Коментари - Китайска компания може да клонира и хора | IT.dir.bg
назад

Китайска компания може да клонира и хора

Китай има технологията не само за успешното клониране на животни, но и на хора.

Обратно в новината

Коментари - Китайска компания може да клонира и хора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то на Запад отдавна се клонират (произвеждат двойници) на известни личности! Науката не са ай-пи-хуй- фоните, с които ви замъгляват мозъците...и ви превръщат в зомбита. Както казваше един: Нищо не е такова, каквото изглежда.

Е, както е видно, "Jurassic park" ВЕЧЕ не е фантастика...

И пристигнаха Х Мен при нас.

би трябвало да е Тиенжин...на Бейхай-ския залив !! Само на ок. 140 км от Пекин. С "Влака стрела" - 330 км в час, разстоянието се взима за 27 мин. ....:)))

Един китаец продал душата си на Дявола за да получи от него свръх-сили И... на втория ден тя се счупила... Същото ще стане и с китайските клонинги - на втория месец ще дават фира :)

Скоро щели да клонират Мао Цзе Дун. Реда си чакал и другаря Ленин.

В Стар Уарс клонинги изнесоха 6 епизода войнЪ. Скоро и на нашата планета

Аз бих поръчал да ме клонират, но ако може клона да е малко по-дълъг. И ще пращам клонинга вечер да не се излагам аз.

...мда, въпросът с клонирането има и морален и юридически аспект. Представете си - имате клонинг. Вие си мислите, че той/тя е клонинга. Обаче и клонингът може да си мисли, че вие сте негов..клонинг. Ще стане интересно. Имаше подобен момент във филма "Островът" и то съвсем резонен.Така че, някои да не бързат да се радват. Защото - клонингът ще е 100% като вас, физически. Но като интелект??? Какво му пречи на клонинга да е по-умен от вас?? И власт имащите в обозримото бъдеще да преценят, че вие сте излишният??....

ами не е точно така. просто клонинга ще изглежда физически като оригинала но ще има друга личност и самоличност. нещо като еднояични близнаци.

Темите са отдааавна дъвкани и предъвкани. Гледай примерно "Orphan Black", освен всичко е приятен за гледане сериал. Който мисли, че клонирането може да бъде спряно просто отказва да приеме реалността. Засега не го могат - но са близко. По-далечко са от разбирането как да накарат тялото да се регенерира та да не старее - това като стане тогава да видиш пренаселеност....

партийният комунистически елит иска да се клонира за да може да ходи на няколко банкета едновременно

тука тези с резервните части, ами ако клонингът ви изпревари?

Ще клонират китайци, защото са малко. ;) Поне да клонираха Адриана Лима, щеше да има желаещи, да я осиновят. ;) Интересно какви права ще имат.

Адриана Лима ще я клонират най вече в Арабския свят, за общо фамилна употреба от нерезите в семейството.

Много добре, крайно време беше, стига с тия "морални и етични простотии", че един ден като ми потрябва някоя резервна част (черен дроб, бъбрек, туй онуй), да има откъде да си купя :)

Горкият ти клонинг! ;) Това което говориш е като във филма Островът.

Само не знам как ще ускорят развитието на клонингите да ни се чака възрастта на приемащия органите.

Ако имах възможност бих клонирал до 10 от най красивите жени и ще си направя собствен харем да ги сменям всяка вечер или всички на веднъж. Да живей технологията. Е бати кефа

Вместо да хабим картон на стрелбището, а ?

Абе тия жълти мишки, що не вземат да се самозатрият,а? Това ще бъде най-доброто което могат да направят за света! То не бе лакомия за възможене, за произвидство, станаха бетр от евреите - големи колонизатори го дават ... Затуй дишат лайняна смес в големите полиси! Диваци, грам не е останало от древната им култура! Освирепяли са за власт и пари! Да си отиват в пъклото!

Ама цъкаш в нета с китайска машинка, а?

много са закъснели, тук с ена хубава маска, малко звукозапис и театрално майсторство от кога от когааа ни клонират

можете само да гледате тъпо и да се питате : какво става ? тъпият полупримат не би бил такъв, ако не се омазваше от страх от всичко, което не проумява...

и след време, като си имаш 100% твое отроче и писнеш на жена си и ви изхвърли и двамата /щото на практика няма нищо общо с вас/, ще търсиш друга луда, дето да ви припознае ... ще търсиш дълго и може би ще намериш .. сред приматите.

ще.. ще... но пък много страшно, нали !?

Още по-страшни са, обаче, приматите, които си мислят, че знаят и разбират всичко. За твое сведение тези, които са наясно с тази материя, са далеч по-уплашени от нас, простосмъртните, защото разбират далеч по-добре и в детайли какво мазало ще настане...

Тези малко ли са че и да се клонират?

"Прекрасният нов свят" (Олдъс Хъксли)

Въпроса не е дали ,а кога.

"След време може да има избор да бъде 100% на майка си или 100% на баща си, разгледа хипотетични бъдещи ситуации Сю Сяочун. " бебето ли ще има това право да избира? Или вместо него ще избират властимащите?

Хора, не знам за вас, обаче аз като я чета тази новина, все повече настръхвам и се сещам за десетките филми, които съм изгледал с такава тематика и където общо взето края за човечеството не е добър. Дано във филмите всичко да е преувеличено...

Настръхването е взаимно! И аз се сетих за тези филми... Хората напълно се побъркаха !!!

Ами когато личността ви е оформена от филми (което си е художествена измислица, в повечето случаи доста далеч от реалността) винаги ще мислите грешно.

Ми да! Напредват китайците! Вие за к'во си мислехте че ходих в Китай? За да ме клонират разбира се!