Коментари - Кои са най-големите научни и технологични постижения на 2021 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОРОНАТА , цял свят си я налупи

Епа това с чипирането е най-доброто откритие! Натискаш едно копченце и почваш да играеш на играта и си щастлив та щастлив! Мдам! И тия дето те управляват и те са щастливи понеже то играта е леко военна и ти трепеш ли трепеш! Абе всички са щасливи само да си чипиран! Та така!!!

Най великото откритие на Китай е използване на хрема и доктори за покоряване на света и връщане на западните страни до робовладелски строй, използвайки западните политици.

Предимно глупости в тая класация, а липсва основното събитие на годината - изстрелването на Уеб.

Таз годишното изобретение в бг е 5 декторен чушкопек на соларни панели. Свръх икономичен за изпичане на капията. Ще счупи рекорда за хай-тех с март уред.

Супер-по-по-най е ултразвуковият стра-пон за сороспияци. Докато минат и вече подмокрени.

И тази година най-голямото откритие остава красивият ми голям Х.й :D Поздрави на всички омъжени и други мацки, кйто го оцениха и използваха ... :)))))

Манипулацията на хората на световно ниво с болестта, която прикрива икономическите проблеми и позволи на американците да напечатат много ама много пари хартийки

открития са медийната пропаганда и ваксината която не прави нищо освен да получаваш зелен сертификат за нея.

Гласувах за ваксината срещу стареене, но така като се замился, чипа в мозъка е най-важен. Живота на хората с инсулт ще се подобри значително

Кой знае колко ще струва. Бабата с инсулт едва ли ще може да го плати. А и на лизинг няма да може, защото инсулт получават предимно възрастни. Така, че единственото му приложение остава - контрол и зомбиране на младите!!!

технологично постижение и разработката на Windows 11 от Майкрософт, нищо че тя накара потребителите на операционната система по света да си сменят масово машините, на които тя работи!

Колко тъжно за сганта. Руслямска държава и тестове й за хиперзвукови ракети за изтребление ги няма. Ама те били много напред. В същото време в САЩ работят по хиперзвуков самолет, със скрамджет двигател и достигнаха 9,8М. Разликата: Руслямска държава прави нещо с цел изтребление, съответно работещо с отровно гориво. САЩ правят нещо, което може да се ползва и в живота, изтреблението е страничен и само предполагаем ефект. По-същественото е цивилното приложение, а в случая с хиперзвуковите ракети, това е скрамджет двигателя ползващ атмосферен кислород и съответно приложим за хиперзвуков самолет. По класацията определено "ваксината за стареене" е най-важния пробив в науката.

Дебилите явно сте били прецакани от някоя рускиня, та измислихте дебилното "руслямска" държава, въпреки, че резачите на глави са най-големи приятели на Европа и спонсорират любимите ви спортни отбори. Ама не ви пука, щото не са ви пуснали едни рускини и ся квичите на умряло.

Специално Ислямска държава е творение на Руслямска държава. Само тъпите дебили не го виждате. Това че спортни отбори са спонсорирани от богати араби, няма нищо общо с руслямските главорези от Ислямска държава. 20 000 боици бяха руслямски граждани там. Рускините никога не са ме прецаквали и нямам нищо против тях. Обаче се погнусявам путлерастски мекерета като тебе, възхваляващи Империята на злото. В случая ви подсказвам колко сте тъпи прости и гнусни и давам шанс да се осъзнаете, колкото минусчетата напляскали. Това ще ви човърка, защото очевадно Руслямска държава е от тези дърпащи света назад.

Не казахте нищо за постиженията при ядрения синтез. 100 000000 градуса за 20 секунди.

че ваксината против стареене ще е само за Бил ГейЦ и приятелите му, а за овченаселението ще има Пфайзер и Модерна за редукция на населението!

Личи си липсата на научен редактор. Няма такова нещо като ваксина срещу стареенето. Това е една раздухана от медиите история от тип "не били компютри, а компоти..." и цаца вместо кит.

Що за цитат е това? "най-мощната задвижваща батерия, сглобявана някога в пространство"

Дъ Грейт Ресет ис къминг! Дъ Брейв Ню Уорлд, алсоу ...

Преди се кефех на научните достижения,но като виждам,че започнаха да ги използват за лоши цели вече изобщо не ми харесва тоя научен напредък в полза на шепа свръх алчни хора...

Много от научните открития са правени или използвани именно за военни цели.

а къде се Телепортирах?

КОВИД , от 1 до безкрай

Не може само да седим в миналото, чиповете са бъдещето на човечеството, няма как да се развиваме без експерименти като толкова искате отидете да живеете в някоя пещера и не гледайте останалият свят как се развива.

Същото като миналата година, Мъск открива топлата и я пробутва на стадото, ваксинирано вече.

Не може само да седим в миналото, чиповете са бъдещето на човечеството, няма как да се развиваме без експерименти като толкова искате отидете да живеете в някоя пещера и не гледайте останалият свят как се развива.