Китайският цифров юан не се харесва особено на населението

Цифровите юани не успяха да постигнат синергия и в банковия сектор

Обратно в новината

Коментари - Китайският цифров юан не се харесва особено на населението | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяла жабата че подковават коня, та вдигнала крак. Та и китайците така.

До тук прочетох и като видях думата "синегрия" - беж да му няма.

Че да харесват или не харесват. Една година ги държаха като вързани животни с тоя корона вирус. Заключва ха ги експериментира ха с нова технология за тотален контрол. Общо взето кофти е да си китаец особено ако обслужва партииния интерес.

С цифровият юан даже гъза не може да си избършиш ако ти се наложи. За нищо не става.

Цифровата парична единица е като хартиената такава, но с шалтер. В момента, в който решат че не се държиш прилично ти спират тока. Освен това, може да и се сложи и срок на валидност. Да не се объркаш, и да почнеш да спестяваш например. Кой разбрал - разбрал.

Ти пък си много разрал... все едно като ти спрат тока и ще ти изчезнат криптопарите хахаха, те си седят в блокчейна и се потвърждават от възли и миньори от Лос Анджелис през Франкфурт до Токио и Мелбърн, ти посредством портфейл и криптиран ключ влизаш в тоя блокчейн и се разпореждаш с парите си, това е. Вече ако зад блокчейна седи държава не знам колко ще му имат доверие при положение ,че могат да ти ги блокират и конфискуват, единствения плюс е че се заобикалят банките и таксите им, но по-добре през децентрализираните блокчейни..