Коментари - Google патентова жестово управление за коли | IT.dir.bg
назад

Google патентова жестово управление за коли

Интернет гигантът Google е подал патентна заявка за технология, която позволява управление на автомобили с жестове, става ясно от публикация на сайта на патентното ведомство на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Google патентова жестово управление за коли | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако влезе муха в купето и ще настъпи дискотека. Прозорци падат, уредбата се усилва и намаля и всичко благодарение на камерата и Google!

А! Ама това не го ли патентоваха от Епъл преди поне 14 години?

Тя ще е една пантомима в тази кола, току виж някой объркал движението и колата отиде в дерето ;-)

Преди влизане в колата се чете инструктаж със забранени движения.Тежко на пътниците ,а си мръднал погрешно следва наказание :-)

На мрежата на Телеком Австрия са с контрол на съзнането-много политици и бизнесмени с импланти, свързани с нервите. Помните ли как Телеком Австрия дадоха 1 млн, на Станишев и как Австрииски канцлер подаде оставка за подкупи в Австрия от телекома. Истината е че това е организирана престъпност с милaрдери за политическо влияние!

Бръкваш си в носа и колата полита.

Надявам се да има и бутон "Жестов контрол" OFF.

Сигурно средният пръст и показаната до лакът ръка ще са измежду най-употребяваните жестове!

Щом са го патентовали, значи че ЧАКАТ да потече пари от тази работа. Щом са гугъл /те знаят неща дето не всеги ги знае/, значи че ЩЕ потекат пари от тая работа. Това значи само едно - че управлението на автомобила, ще е с жестове и това ще се наложи да е така /естественно като всяко НАЛАГАНЕ - за наше удобство/. После като стане масово и ще си има още някое и друго процентче, дет ще пътува към големия брат /дет вижда всичко/ постоянно...Може да е като малко ручейче, ама - както е казал народа КАПКА ПО КАПКА - ВИР!

НАправо се чудя ,къде логиката да ръкомахам пред стъклото за да се вдигне!не е ли по-лесно да натисна едно клавишче (както е на сегашните автомобли) ,дето е на 10 см от мен?

Не ми се мисли децата като се сбият на задната седалка и аз трябва да ги разтървавам :-D

Ще има копче на волана, което ще включва камерата, когато възнамеряваш да я използваш. Или пък с пляскане с ръце, ще го измислят те. Но както някой каза, колко мързелуви трябва да станат хората...имаше една анимация с едно роботче, живеещо само на Земята, а в една космическа станция хората се предвиждаха с едни такива като инвалидни колички с ръчки, от които управляваха. За да се хранят и поят вода използваха същите ръчки, движения никакви. И всички бяха тлъсти.

А ако ми стане ?

От таблото излиза една ръчичка и почва да ти прави чи.ия :)

женска ръчичка нали ?

Баси мамата то да не смееш да се почешеш в тази кола :)

Колко още трябва да станат мързеливи хората ? Или безкрайно глупави,за да чакат все някой друг да прави нещата заради тях .

Нали, я спирай интернета и се връщай към вестниците за новини. И да не си погледнал един клип в youtube - ще ползваш музикалния канал по телевизията.

тъпо. ако си почеша задника случайно какво ли ще се случи...

Ще включи ароматизатора.

И двамата избихте рибата :) ама представете си, че тоя дето се чеше от зад е от левия бряг .... от седалката трябва да излезе вибратор :)

Най много колата да ти проговори на чист български и да ти каже "Хайде бе пич, от колко време ти се моля, хайде изкъпи се най-накрая, че от твоя потен гъз ми се замъгляват датчиците".