И няма да може да се изключи при война.

Евала Станков, тази свръхсекретна информация лично Си Дзинпин между целувките в спалнята ли ти го каза?

Да, докато Станков е стискал перилата на креслото, както Путин.

Такъв проект може да съществува единственно чрез КОМЕРСИАЛНИ ПОСТЪПЛЕНИЯ от продажба на достъп. САЩ като държава не можа да си го позволи, затова Мъск го направи като Частен Продавач на интертернет. Когато едно държава се занимава с броене на $$$ ....пиши я умряла. Държавата е Рефер в бизнеса а не играещ съдия.